Vyzjazd k moru - samozrejme na dvoch kolesach!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
je to v haji, na joj.sk som to uploadol uz 2x a stale tam nic nie je, na ceknito sa da dat len 60MB a na youtube len 10minut, asi ma slahne
Davam to teda na ftp: (stiahnut do PC a pustit, ma to 104MB)
ftp://lh1268701:motorky@ftp.stranka.eu/ ... _2008B.avi
HOTOVO, mozete stahovat

Davam to teda na ftp: (stiahnut do PC a pustit, ma to 104MB)
ftp://lh1268701:motorky@ftp.stranka.eu/ ... _2008B.avi
HOTOVO, mozete stahovat
Naposledy upravil/-a Taogunka v St Júl 23, 2008 10:38 pm, upravené celkom 2 krát.
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
- Skúter: neuvedený
spustit pojde len pojde tolko kolko je uploadnute..teraz som to pozeral..inak to vypada na good videoTaogunka napísal:Upozornujem ze link bude aktivny AZ ZA cca hodinu takze o cca 22:30 mozte skusit stiahnut pomocou hore uvedeneho linku. Skor to neskusajte, bude poskodeny subor a nepojde vam prehrat
Az to bude kompletne tak to sem napisem

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
tao, uplne idealne je www.sendspace.com , upload do 30MB, jednoduche a funguje to....
ked to zajtra budem vediet stiahnut z toho ftp, re-uploadnem to na senda...
ked to zajtra budem vediet stiahnut z toho ftp, re-uploadnem to na senda...
podpis som si este nenastavil
obycajny DivX6 http://download.divx.com/divx/DivXInstaller.exe
alebo si rovno stiahni K-Lite Codek pack alebo nieco podobne
alebo si rovno stiahni K-Lite Codek pack alebo nieco podobne

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nie všade kde je plná čiara je aj neprehladná zákruta.....a na záhorí sa hovorí: prešiel si plnú čáru....ná co, pukua?. A POZOR...KOLEGA Pershing jazdí na 100% podla predpisov.... A vôbec...poznám xy neprehladných zákrut kde tá plná skrátka nieje a je to neprehladné a nebezpečné tade vôbec ísť vo svojom pruhu.Zato hentá snímka je tak nejak orezaná že nieje vidieť síce moc lavej časti ale mám z nej dojem že to tam prehladné bolo.
Ale načo vôbec klávesnicu deriem?

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ano mas pravdu v tom to je. jazdi sa tu agresivne, neohladuplne. podla mna je rozdiel ked ta jogurt pri predbiehani obmedzi/ohrozi a ked chalani predbiehali cez plnu kde mali dobry rozhlad a nikomu "nevadili".mPershing napísal: Mate vzdy plne usta reci o tom, aky je to na nasich cestach horor jazdit, lebo jogurt predbieha cez plnu, nedava smerovky, jazdia ako blazni, ale ked sa jedna okamarata, tak je smahom prutika vsetko v poriadku - sak zakruta je prehladna dokonca na 6 km a neriskuje...
zazil som v chorvatsku x km kolony, kde motorkari veselo sli cez plnu takmer v protismere a aj v protismere (v druhom smere neboli kolony ale normal premavka) a robil sa im priestor aby mohli ist dalej. ty by urobil co? poctivo si odstal 4 hodiny v kolone a hromzil na tych hnusnych hulvatov, alebo sa k nim pridal? ....
pre mna je rozdiel jazdit agresivne a neohladuplne v ramci predpisov (aj to sa da..) VS obcas porusit nejaky predpis ale jazdit ohladuplne...
Naposledy upravil/-a duky5 v Št Júl 24, 2008 8:31 pm, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak, jak DUKY píše.....dá sa jazdiť aj tak že budem jazdiť jak hovado a pritom neprekročím rýchlosť neprejdem plnú čiaru, nepôjdem do jednosmerky..... alebo občas dačo z predpisov a dopravných značení mimochodom niekedy dosť nezmyselných prekročím a pritom je to bezpečné alebo prídem niekde do dediny a pôjdem tak ako keby mi mohlo z poza každého auta alebo dvora vybehnúť decko.....a nemusím tam mať ani tabulu že 40...alebo budem robiť všetko možné (v ruke mobil v druhej bageta a na volante študiovať nejaké papiere) len nie venovať sa riadeniu a pritom pôjdem krokom... kto je nebezpečnejší???A už to tu skončite túto debatu nemá to význam. Skrátka našiel sa jeden čo dodržuje všetky predpisy na 100%....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

bola otazka na zvukovu stopu tak tu to mate:
JerryC - Canon Rock
Blue Oyster Cult - (Don't Fear) The Reaper
Ozzy Osbourne - Road to Nowhere
Kansas - Carry on Wayward Son
AC/DC - Highway to Hell
Inac je to zo soundtracku Supernatural (serial Hrozby z temnot alebo dako tak) (okrem prvej)
JerryC: http://www.youtube.com/watch?v=fN4fIRjM ... re=related
A diky za pochvalu
JerryC - Canon Rock
Blue Oyster Cult - (Don't Fear) The Reaper
Ozzy Osbourne - Road to Nowhere
Kansas - Carry on Wayward Son
AC/DC - Highway to Hell
Inac je to zo soundtracku Supernatural (serial Hrozby z temnot alebo dako tak) (okrem prvej)
JerryC: http://www.youtube.com/watch?v=fN4fIRjM ... re=related
A diky za pochvalu

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tao: velmi pekne, aj ja Ta chvalim
Duky, kuko, Vlady: diky
mPersching: tak aby som Ti to ujasnil, natacali sme video, preto ten neskutocne velky prehresok, ktory Ti urcite ani nedal spat. Si myslis, ze keby som za zakrutu nevidel X metrov, ze riskujem rozbitie auta? A este v Chorvatsku??
Vies za co dam ruku do ohna? Ze hned ako prvykrat vytiahnes skuta, tak porusis predpis...potom si spomen na tieto riadky a skus sa uvedomit.A ked sa Ti zverejnene video nepaci, tak to nepozeraj, nikto Ta nenuti :bootyshake:
Duky, kuko, Vlady: diky
mPersching: tak aby som Ti to ujasnil, natacali sme video, preto ten neskutocne velky prehresok, ktory Ti urcite ani nedal spat. Si myslis, ze keby som za zakrutu nevidel X metrov, ze riskujem rozbitie auta? A este v Chorvatsku??
Vies za co dam ruku do ohna? Ze hned ako prvykrat vytiahnes skuta, tak porusis predpis...potom si spomen na tieto riadky a skus sa uvedomit.A ked sa Ti zverejnene video nepaci, tak to nepozeraj, nikto Ta nenuti :bootyshake:
podpis som si este nenastavil