3. moravsky sraz skutru
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ako niekedy sa čudujem nad akými vecami rozmýšlaš... to je ako problém kúpiť benzín v čechách? a ked chceš šprintovať tak ti tažko bude stačiť jedna tvoja nádrž na cestu tam a späť...párkrát hore dolu po letisku na plný plyn a máš po benzíne...kukolarik napísal:Jo, vyzera to tak, ze pojdem, ale len na otocku. Teda doobeda tam, poobede domov. Po sprintoch. Spekulujem, ze ked je to 130 tam, 130 sp5 a kusok v Brne, snad na jednu nadrz nadrz by to slo;)
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nedaleko od letiska je benzinka...je som minuli rok spalil 3/4 nadrze len na zraze...a to mi zvycajne stacilo na 150km...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
to je fakt, ze mate strasne drahy benzin. jak to delate, ze jezdite autama? nominalni platy mensi a ceny vseho vyssi. ale podporil sem vasi ekonomiku. nechal sem si v bratislave cipnout auto a koupil nadrz naftymarko358 napísal:a aku ty mas nadrz a spotrebu?kukolarik napísal:Jo, vyzera to tak, ze pojdem, ale len na otocku. Teda doobeda tam, poobede domov. Po sprintoch. Spekulujem, ze ked je to 130 tam, 130 sp5 a kusok v Brne, snad na jednu nadrz nadrz by to slo;)
Inak ma nasrali s tymy kategoriami:
kedze mam 125ku 4T, tak kategoria do 100ccm je mi malo, ale do 250 vela. Preco nie je kategoria 125?????????
ale sak v cechach je lacnejsi benzin ako u nas tusim my mame najdrahsi benzin na okoli

podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
hehe tak sa dohodni s PEPEm z st.cz ked tam bude.kukolarik napísal:Ja len spekulujem nad kategoriami. Ak je to do 250 a do 100, tak musim sa postavit s 250kami. Teda staci jeden Xciting, jeden GrandDink a nemusim sa ani stavat, lebo nemam sancu... Inak si trufnem na ktorukolvek seriovku 125ku.Aj si stavim!
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jasné že sa dohodneme na 9:00 je zraz tak jak minulý rok na benzínke pri TESCU v Lamači a hotovo.a kto ide z MA tak o polhodinku neskorej dakde po ceste napr smerom na Leváre....jaké plánovanie??!! 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
freddyxxx ahoj!
zrovna ve stredu sme se o tobe bavili s alcatelkem. tady uz je "polojasno". zkuste dorazit. jinak to vyhraje pershing
zrovna ve stredu sme se o tobe bavili s alcatelkem. tady uz je "polojasno". zkuste dorazit. jinak to vyhraje pershing

Naposledy upravil/-a Xlukas.cz v Pi Jún 22, 2007 9:22 pm, upravené celkom 1 krát.