23.6.2007 - zraz Brno

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
george
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa george » Ne Jún 24, 2007 12:06 pm

nejake fotky.... kto nebol moze len a len lutovat Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
:wink: :) Obrázok
alcatelko.... vzorne zasupoval našu vlasť :) :wink: Obrázok
konečne doma? tak nazdar o rok v Brne! Obrázok
podpis som si este nenastavil

geetee

#27 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Jún 24, 2007 5:29 pm

george napísal:nejake fotky.... kto nebol moze len a len lutovat
a kto neostal na vecer moze lutovat 100krat viac :D

pershing :thumbleft: parada bola

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa lil_b » Ne Jún 24, 2007 8:36 pm

teda zraz super...
gumovačka velice pekná...
teda až na to že som si zo zadnej gumy spravil štvorec a cesta domov bola ako po panelke.... o hubu... teraz jazdim na dojazdovke....

mekferšing sa teda pekne sepalil... :) a to som s nim ešte nemal reč, o tom čo robil ked spal... (spal v aute na spolujazdcovom, a kratko na to ako zaspal hladkal stredovú opierku a hovoril: "to nič, to nič" :)

a vôbec nechapem prečo ste chalaniska neostali?
čo vám doma decká plačú? (česť tým čo im tam fakt plačú)

upnem fotky a videa

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#29 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Jún 24, 2007 8:43 pm

Záhorácké okénko: Počasí jak-tak vyšuo .... naspátek sme jeli na Kyjov a Hodonín a prez hranicu smjerem na Senicu tam sme si dali kávu z muékem a George že ide kuknút nejakého kamaráda do Gbelú tak sa od nás odpojiu na cesce medzi Senicú a Kútma... George (šak jak ináč by to byuo?) zmokeu nás to enem štrajchuo a my sme potom jeli prez Borský Mikuláš z búrkú v chrbce do Hasprúnky na Mauacky a po starej cesce dom. :lol: Sklamaný sem z toho, že nás nebyuo vjec. :roll: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Jún 25, 2007 6:30 am

Vlady, ide ti to, normalne ovladas cudzie reci... :3some: :hello1: :wav:

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa owwidius » Po Jún 25, 2007 7:34 am

ja som tiez spokojny. i ked som isiel popri 250 GD a 500 Excitingu asi 80% cesty plny kotol, dobry vyjazd veru. 400km za den, a to som este celkom vladal, sam som bol prijemne prekvapkany.. cesta tam bola taka povinnost, ale cesta spat bola cez ten Kyjov fakt krasna, az na tie ceske cesty miestami, so strkom v zakrute v strede cesty... uf uf. ale inak nadhera: sama zakruta a kopceky hore-dole.. jo a pred malackami sme dali brutalny utek pred burkou - pred nami pekne, v zrkadlach mracna. a v Borskom Mikulasi sme tusim obiehali Vadima na jeho choppri.

hehe, a este musim spomenut sprinty, alcatelkova Gilera 70-ka (ci co to je), nedala Hondam sancu :lol:

no a jigga jigga, paradny vykon!! priemerna 55 je velice slusna. btw, ja som tankoval 3x v ten den hehehe.

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Jún 25, 2007 8:39 am

owwidius napísal:hehe, a este musim spomenut sprinty, alcatelkova Gilera 70-ka (ci co to je), nedala Hondam sancu :lol:

no ano je to 70tka a dobre vyladená.klobúk dolu Alcatelko...sice som vtedy na nej šiel ja ked sme dávali šprinty ale naložil som Vám obom :D:D a to mám skoro 100 kg. keby šprintoval Alcatelko naloží Vám ešte viac.. večer sme skúšali kolko spraví 40 kg na skútri pri šprintoch a bol to teda rozdiel dobrý.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Jún 25, 2007 9:58 am

qyxza jj, slape super, no mi sme tam nabehli plne nalozeny, s kurfikmi a bez ziadnych uprav motora. tak to musis uznat, ze sme az tak nezaostali...

No a ten scoot je only4race, nase su na beznu premavku. Uprimne povedane s vysledkom som celkom spokojny...

Keby si na tom scoote siel s nami do BA, tak poviem, ze som sklamany z nasich, ale kedze kazdy je na iny ucel, tak nakolko sme porovnavali neporovnatelne, som celkom spokojny s vysledkami...

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Jún 25, 2007 10:14 am

kukolarik napísal:qyxza jj, slape super, no mi sme tam nabehli plne nalozeny, s kurfikmi a bez ziadnych uprav motora. tak to musis uznat, ze sme az tak nezaostali...

No a ten scoot je only4race, nase su na beznu premavku. Uprimne povedane s vysledkom som celkom spokojny...

Keby si na tom scoote siel s nami do BA, tak poviem, ze som sklamany z nasich, ale kedze kazdy je na iny ucel, tak nakolko sme porovnavali neporovnatelne, som celkom spokojny s vysledkami...
no tak ste mali ísť normálne na šprinty vyskúšať s inými skútrami s ktorými ste sa mohli rovnať. je jasné že to je rozdiel na čo sa skúter používa ale tak je to 70 cm3 a vy máte 125 cm3. mne je jedno ako sa k tomu staviaš ale prosím Ťa už všetci vieme že ten tvoj "stroj" je ten naj na svete a si s ním spokojný... ja som písal ne kvoli tomu aby som sa Vám vysmial alebo čo ale len pre upresnenie toho čo Owi napísal...

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa owwidius » Po Jún 25, 2007 12:52 pm

kua, a to som sa aj snazil este tesne pred startom mat tam plyn a drzat brzdy.. ale nepomohlo :)

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Jún 25, 2007 12:53 pm

qyxza

jasne, sak ja viem ako si to myslel a ja som to nepisal preto, lebo si myslim, ze nase hondy su naj... ale ze to je pre mna nova skusenost postavit sa na drahu s upravenym sportovym scootom... mna inak nejake zrychlenie ci maximalka extra netrapi, takze to bolo skor zo zabavy...

na normal sprinty som chcel ist, ale co uz ked to organizator pokaslal a bola kategoria do 100ccm a do 250. Musle by som ist z 250kami a to sa nechytam... uz len Vladyho GD je takmer 2x tak silne...

Takze bohuzial, snad na dalsi rok sa umudria a bude kategoria 125ccm seriovky. Tam sa postavim velmi rad a som zvedavy na vysledky

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 25, 2007 12:57 pm

kukolarik napísal:qyxza
mna inak nejake zrychlenie ci maximalka extra netrapi,
a co ine ta na skutri moze trapit? velky kufor? alebo cena?

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Jún 25, 2007 1:02 pm

jasne, sak ja viem ako si to myslel a ja som to nepisal preto, lebo si myslim, ze nase hondy su naj... ale ze to je pre mna nova skusenost postavit sa na drahu s upravenym sportovym scootom... mna inak nejake zrychlenie ci maximalka extra netrapi, takze to bolo skor zo zabavy...

na normal sprinty som chcel ist, ale co uz ked to organizator pokaslal a bola kategoria do 100ccm a do 250. Musle by som ist z 250kami a to sa nechytam... uz len Vladyho GD je takmer 2x tak silne...

Takze bohuzial, snad na dalsi rok sa umudria a bude kategoria 125ccm seriovky. Tam sa postavim velmi rad a som zvedavy na vysledky
kukooooo:

alcatelko sa postavil sa na šprint so 70tkou...ale proti takej v ktorej je natlačených pomaly 200 tis a v alcatelkovom možno tak 65-70 tis. a napriek tomu patria do jednej triedy 70 ccm Racing. jedna jazda a vypadol..tiež je to neporovnateľné ale šlo o zábavu. nevyhrávajú sa miliony aby som sa trápil tým či tam je 125ka alebo 250tka.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#39 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 25, 2007 4:39 pm

lahko sa môže stať že ten silnejší blbo odštartuje a vyhraješ aj zo slabším strojom..... :shock:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee

#40 Príspevok od užívateľa geetee » Po Jún 25, 2007 5:31 pm

theruck napísal:
mna inak nejake zrychlenie ci maximalka extra netrapi,
a co ine ta na skutri moze trapit? velky kufor? alebo cena?
ale najlepsie bolo kukat zozadu na to ako sa na ceste kuko snazil predbehnut georgeho cygnusa :gt1: rychlostou blesku do laveho pruhu a nic :gt2: potom asi vecne predbiehanie (minimalne minutu ak nie dve :gt1: ) a to ma george len yamahu AC s karbom a kuko hondu LC striekacku, cize cisty LOOSER :gt1:

a este ked owidius dobiehal ostatnych tak mu to zrichlilo na 95 a potom pomalicky (tym mam na mysli ze velmi pomalicky) na nieco malo cez 100 cize to neni nejaka strela to PS ako dakto tu vyspevoval :(

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Jún 25, 2007 6:42 pm

Geogovi daco hrkotalo, preto som siel vedla neho, ale to ty nemozes vediet, ked sedis v plechovke a ides na scooter zraz... mierne to povazujem za hanbu, ale vsak kazdy sme nejaky...

Podla mojho nazoru, na zraz scootov treba ist na scoote. Aj keby si siel vrtulnikom, poviem, ze tam nemas co robit...

Na chooper zraz preco neides? Vsak autom je to pohoda, nik nezisti, co si zac. Ja tam scootom neidem... Preco? Lebo asi nemam chopper... tak sa nauc zaklady a ked ma budes predbiehat na tvojom scoote po ceste do Brna buduci rok, potom sa ukaz. Ked pojdes autom, vies aky mam nazor...

Zatial si pre mna ty LOOSER.

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa gogo » Po Jún 25, 2007 7:30 pm

presne ako vravi kuko.jj nemam komentovat... ale tu ide o to ako sa tu smeje getee na tom že predbiehal ho a cojaviem co este.. nevravim že na aute sa tam nema prist samozrejme že hej ty ktorý si dovezu skutra a nepridu na nom ale zase nie že so scooter-tunning bude auto-tunning
Naposledy upravil/-a gogo v Ut Jún 26, 2007 5:32 am, upravené celkom 1 krát.

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Jún 25, 2007 7:51 pm

kukolarik napísal:Geogovi daco hrkotalo, preto som siel vedla neho, ale to ty nemozes vediet, ked sedis v plechovke a ides na scooter zraz... mierne to povazujem za hanbu, ale vsak kazdy sme nejaky...

Podla mojho nazoru, na zraz scootov treba ist na scoote. Aj keby si siel vrtulnikom, poviem, ze tam nemas co robit...

Na chooper zraz preco neides? Vsak autom je to pohoda, nik nezisti, co si zac. Ja tam scootom neidem... Preco? Lebo asi nemam chopper... tak sa nauc zaklady a ked ma budes predbiehat na tvojom scoote po ceste do Brna buduci rok, potom sa ukaz. Ked pojdes autom, vies aky mam nazor...

Zatial si pre mna ty LOOSER.
ano ano hambíme sa až sa ideme pod zem prepadnúť..bol si na jednom zraze a už si kráľ...to ako aj Ondra a další zo scooter-tuning.cz alebo AYK racing sa majú hambit lebo šli autom? alebo PEPE ktorý vyhral OPEN triedu nieje skútrista lebo si svoje Siamoto doviezol na vozíku? no tak potom ak to takto meriaš tak ti poviem že toto ak dobre čítaš je stránka scooter-TUNING.sk a ty ak sa nemýlim žiadny tuning nemáš...nejde o to kto na čom šiel alebo nešiel ide o stretnutie ľudí, ktorí sa zaujímajú o rovnaké prípadne podobné veci. to že ja som šiel s alcim autom je pravda ale len preto že to nevieme vyladiť a potrvá to trošku dlhšie. no a? ty nevidíš dalej ako je nápis HONDA PSI 125... tam u teba všetko začína a končí... o skútroch vieš asi toľko ako ja o štrikovaní...

môj obdiv a rešpekt má Mpershing ktorý to cele absolvoval na Hurikánikovia to je o niečom inom ako ostatné skútre a nerobí tu zo seba majstra sveta.dokonca ostal prespať a vy ostatní ste vzali roha. a takisto FreddyXXX aj s polovičkou... možno ste nemali čas ja neviem to neriešim.

gogo:
nebol si tam tak by si to nemal komentovať.... som zvedavý kde na ktorom zraze sa ukážeš aj ked bez skútra ale dojdi...

Tomo

#44 Príspevok od užívateľa Tomo » Po Jún 25, 2007 9:38 pm

A ako vlastne dopadol na sprintoch Alcatelko :?:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Jún 25, 2007 10:09 pm

Tomo napísal:A ako vlastne dopadol na sprintoch Alcatelko :?:
v triede racing bolo 5 skutrov...kedze sa startovalo po 4 posledny by nemal s kym ist...takze prva rozjazda leon,galagher a aykacka kentoya a druha rozjazda ja a ondrov jog...cize som nemal sancu na postup kedze tam ma mhr team tuned a ine vychytavky....nakoniec vyhrala kentoya xor :lol: leona a galaghera som potom vo vyzyvackach dal cize v inej konstalaci by som bol treti...takto som hned vypadol :) ale potom ma dal aj nejaky maxik :oops:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FreddyXXX
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Št Jún 29, 2006 12:23 am

#46 Príspevok od užívateľa FreddyXXX » Ut Jún 26, 2007 12:01 am

mPershing napísal:Aj keby som ho zo seba robil, tak tie tvoje fotky ma ZNICIA, hehehe :oops: :oops: :oops:
Mne bolo velmi luto Fredyho priatelky, ktora tam vyslovene trpela a moj obdiv ma ona, ze tam dokazala vydrzat! (Hmm, zeby preto som hladkal tu opierku? :oops: )

Freddy: sprav na AZETe fotoalbum, fotiek by ste mohli mat dost, dakujem!

Ozaj, LIL, dakujem za poskytnutie noclahu...
vydržala a to je hlavné :)

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Jún 26, 2007 6:39 am

qyxza

nebudem tuto temu rozvijat, len tolko, ze ty ci alci ste tam aspon scoot mali, to je OK, ist autom a brat si scoot, ktory je only4race. Tak ako si aj dosiel do TT na jar...
GT ci lili nejak nemali scooty... tam je pointa.

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Jún 26, 2007 7:15 am

Veď sa už nehádajte !!! Je to jedno ako tam kto prišiel a na čom tam prišiel !! podstatou zrazov je to aby sa pár ľudí čo majú podobné zájumy stretly pokecali, povymieňali si skúsenosti, posúťažili a aj sa zabavili :wink: a nie to že každý sleduje niekoho aby ho tu potom na fóre mohol doj.bávať čo a ako :) na to mi nie sme zvedavý (nezúčastnený) ...my chceme vedieť vaše zážitky a čo napríklad sa také stalo :roll: ...a keď sa chcete hádať tak si zapnite Qip alebo Icq a tam máte multi chat a tam sa vyhádajte :wink: ....

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Jún 26, 2007 7:42 am

Jostobb napísal:Veď sa už nehádajte !!! Je to jedno ako tam kto prišiel a na čom tam prišiel !! podstatou zrazov je to aby sa pár ľudí čo majú podobné zájumy stretly pokecali, povymieňali si skúsenosti, posúťažili a aj sa zabavili :wink: a nie to že každý sleduje niekoho aby ho tu potom na fóre mohol doj.bávať čo a ako :) na to mi nie sme zvedavý (nezúčastnený) ...my chceme vedieť vaše zážitky a čo napríklad sa také stalo :roll: ...a keď sa chcete hádať tak si zapnite Qip alebo Icq a tam máte multi chat a tam sa vyhádajte :wink: ....
jo mudro, davam za pravdu a prichadzam na to, ze s istymi ludmi si nemam co povedat... no vies, ked tya niekto pod*ebava, musis sa branit...

george
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa george » Ut Jún 26, 2007 8:18 am

ja dlžim ešte jedno velke ďakujem mPershimu že mi požičal hurikanika a že som sa mohol previesť.... :wink: :) dikes.

Ako ja neviem prečo mne sa hurikanik velmi pači, male šikovne, super zrychlenie ma , celkovo velmi sympaticky a ako mPershi ukazal svojimi kilometrami aj velmi spolahlivy scootrik :wink: :)

Diki mPershi maš u mňa štamprlik na zraze vo ZV.

A ešte mi neda k tym naťahovačkam tuna... mne išlo o to sa stretnut s partiou, prehodit par slov, vidiet vas všetkych atd... pozrieť kto ma aky scootrik, zažit super vyjazd a o tom to cele bolo, vzhladom na to že som neostal na večer... to už bolo aj o inom :wink: :)

btw... kuko mne tam nerachoce nič teda možno hej ešte min rok ked som montoval TNT-čko alarm mi tam padol nekde šrob a neviem ho tam naist :D takže to je možno problem...

Zamknuté

Návrat na "Zahraničie"