LOUIS 3.5.2008 - sobota
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Pani, takze kto pojde? dajme dokopy nejaky cas a zoznam, aby to akzdemu sedelo...
Zatial evidujem
Duky
Vlady
Bobo
Doktor
Bacil
Ja
este niekto?
Sedi ta stretavka o 13:30 na BERG hraniciach? Nemozme aj skor(vlady?) nech to pekne v klude stihneme?
Siel by som do LUJZA a potom pozriet ten druhy obchod...
Zatial evidujem
Duky
Vlady
Bobo
Doktor
Bacil
Ja
este niekto?
Sedi ta stretavka o 13:30 na BERG hraniciach? Nemozme aj skor(vlady?) nech to pekne v klude stihneme?
Siel by som do LUJZA a potom pozriet ten druhy obchod...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Očuvajte ale o 13tej je odchod nie že sa bude zas na dakoho čakať do 13.30 a do Wídňa prídeme o 15tej to je neskoro takže radšej 12:45 nech tam sme všetci...Ja nezvyknem meškávať a ak by aj lebo som v robote do obeda tak zavolám ... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak pani, a sme doma...
Ja som nadmerne spokojny, faj som nakupil:
- motogate
- moto obuv
- akciovy kufrik
- tankvak nakonic zamietnuty
- sprej na retaz > to skutrista nepozna;)
Sli sme do Gigastore, ten bol nezvycajne moc rozkradnuty, nasledne cez celu vieden do Hein, ktory nam zavrel pred nosom, nasledne do lujza fun shop, kde mam prekvapil sortiment a velkost, oplati sa aj tam ist, je tam pekny vyber a je to akosi prehladnejsie a utulnejsie...
Celkovo sme boli pekna skupinka, Ja, Bobo, Vlady, Ondris, Alex(chat) a Duky dobehol za nami necakane... A treba dodat, ze krasny lejak, mala letna burka nas zastihol uprostred viedne, komplet mokry sme boli, ale kym sme sa dotrepali do FunShop, aj sme uschli.
Mne sa tento vylet hovadsky oplatil, aje ked som pre.ebal necakane vela, ale mam vsetko co som chcel, este nejake to plexi a uz bude pohoda...
Kto nebol a vahal, moze lutovat!
Mabi, ak pojdete v dohladnej dobe, odporucam FunShop, nie Gigastore, lebo to tam bolo decentne rozkradnute a hlavne je na vyber aj Hein kusok aj pesi...
Ja som nadmerne spokojny, faj som nakupil:
- motogate
- moto obuv
- akciovy kufrik
- tankvak nakonic zamietnuty
- sprej na retaz > to skutrista nepozna;)
Sli sme do Gigastore, ten bol nezvycajne moc rozkradnuty, nasledne cez celu vieden do Hein, ktory nam zavrel pred nosom, nasledne do lujza fun shop, kde mam prekvapil sortiment a velkost, oplati sa aj tam ist, je tam pekny vyber a je to akosi prehladnejsie a utulnejsie...
Celkovo sme boli pekna skupinka, Ja, Bobo, Vlady, Ondris, Alex(chat) a Duky dobehol za nami necakane... A treba dodat, ze krasny lejak, mala letna burka nas zastihol uprostred viedne, komplet mokry sme boli, ale kym sme sa dotrepali do FunShop, aj sme uschli.
Mne sa tento vylet hovadsky oplatil, aje ked som pre.ebal necakane vela, ale mam vsetko co som chcel, este nejake to plexi a uz bude pohoda...
Kto nebol a vahal, moze lutovat!
Mabi, ak pojdete v dohladnej dobe, odporucam FunShop, nie Gigastore, lebo to tam bolo decentne rozkradnute a hlavne je na vyber aj Hein kusok aj pesi...
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
uz som aj ja konecne doma
ja som tiez dobre kupil, aspon dufam teda
kuko jak ze neckane som dosiel, ved ja som vas tien
kurnik tusim 200 km som mal na tachaci, pekna streka to bola....inak takto cez vieden som este nikdy nesiel, urcite si dam niekedy vylet len tak do viedne popozerat, celkom sa mi tam pacilo....

ja som tiez dobre kupil, aspon dufam teda

kuko jak ze neckane som dosiel, ved ja som vas tien

kurnik tusim 200 km som mal na tachaci, pekna streka to bola....inak takto cez vieden som este nikdy nesiel, urcite si dam niekedy vylet len tak do viedne popozerat, celkom sa mi tam pacilo....
- VLADY
- spammer
Som bol kvalitne vyscootrený...a aj ohučaný jak sme ho valili po dialnici až po výjazd na BA ...kúpil som len olej aby som nešiel naprázdno pretože výber bol dosť o ničom hlavne blembáky a v tom druhom obchode už nebol čas dačo skúšať za 10 min zatvárali...

- VLADY
- spammer
Bobo išiel prvý a podla GPSka nás to naviedlo do prava na dialnicu smerom BA-Budapest a išli sme skoro plný lebo sme mysleli že Vás dobehneme až po výjazd za Švechatom a potom už normálne po ceste smerom na Hainburg povedla štreky jak chodia vlaky do Petržalky...Aj tak dobre mám zážitok....a vôbec ten druhý Lojzov obchod by bol OK len nebolo času ..Někdy príšte....

- VLADY
- spammer
Nálepky dajaké na scootri mám...scooter-tuning, smajle dajaké a tak ..
Sme to riskli a vôbec treba aj na dialničných obchvatoch v meste alebo len mimo ??? Inak čo sme mali robiť naraz som sa zjavil v pripájacom pruhu na dialnicu...mal som sa otočiť ?