To je len môj návrh podľa minuloročných časov

Vyna a Pišta na Bumbálke už ani neviem ako vypadáte už sa teším na všetkých zas konečne po kope

Andy tu tvoju fľašu opatrujem na Valašsko tak sa priprav

Moderátor: Moderators
Miloš ja som na tom ako ty, ozval sa ti niekto ohľadom ubytovania ?Miloš napísal:Chalani ja tiez nemam ubytko kto by ma zobral pod svoje krídla ? budem fakt vďačný dajte vedieť
Saly hlasim sa tiez do partie, beriete ma ?saly62 napísal:,Atlas ja , Andy, Patrik, Slávka SSe neviem či ešte niekto asi pôjdeme len okolo 8,00 s Agipky Budča počkáme na Flipera aby nešiel sám do Frenštátu dorazíme na čas o 11,30 je výjazd z námestia to by sme mali stíhať
Miky prosím ťa budeš s nás asi prvý na ubytovanie tak povedz že prídeme asi tak hodinu po tebe na ubytovanie vďaka
ešte budeme všetky časy a iné veci dolaďovať počas týždňa
Ja idem,ale až v sobotu, mal by som záujem o jenu noc sobota/nedeľa.raplik napísal:ide niekto z Vas uz v piatok poobede?... inak mam tam rezervovanu chatku (priamo v areali Buciska) a mam jednu postel volnu... cena je myslim do 10€ osoba/noc ak ma niekto zaujem
no ja ti dám ešte vedeť o kolkej ideme mi z Nitry cca 5 kusov možme sa stretnúť na tej pumpe v Bytčijeffo napísal:My (5ks) planujeme vyrazit z Martina v piatok okolo 15-16. Ide niekto v piatok tak, ze by sme sa eventualne stretli trebars aj na tej slovnaftke v bytci okolo 17-18-19 a odtial by sme sli spolu?