X.treme: presne ako pise kuko, ked chces ist, najdes si vsetko potrebne

Ja zatial neviem, ci sa akvarka zucastnim, ale jeden (trosku dlhsi vyjazd) idem prave potvrdit (kuko, to je info pre Teba

Moderátor: Moderators
Tak sa ale nehlas na kazdu jazdu s tym ze to potom zrusis, ale inac nic v zlom, pozri jak sa to sakul naucil, uz sa nikde nehlasiDomco napísal:ale no kuko ja nemam virtual kymco ,ani virtual runner len si vsimni moju temu v prestavbach a pochopis preco nemozem istkukolarik napísal: nic nezvycajne, uz to mam odsledovane u ineho clena, tento je druhy, takze pohoda...
pohoda, drzim palce brachovi... ked sa situacia ukludni, daj info co kde kedy ako preco... zaloz temu v Volna Diskusia a tam... keby daco treba daj vediet, radi pomozemex.treme napísal:sorry ale somnou tentokrat vobec neratajte. brat mal vcera vecer tazku nehodu na moto a teraz je v nemocnici a je natom dost zle. ja nemam chut ani vidiet motorku. prosim ziadne reci o tom ze klamem. mam dost svojich problemov.
Presne tak, potom daj vediet, drzim palcekukolarik napísal:pohoda, drzim palce brachovi... ked sa situacia ukludni, daj info co kde kedy ako preco... zaloz temu v Volna Diskusia a tam... keby daco treba daj vediet, radi pomozemex.treme napísal:sorry ale somnou tentokrat vobec neratajte. brat mal vcera vecer tazku nehodu na moto a teraz je v nemocnici a je natom dost zle. ja nemam chut ani vidiet motorku. prosim ziadne reci o tom ze klamem. mam dost svojich problemov.