MEGAVYJAZD-skutrom k moru-nepodarene v 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Nedá mi to, sem tam nad tým aj uvažujem, ale ak to porovnám s výletmi widowa, viď posledný cez 500km http://www.motoride.sk/?P=phorum&tema=vyjazdy&ID=350909 , ktorý trval cca 12 hodín na normálnej turistickej Honde Deauvil, tak 550km na maloobjemovom scootri je čisté SM. 

Tak už zasa nič.
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Mne to tiez neda ale mal by si pozornejsie citat.
Jeho vylet je:
- vyslovene horska trasa, cize sama zakruta za ucelom zabavy na moto
- uplne mimo dialnic
- maju prestavku 45min na 150km co je pri ich trase 2.5h len na prestavkach
A neviem co ma spolocne objem motora s pohodlnostou jazdy ked pise ze idu vsade podla predpisov kde ti je daka 600ccm az prilis. Naviac ked porovnavas vseobecne (maxi)scooter a moto tak scooter je na dlhu trasu urcite pohodlnejsi vid posed jazdca, ochranu pred vetrom, dazdom ...
Jeho vylet je:
- vyslovene horska trasa, cize sama zakruta za ucelom zabavy na moto
- uplne mimo dialnic
- maju prestavku 45min na 150km co je pri ich trase 2.5h len na prestavkach
A neviem co ma spolocne objem motora s pohodlnostou jazdy ked pise ze idu vsade podla predpisov kde ti je daka 600ccm az prilis. Naviac ked porovnavas vseobecne (maxi)scooter a moto tak scooter je na dlhu trasu urcite pohodlnejsi vid posed jazdca, ochranu pred vetrom, dazdom ...
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani, idem s pravdou na plac:
takze nebudem tu trepat, ze mi pridu rodicia, ze pes, ze som chori, alebo kludne mozem ..., ze v praci som nedostal volno... nie nie.
Proste chcem sa verejne ospravedlnit, ze po dlhej a hlbokej uvahe som sa rozhodol, ze tentokrat, aj ked odo mna by sa to asi neocakavalo, sa vzdavam. Jednoducho povedane, tohoto vyjazdu sa vzdavam, proste akosi si na to netrufam.
Rad by som to vsak zorganizoval buducu sezonu, niekedy v 06/2008 ale stylom, ze by sme sli na 10 dni a cesta tam by bola s prestavkou, povedzme na balatone/HU. No ale to je piesen bducnosti.
Takze kazdemu sa ospravedlnujem, ale tento vyjazd neabsolvujem!
Specialne moje ospravedlnenie posielam pre George a Tao!!! sory chalani...
Dufam mi odpustite!
takze nebudem tu trepat, ze mi pridu rodicia, ze pes, ze som chori, alebo kludne mozem ..., ze v praci som nedostal volno... nie nie.
Proste chcem sa verejne ospravedlnit, ze po dlhej a hlbokej uvahe som sa rozhodol, ze tentokrat, aj ked odo mna by sa to asi neocakavalo, sa vzdavam. Jednoducho povedane, tohoto vyjazdu sa vzdavam, proste akosi si na to netrufam.
Rad by som to vsak zorganizoval buducu sezonu, niekedy v 06/2008 ale stylom, ze by sme sli na 10 dni a cesta tam by bola s prestavkou, povedzme na balatone/HU. No ale to je piesen bducnosti.
Takze kazdemu sa ospravedlnujem, ale tento vyjazd neabsolvujem!
Specialne moje ospravedlnenie posielam pre George a Tao!!! sory chalani...
Dufam mi odpustite!
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko ja sa na teba nehnevam a ospravedlnenie prijmam všetko okey... ved ty to vieš... nakoniec to dopadne že nepojdeme ani my možno
Každopadne :
Ak Tao ide a ako mi Kuko pisal... že ondro by šiel autom, a owi by sa rozhodol že ide čiže ak by bola zostava :
Ondro -auto
Ja - scooter
Tao - scooter
Owi - scooter
tak idem do toho... popripade ak by šiel niekto ďalši...
Ak budeme dvaja nema to vyznam... poviem to otvorene.
Teraz aby to nebolo myslene zle že koli kukovi a podobne vobec nie!
Len čas beži a nebudem tu vykreslovat nejake idealy a rozpravky ale pišem aka je realita....

Každopadne :
Ak Tao ide a ako mi Kuko pisal... že ondro by šiel autom, a owi by sa rozhodol že ide čiže ak by bola zostava :
Ondro -auto
Ja - scooter
Tao - scooter
Owi - scooter
tak idem do toho... popripade ak by šiel niekto ďalši...
Ak budeme dvaja nema to vyznam... poviem to otvorene.
Teraz aby to nebolo myslene zle že koli kukovi a podobne vobec nie!
Len čas beži a nebudem tu vykreslovat nejake idealy a rozpravky ale pišem aka je realita....

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Kontaktovať užívateľa:
kuko: ja som sice mimo tohto vyjazdu, takze do toho nemam co kecat, ale ak by som bol jeho sucastou, chapal by som to. Ja som sa tiez moc tesil do Prateru, nakoniec som sa kvoli predpovediam pocasia toho vzdal, a viem, ze som spravil dobre. Proste niekedy treba vediet kedy povedat nie, a nikto Ti to nemoze mat za zle... Aspon si si po pokeci s Widowom trosku objasnil, co Ta na buduci rok caka... 

- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
z toho podla mna nic nebude. na takuto akciu treba niekoho co to seriozne organizuje, a kedze kuko je passe, tak som si isty ze to padne..
co tak radsej dohodnut nieco realnejsie v tom termine. napr taky Balaton na noc?? nikdy som tam nebol, ale ak by bolo pocasie mohlo by to byt vpohode.. hm?
do madarska kludne, som vyzbrojeny slovami ako 'horcica, suflik, mravec, datel a netopier' hehehe
co tak radsej dohodnut nieco realnejsie v tom termine. napr taky Balaton na noc?? nikdy som tam nebol, ale ak by bolo pocasie mohlo by to byt vpohode.. hm?
do madarska kludne, som vyzbrojeny slovami ako 'horcica, suflik, mravec, datel a netopier' hehehe

- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
aha co na to mr. google>> ze miss balaton
http://www.balatoninfo.net/uj/erdekesse ... /index.php

- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tao :
George to nevzdal... len tu pozorne sledujem ako jednotlivy ludia reaguju na určite veci...
Predpokladal som čo sa stane ak mi kuko povedal že nejde... a je to tu. ale okey.
Čo sa tyka planov na bud. rok... neviem sa ešte k takymto veciam vyjadrit, je to daleko...
A ešte jedna vec: je to dobrovolne... ani kuko nikoho tu nenahal pod pod k moru...a podobne... ja to tiež nerobim... preto som vyššie napisal podmienky keď sa kuko vyjadril že nejde za akych je realne ist bez kuka... lenže niektory to zobrali hned ako katastrofu a koniec... ale okey.
Teraz aby to neviznelo že som tu na nekoho naštvany a podobne vobec nie... len niekedy ludia aj premyšlajte a to nehovorim o tejto teme ale všeobecne kym sem neco napišete... / myslim tych ktory sa vyjadruju o ničom k tomu čo sa ich netyka... a nahanaju prispevky .. a podobne veci...
George to nevzdal... len tu pozorne sledujem ako jednotlivy ludia reaguju na určite veci...
Predpokladal som čo sa stane ak mi kuko povedal že nejde... a je to tu. ale okey.
Čo sa tyka planov na bud. rok... neviem sa ešte k takymto veciam vyjadrit, je to daleko...
A ešte jedna vec: je to dobrovolne... ani kuko nikoho tu nenahal pod pod k moru...a podobne... ja to tiež nerobim... preto som vyššie napisal podmienky keď sa kuko vyjadril že nejde za akych je realne ist bez kuka... lenže niektory to zobrali hned ako katastrofu a koniec... ale okey.
Teraz aby to neviznelo že som tu na nekoho naštvany a podobne vobec nie... len niekedy ludia aj premyšlajte a to nehovorim o tejto teme ale všeobecne kym sem neco napišete... / myslim tych ktory sa vyjadruju o ničom k tomu čo sa ich netyka... a nahanaju prispevky .. a podobne veci...
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
sry som si ta splietol s Ondrisom, ja ze ides na aute ty 
Tak zatial zo zostavy odpadol Kuko a Ondris, "zostava" George, Owwi, Tao
Ak este mate teda chut ist k tomu moru tak napiste ci to skusime alebo nie. Potrebujem si ist po vodicak medzinarodny tak ci teraz alebo nie.

Tak zatial zo zostavy odpadol Kuko a Ondris, "zostava" George, Owwi, Tao
Ak este mate teda chut ist k tomu moru tak napiste ci to skusime alebo nie. Potrebujem si ist po vodicak medzinarodny tak ci teraz alebo nie.