na www.louis.de je letakova halloween akcia. su tam nejake zaujimave kusky, okrem ineho aj vyhrievane vlozky pod/do oblecenia. chcel by som sa tam ist pozriet aj kvoli inym veciam, hlavne takym o ktorych ani neviem a zidu sa mi
predbezne pocasie 16°C polooblacno pre BA, 14°C a prevazne zamracene pre vieden.
chcel by som ist starou cestou mimo dialnice kedze stale zabieham, cestovka 80-90 km.
prida sa niekto? mozno vyuzit aj na darceky pod stromcek
duky5 napísal:tak asi to nevyzera ruzovo, chcel by som ist doobeda aby som poobede bol uz doma a to by malo akurat prsat, tak neviem ci sa niekto prida...
uz mam znacky a tiez rozmyslam ze by som tam zajtra skocil, zase je nejaka akcia....jaby som chcel ist nejak doobeda, dufam ze nebude nejaky sviatok u nich...
mna tam zaujal ten vyhrievany pas za 30E, myslim ze za tu cenu bol aj v helovinskom letaku. v novom uz sice nie su zimne rukavice probiker arktic?, ale dufam ze nejake dobre sa v louise najdu za akciovu cenu
a este nejake gate by som asi bral + drobnosti co zmizli z letaku...
v helovin katalogu boli take penove chranice, resp. taka penova platna tvaru stvorca asi 1cm hruba a z toho si mozes vystrihnut chranic aky potrebujes - na boky a zadok, tusim 10E to stalo v akcii - zaujimava vec..
kurnik, odteraz uz idem nakupovat iba do louisu. obuchal som tam par stoviek euro ani neviem za co tolko drobnosti dokopy....
ale hlavne som si tam kupil zimne aj letne rukavice a vyskusal som si asi 4 druhy nohavic, z kazdeho asi 3 velkosti...par veci nemali, to dokupim zas nabuduce...