4rocnik international Scootercustomshow v Saarbrücken 8.3.08

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
geetee

4rocnik international Scootercustomshow v Saarbrücken 8.3.08

#1 Príspevok od užívateľa geetee » So Feb 23, 2008 2:51 pm

link: http://www.scootercustomshow.com

ma tam niekto nahodou v plane zabludit?

bude tam sutazit aj jeden slovensky scoot, pre tych ktori vedia aky tak nech ostatnych nechaju napnutych ako gumu v trenkach :gt2: sutazit bude len nieco cez 130 scoot takze uz len dostat sa tam je vyhra
potom uvidia fotky, este sa ajtak detajly musia doladit.

kategorie v ktorych by sme radi nieco ziskali

customwork - the coolest mod
girlie-scoot - the cutest scooter
newcomer - the most successful greenhorn
fairing - the most beautiful and labour-intensive bodywork
facelift - the most classy and stylish scooter

Užívateľov profilový obrázok
optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa optik » Po Mar 10, 2008 5:15 pm

Ak sa nenahnevate trochu oprasim tuto temu. Spolu s GeeTeem sme absolvovali vypravu na tuto akciu. Na show bolo vystavenych presne 130 scootov, medzi nimi bol aj jeden zastupca zo Slovenska, bol to scootrik Yamaha Neos - vsetkym nam znamy ako "NEROX tuning project by G" . Scooter bol do poslenej chvile vylepsovany a vylepsovany, ale ani to nam nepomohlo aby sme ziskali nejaku trofej :( Nas "dievcensky scootrik" zabodoval hlavne u Spanielov a Francuzov - kedze sa jednalo o opticky vytunovanu seriovku s ktorou sa da v klude jazdit nie len po slovenskych cestach... Zial nemecku porotu viac zaujimali gycovo vycackane stroje, ktore sa mozu na realnu cestu pozerat leda tak z garaze. V podstate sme zistili ze ani nie je do buducna nutne robit funkcny tuning, ale len tuning na oko /pokial by sme chceli v tejto sutazi zabodovat/ - ved za vsetko hovori fakt ze jeden z vyhercov myslim ze kategorie Best race look mal uplne vybrakovanu motorovu cast... respektive chybali zadne prevody, variator remen a vsetko co k tomu patri... aby som ale nehanil nemeckych tunerov musim uznat ze sa podstatne zlepsili a posunuli latku hooodne vysoko. /Fotky prilozim len co sa k tomu dostanem/
Aby som sa tu dlho nerozpisoval, chcem len povedat som rad ze som sa zucastnil tejto akcie lebo tam boli skutocne stroje pri ktorych sa az dych zatajoval... som rad ze sme tam mohli odprezentovat pracu slovenskych ruk, ktore ked uz nic tak aspon maju cit pre detaily a funkcnost. Dufam ze aj na buduci rok sa najde niekto kto bude mat odvahu popasovat sa so svetovou konkurenciou a mozno ziskat aj nejaku tu cenu
Na zaver len trochu statistiky, cez vikend sme pejazdili 2980km, spalili 238l nafty, presli sme po troskach cerstvo zdemolovanej Porsche Carrera, kradli nas scooter z podzemnej garaze, jazdili po neznamych cestach bez navigacie /navigaciu sme mali nebola tam mapa nemacka ani rakuska - inac dakujeme za pozicanie :D / a mapy... a kopec inych zazitkov ktore sme za tie tri dni zazili :D Predpokladam ze za kratku dobu sa objavia fotky na ich stranke ale aj na nasej, takze mozeme podiskutovat.
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa theruck » Po Mar 10, 2008 5:18 pm

parada
rozpis story jak vam kradli skuter

optik
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa optik » Po Mar 10, 2008 5:31 pm

nie nam, ale my sme si ho kradli s podzemnej garaze kde sme ho mali na noc odparkovaneho aby neostal v aute/s bytovky kde sme nocovali Rano o 5tej sme ho potrebovali nalozit a nemali sme kluce ani nic... a ani policajti neboli na nas zli :D :D :D ale nie nestihli nas ani nabonzovat, boli sme rychli ako sracka, za 3 min bol scooter nalozeny aj s pristavenim auta a davaj prec... je pravda ze v tej garazi boli dalsie 2 scoote a 2 moto... a miesta v aute dost... noo...

geetee

#5 Príspevok od užívateľa geetee » Po Mar 10, 2008 6:40 pm

Obrázok
takto to vyzeralo 24h pred planovanym odjazdom 8)
ale ako vzdy stihli sme to :-D ale tak ze sa doladovalo este priamo na mieste akcie :-D
Obrázok
Obrázok

a asi takto to vyzeralo hodinu pred otvorenim bran verejnosti :-D
Obrázok

a este optik zabudol povedat ze sa tam od 12:00 do 19:00 drazili veci od SA dtore mali poskodeny obal, takze som to chvilu sledoval a sa tam vidrazilo as tak 15 BCD podsedlakov (tie s tymi dierami co ma aj SCARP na svojom vonrade :gt2:) a posledne kusi sa predavali po 5euro, potom valce tam sli po 40-60 euro (tie drachsie samozrejme) a jeden si tam vydrazil za 80euro laser Xpro chrom/karbon a proste kopa veci za super ceny.

a najvecsia novinka od S6 je vyfuk na cinske 4T 50ccm (optik stoji od toho vyfuku asi 2cm :-D
Obrázok

k tym nemeckym srotom :-D ako boli tam fakt kusky ze klobuk dole a trebars mna najviac nasralo asi toto (nenafotil som vsetky vady pretoze aj tie dve foto stoja zato)
Obrázok
Obrázok
Obrázok

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa lil_b » Ut Mar 11, 2008 12:01 am

že šrot, ved to je hardcore racing, tie špary funguju na principe difuzorov pre prietok vduchu a tie velke imbusy su na presne šlelovanie prietoku vzduchu... ešte sa musite vela učiť :) :wink:

Lucas

#7 Príspevok od užívateľa Lucas » St Mar 12, 2008 8:41 pm

Nemate este nejake foto :?:

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa peter1029 » St Mar 12, 2008 9:56 pm

ten biely vyzerá ako po lahkej havarke, no fuj, to by som tam ani nedával :roll: :pukeright: ako ja som mal problém s dopasovaním plastov a s jedným nie som moc spokojny, ale toto?

optik
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa optik » Št Mar 13, 2008 10:36 am

takych tam bolo viac... myslim s tymi plastami, fotky su len sa spracovavaju .

Zamknuté

Návrat na "Zahraničie"