Dalsi Lois
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Dalsi Lois
Chcem sa len opytat ci sa nechystate niekto v dohladnej dobe k lojzovi?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
domco: pokial si dobre pametam, tam 39 L givi 60 E a podobny louis 40 E
pozri na www.louis.de a do vyhladavaca napis GIVI
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tomas: ten sprej som si kupovat pred troma tyzdnami, ale zase zazraky nerobi
Avsak z tych much je taka mastnota a ta ide dole celkom fajn. A zase nie je az taky drahy...
viper: ake chces kupit rukavice? ja mam nejake na predaj, mal som ich na ruke 4x, su z Lujza, dovod predaja - su mi male a uz mam druhe. Je to velkost S (avsak treba to vyskusat, lebo kamos, ktory je vacsi odo mna ich nosi). Hodim ich do bazaru dnes vecer, ak by mal niekto zaujem. A v piatok ich mozem priniest do SC.

viper: ake chces kupit rukavice? ja mam nejake na predaj, mal som ich na ruke 4x, su z Lujza, dovod predaja - su mi male a uz mam druhe. Je to velkost S (avsak treba to vyskusat, lebo kamos, ktory je vacsi odo mna ich nosi). Hodim ich do bazaru dnes vecer, ak by mal niekto zaujem. A v piatok ich mozem priniest do SC.
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
hosi, kapanek mimo temy, kto mate tie lousi karty a pouzivate ich na zlavy?
na tu zakladnu kartu je moznost 3-8% zlava, ale neviem ako tie zlavy funguju.
neviem po nemecky, ale nejak som pochopil, ze za kazdy nakup dostane 3 body za 1 euro nakupu a na zlavu mas narok ked nazbieras 1000 bodov. uz ste to niekto pouzili takto na zlavu, resp. som to s tymi bodmi pochopil dobre?
na tu zakladnu kartu je moznost 3-8% zlava, ale neviem ako tie zlavy funguju.
neviem po nemecky, ale nejak som pochopil, ze za kazdy nakup dostane 3 body za 1 euro nakupu a na zlavu mas narok ked nazbieras 1000 bodov. uz ste to niekto pouzili takto na zlavu, resp. som to s tymi bodmi pochopil dobre?
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
asi tak ako vravis duky, v katalogu mas pri kazdom tovare napisane, kolko bodov dostaens a pri urcitej hodnote mas zlavu a pri dostatocnom pocte bodov mas potom gold alebo platinum kartu a vecsie zlavy. JA ju pouzivam ,ale este mam malo bodov.... Dnes som bol v vo Viedni a oni tam maju sviatok, tak som nic nenakupil, mohol som mat dalsich 300 bodov
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
ok diky Tomas ,pozriem to tam najskorTomasARN napísal:domco: pokial si dobre pametam, tam 39 L givi 60 E a podobny louis 40 E
Gilera runner => Piaggio X8
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ja uz by som mal mat cez 1000 bodov, len neviem presne kolko ich mam a teda aku zlavu mozem ocakavat
dal som si poslat od nich postou PIN a dufam ze cez ten PIN sa dostanem na ich stranke aj k udaju kolko bodov mam a kolko % reso zlavu mozem cakat. lebo chcem kupit kufor a tam je o par stoviek lacnejsi a po zlave bude este viac...