4ball: no neake mam ale mam v plane ich predat ked aj za par korun a nie ich len tak nekomu dat
F-act - Shorty
Moderátor: Moderators
- Shorty
- skútrista

- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Re: F-act
alci: no tak o zipe som vedel ze ma 10 ale moc inych som nevidel ale tak to je jedno dnes som bol robit skut a rozpraval som sa stym kamosom ze vyskusame ci budu pasovat kola CPI tak si asi take kupim
4ball: no neake mam ale mam v plane ich predat ked aj za par korun a nie ich len tak nekomu dat
podpis som si este nenastavil
- Shorty
- skútrista

Vcera som plasty kompletne obrusil ale zabudol som ze sa musi par miest gitovat tak cakam este na to nech sa to spravi a potom sa pomaly moze zacat striekat v priebehu buduceho tyzdna sa dufam zodpovie otazka kolies a ich farby ale koli tomu ze zacina skola sa mi robota ohladom skutu predlzi do bohvie kedy 
- Shorty
- skútrista

Skutrik zatial stoji kedze mame na striekanie len chabe podmienky cakame na neake priaznive +tepla
ale cem sa vas spytat na tento navrh ze co vy na to:

- ApriliaSR50
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
podla mna to mohlo byt krasie nacmarane ....a ked sa pitas na farbu tak by to aj bolo fajn
- Shorty
- skútrista

no tak prace postupuju slimacim tempom ale predsa
dnes som doladil povrch plastov a skusalo sa ako by asi mohla vypadat farba a tu je vysledok
podla mna to bude moc nice s takouto ciernou co vy nato? 
podla mna to bude moc nice s takouto ciernou co vy nato? podpis som si este nenastavil
- peter1029
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
no paráda, škoda na tom jazdiť bude, ja som chcel nejakú takú tiež, ale potom ma to prešlo a keď vidím tie škrabančeky, srdce ma bolí, pri takejto farbe by mi už prasklo 
- Quiksilver
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Shorty
- skútrista

peter: no ani moj povrch nebude zrovna ukazkovy pretoze sa to strieka v obycajnej dielni
ale tak co uz mam to na jazdenie a nie na vystavu:D
Quik: no zenske? co ja viem..... mozno aj preto sa ti to zda ze tie krystaliky ci co to v tom vlastne je su povodne urcene na nechty
ale tuto vypadaju nadherne tak uvidim ak nebude mrznut konecne sa dostane na striekanie tento vykend a potom sa uvidi ako to ako celok dopadne
Quik: no zenske? co ja viem..... mozno aj preto sa ti to zda ze tie krystaliky ci co to v tom vlastne je su povodne urcene na nechty
-
denisoo.ga
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Trocha mi to pripada ako kolotocarske ale neni to zlee
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 
- Shorty
- skútrista

Konecne sa dostalo na striekanie plastov a takto to zadnes dopadlo nemam sice pofotene setky moje nastriekane plasty ale aspon neco som cvakol. Dnes sa striekali moje a kamosove plasty ciernou farbou a zajtra sa idu moje ostatne plasty striekat na bielo + kolesa na bielo este si v priebehu tyzdna dam presit sedadlo na bielo a ohladom toho sa vas cem spytat ci mate neake skusenosti z neakou bielou kozenkou a date mi neake odporucania na konkretny "model" abo ako to nazvat

- Quiksilver
- st. skútrista

uff tak na tej 3 foto sa mi ta farba paci..cel by som to videt na zivo..musis dojst s tym toho roku na zraz..je to zaujimava farba..
- Shorty
- skútrista

No dnes sa striekali vnutorne plasty na bielo a +aj kolesa lenze snimi to nedopadlo najslavnejsie. Povodna cervena na tych kolesach trosicka zreagovala s novou bielou a kolesa maju jemne ruzovy nadych tak ich musim troska prebrusit a este raz ich nastriekat ale moj plan ze buduci vykend by uz mohol byt skuter poskladany a mohol by som sa mozno aj povozit je zatial realny. Ani striekanie plastov na bielo nedopadlo najslavnejsie teda vsimol som si kazy (ratam len podla mojho nazoru vaznejsie kedze striekame v garazi ktora ani z daleka neni urcena na striekanie) keedze dnes aj snezilo a plasty sa museli cez vonka brat dnu do domu do tepla na pad miestach kde napadal sneh sa vytvorily bublinky abo ako to nazvat a neviem co mam snimi spravit niesu sice az tak moc viditelne a su na plaste kde sa davaju nohy ale neviem co snimi ci to nechat tak abo prebrusit a znova streknut? poradte pls a tu je vysledok:

Quik: na zraz sa chystam do zvolena a na riders party u nas v leviciach a mozno aj inde ale tieto dva idem na 100% teda ak sa mi nic nestane

Quik: na zraz sa chystam do zvolena a na riders party u nas v leviciach a mozno aj inde ale tieto dva idem na 100% teda ak sa mi nic nestane
- miiireeec
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
Už sa teším keď to na zraze uvidím naživo :bounce: :bounce:Shorty napísal: Quik: na zraz sa chystam do zvolena a na riders party u nas v leviciach a mozno aj inde ale tieto dva idem na 100% teda ak sa mi nic nestane
Yamaha - ride the right bikes
- Quiksilver
- st. skútrista

- Shorty
- skútrista

no ja sa asi ku gumovaniu nepridam bo budu nove plaste a nemam prachy aby som kazdu chvilu kupoval nove a aj tak stare sa chystam predat tie ciske spatne 
- Quiksilver
- st. skútrista

ked ho pusti ocko a mamka..dufajme ze hej...nevem ci bude gumovacka..chystam dalsiu masinku..ale jednu obetujem...shak toho roku som to vyhral,,vydrzal som najdlsie..ale aj tak josto je king on to prepalil.. 
- Quiksilver
- st. skútrista

nevem co ces smirglovat a neboj ja mam vacsie problemy kupit dalsiu masinu nekupit..pozvarat si kostru sam nepozvarat si sam..lamiantovat to este nelaminatovat to..urobim to do zrazu nevem..a to este afto idem striekat o mesiac..toto su problemy...alebo zrobim zajtra skusku ked sa neucim
nehehe
- Shorty
- skútrista

Mirec: ked si vsimnes na fotke toho bieleho plstu co je na spodku kde sa davaju nohy a tak (1 foto z bielych plastov) tak v pravom hornom a dolnom rohu je vidno chyby a tie rozmyslam ci prebrusit abo ne kedze sa aj tak po nejakom case ta farba do..be
Quik: no dobre tak mas vatsie problemy ale mna momentalne toto sere najviac
Quik: no dobre tak mas vatsie problemy ale mna momentalne toto sere najviac
- Quiksilver
- st. skútrista

nehaj to tak ..uvidis po paru vozeniach ako to bude spinave...zbytocne robota zas