Motowell Magnet sport ?

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

Re: Motowell Magnet sport ?

#26 Príspevok od užívateľa marko358 » So Júl 04, 2009 10:01 am

DAR0 napísal:pocuj marko z cinskeho motora ti odlietaju srobi :D zavity pretocis aj ked mas momentak proste vyrobene z blata
mal si nejakú čínu, keď to tak ovládaš? no ja mám(Adams 125) a viem čo je to a zabudol si na toľko vecí že až, ale to je na dlho :lol:
ale zas nestáva sa to len čínam, ale aj značkam keď dostaneš vydarený kus :D
podpis som si este nenastavil

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Jún 19, 2009 9:14 am
Skúter: Motowell magnet sport 2takt 4,2 kW

Re: Motowell Magnet sport ? ???????

#27 Príspevok od užívateľa jojo756 » Ne Júl 05, 2009 7:34 am

tak čoho si to mam všímat ked budem brat ten nový skuter?? poradte

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#28 Príspevok od užívateľa Mitko » Ne Júl 05, 2009 10:11 am

čoho si maš všimať??? ťažko odpovedať na takuto otazku. ohladom vzhladu asi ako sedia plasty a ci nie su ošuchane....ohladom motora asi ťažko niečo zistiš na prve prevezenie alebo nakopnutie motora. a tie rečičky o vykone tak tomu velmi never. pisal som aj ja predajcovi do Modry tak vravel že nepatria medzi najhoršie ale na značkove sa nechytaju zial bohu. a na minarelli motor origo zabudni že tam je. je to to iste ako CPI a Keeway len že je tam už vodne chladenie ale to sa da aj na CPI dorobiť za 100-150 euro zhruba takže žiadna vyhra. už ked ideš dať 1400ečok za skuter si mohol došetriť 300 a kupiť radšej Yamahu neos za 1700ečok alebo Yamahu jog rr vodnik za 1800ečok a mal by si na dlhe roky vystarane a hlavne kvalita uplne niekde inde ako motowell. nechcem kritizovať ale mal som od tej firmy raz kupenu prilbu ale poviem Ti ak je ten skuter tak kvalitny ako ta prilba bola tak s "panom bohom" z toho len problemy vykukajú.....

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#29 Príspevok od užívateľa rspeed » Ne Júl 05, 2009 11:13 am

... daj si poradit od majitela cinskeho scota .... v zasade plati ze uz ked kupis hoci aj cinu budes ju mat rad akurat ta zacne stvat vecny problem z maximalkov,a kopec drobnosti ktore budes musiet riesit ... inak o cinach je tu toho vazne dost popisane takze z dlhodobeho hladiska urcite bud original minarelli alebo piago .... ved aj ta cina bude nova len kym na nej neprejdes par km - potom to uz bude jazdena cina ktora strati vela na cene .... jedina cina co ma v poslednej dobe prijemne prekvapila bol Sym Jet 50 Sport XSR - na 2T vzduchac uz v serii ide velmi dobre,nema to klasicky cinsky motor,plasty sedia velmi dobre a videl som ako na tom sused po odjazde vletel do priekopy,vyletel von a plasty aj ked odrete vydrzali....
http://www.aprilia-scooters.dk/product. ... duct=44624

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am

#30 Príspevok od užívateľa shobull » Ne Júl 05, 2009 12:26 pm

Jojov syndrom pozname - syndrom akutnej zamilovanosti (resp. nekriticka zaslepenost, podporena klobasami :) ) - tiez som si tym presiel :)

Ale aj tak zelam do buducnosti vela stastnych kilometrov.

rspeed
motorkár
motorkár

#31 Príspevok od užívateľa rspeed » Ne Júl 05, 2009 5:00 pm

... no vidis shobulov aragon sa mi tiez paci,a takisto ide dobre,ma diodkove smerovky a peknu palubovku a usetris par ecok a cas na zabeh ....

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#32 Príspevok od užívateľa jojo756 » Ne Júl 05, 2009 7:29 pm

tak niesom jediný ktorý tvrdi že je to celkom fajn skuter ten motowell magnet sport 4,2kW kuknite si kratke forum http://forum.autobazar.eu/motowell-t602 ... t=motowell
Prílohy
z4456651X.jpg
(73.39 KiB) 925 stiahnutí

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#33 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Júl 06, 2009 8:00 am

to už je čo za argument to forum??? to ma ako o čom nasvedčovať?? o kvalite skutra??? asi sranduješ. keby si sa trošku vyznal tak by si si zistil že tie dva prispevky čo su tam napisane aky je motowell skvelý skuter tak napisali dvaja jazdci čo jazdia preteky pre firmu motowell čiže to je len čista reklama pre predajcu za to že im umožnuje pretekať....prečo tam asi su len tieto tri prispevky?? ked je to forum??? Mne ked da keeway skutra a budem za nich pretekať a budem mať more nahradnych dielov + mechanika tiež založim forum a bude sveto svete tvrdiť že je to ten najlepši skuter na svete.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 06, 2009 11:59 am

takto dobre som sa uz davno nezabavil...asi presuniem temu z kosa do FUN...motowell je madarsky skuter asi tak ako kentoya cesky alebo domini slovensky alebo cpi rakusky...minarelli motor to ani len nevidelo...nie to este made in italy...
vela stastnych km s tvojim vysnenym cinskym (pardon madarskym) skutrom...ja ostavam verny piaggiam...to je jedina znacka ktora ma este nesklamala a neprijemne neprekvapila...a to mi rukami preslo uz par stoviek skutrov...ved kto moze robit lepsie skutre ako ten co ich vymyslel
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#35 Príspevok od užívateľa jean » Po Júl 06, 2009 1:02 pm

A by si kukal, koľko ľudí tomu verí. Minule mi jeden študent vysvetľoval, jak je cpi kvalitné, lebo je z Rakuska. A keď som mu hovoril, že môj JMSTAR z číny má servisku od CPI, tak mi hovoril, že klamem :Yahoo!: . Lebo predajca je jeho kamarát a ten by neklamal...

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa optik » Po Júl 06, 2009 1:49 pm

Alci ale aj pia ta uz ciastocne sklamalo nie? ved kto by ratal s tym ze maju parovane kartre (velka a mala cast).... hmmm ale to je zas potvrdenie kvality... ze kazdy kus licuju, co sa u chinakov nemoze stat... Ten Motowel nebudem komntovat, ale je to to iste ako ostatne chinsko - europske znacky, len ma navyse vodou chladeny motor ... cize take male + oproti ostatnym.

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Po Júl 06, 2009 2:03 pm

a ešte má celkom pekné 13"kolesá a diodové svetla a-la audi. Ale kvalita ostane asi na úrovni keeway,CPI a pod. Ale za tú cenu to nieje najhoršie pokial sa uspokojíš so sériovým výkonom
Prílohy
moto_rs-6.jpg
(24.92 KiB) 870 stiahnutí
moto_rs-3.jpg
(63.84 KiB) 875 stiahnutí
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#38 Príspevok od užívateľa jean » Po Júl 06, 2009 3:57 pm

Optik, to že musia párovať kartre by som za prejav vysokej kvality naopak nepovažoval :ROFL:

rspeed
motorkár
motorkár

#39 Príspevok od užívateľa rspeed » Po Júl 06, 2009 4:10 pm

... nechapem ked uz pomenia skoro celu kapotaz preco nezmenia aj spodny plast a podlahu .... a preco uz motovel nema digi pristrojovku ... sak keby to zmenili uz by to skoro nebola cina :D ....

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa optik » Po Júl 06, 2009 5:11 pm

jean napísal:Optik, to že musia párovať kartre by som za prejav vysokej kvality naopak nepovažoval :ROFL:
Vies ono je to na dlhsiu debatu a podla toho z akeho uhla sa na to pozries. Na jaednej strane dobre na strane druhej sialenost :D

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#41 Príspevok od užívateľa jojo756 » Po Júl 06, 2009 8:36 pm

no tak chlapci jak sa vam ja smejem ved najprv by ste museli mat tenskuter ako ja doma v garáži a potom to hodnotit to je jak ked povieš že hovno je teple a tiež ho nikto z vas v ruke nedržal <aspom si myslím> takže ide to 60-65 ato je ešte zablokovane a ked som sa pozrel tak je tam made in europe takže china ako každý tvrdí to neni a zatial som som nad mieru spokojný a teraz sa do mna pustite alebo vymažte ale bo spravte čosi ale nemazal by som to lebo je to zaujimave debatovanie dam potom aj dalšie poznatky z MOTOWELL
Prílohy
z4456652X.jpg
(69.29 KiB) 855 stiahnutí

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa viper » Po Júl 06, 2009 9:08 pm

Len par postrehov.

Ak mas budiky co si dal foto vyssie - take iste su aj na ostatnych cinach.
Co by nebol problem,ale problem je s ukazovanim rychlosti.Tam kde mas 80kmh ides v skutocnosti 60 - 63kmh.
Do 40 to ukazuje presne a potom je to blbo naciachovane.Takze na 60 ides 50 atd.

Ked je to vodnik,asi by mi vadilo,ze tam nie je ukazovatel teploty vody.
Co sa tyka pneu, neviem co tam je - ale ak su to nejake cinske Kendy tak ich vymen za nieco lepsie.

Inac pekny skuter a vela statnych kilometrov.
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

rspeed
motorkár
motorkár

#43 Príspevok od užívateľa rspeed » Po Júl 06, 2009 9:17 pm

... aka to je skladacka uvidis ked ti ta predna brzda bude zaberat len na pol kotuca .... to ze je to made in europa - to od teba beriem ako vtip ... motovel ti dufam bude dobre sluzit - ono je to vlastne o narocnosti majitela ... napr xavier ma tiez cinu a je spokojny .... a maximalku podla tacha na tomto fore spominas zbytocne,uvidis ked zmeras GPS .... v kazdom pripade mas prvenstvo - mas prvi cinsky vodnik,dufam ze tu nahadzes fotky z prveho rozoberania .... vela bezporuchovych km ti prajem ...

..... ten budik som si ani neuvedomil,dalsie prvenstvo,vodnik bez ukazovatela teploty vody ....

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#44 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 06, 2009 9:24 pm

Ja tiež len toľko , nech Ti slúži .Ale musím povedať že takto na foto vypadá ozaj dobre...len netuším ako to vypadá v detailoch a na živo hlavne ako to bude vypadať po polroku hrkotania po našich cestách...... a k tomu MADE IN EU...číňan Ti napíše kam chceš a čo len chceš...A že tacho premeriava aj na značkovejších scootroch je uplne normálka.Takže robiť si ilúzie že tento číňan je lepší lebo ide tolko a tolko....A uvidíme čo za zázrak bude to vodné chladenie aby tam zas nebolo dačo zle okopčené ....... :beer: Ale nechcem súdiť ak som nevidel-nesedel a neviezol sa..je to len opatrnosť ktorá je daná skúsenosťami nespočetnými . :evil:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Rusty
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 22, 2009 7:22 pm
Skúter: Gilera Runner SP 50 Simoncelli

#45 Príspevok od užívateľa Rusty » Po Júl 06, 2009 10:57 pm

Chcem len trochu objasnit tuto temu, pretoze sa tu miesaju 2 druhy skutrov - Motowell Magnet Sport a Magnet RS. Jojo756 uz od zaciatku pisal, ze si planuje zakupit Magnet Sport, teda chladeny vzduchom. Preto aj ten budik (obr. vyssie) bez ukazovatela teploty vody. Potom tu niekto spomenul toho vodnika - Magnet RS a tak sa to pomiesalo a pomylilo to. A tento vodnik ma aj digitalnu pristrojovku, aj dizajnovo vyzera dobre.

Tak ci onak, prajem Jojovi mnoho stastnych km a nech mu scoot dlho sluzi! :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Júl 07, 2009 12:47 am

staci si pozriet detail kolesa...cinsky brzdic, cinske blatove khaky sroby,cinska vidlica, cinske koleso, cinska brzdova hadica (bacha po kratkej dobe zvykne zvetrat a popraskat)...co konkterne tam mas made in europe? lebo karter je tam klasika cinsky, plasty tiez... aj moto zeta skutre vsade velkym napisy made in italy...a taliansko to nevidelo ani na obrazku
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Júl 07, 2009 12:54 am

jean napísal:Optik, to že musia párovať kartre by som za prejav vysokej kvality naopak nepovažoval :ROFL:
ono to nie je ani tak parovane ako obe polky obrabane ako jeden kus...a long blok a short blok nie su rovnake odliatky a nedaju sa kombinovat

rspeed
motorkár
motorkár

#48 Príspevok od užívateľa rspeed » Ut Júl 07, 2009 12:54 am

.... tak v tom pripade si mal zobrat CITY a za usetrenych 6000,- fuck a vario .... CITY je aspon nepodarena napodobenina runera ....

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#49 Príspevok od užívateľa jojo756 » Ut Júl 07, 2009 8:09 am

skutrik má aj dialkový štart aj alarm ale to maju asi všetky skutre ????? predajca povedal že davaju tam nahradne diely ako na yamahu aerox neviem čo je to zaskut ale znie to tak japonsky že tam davali multivar a take prkotiny jednemu chalanovi no šak uvidime ako sa to vydari mam najazdit 1000km a prist sa ukazat že vimenia zapalovanie nech to ide rychlejšie uvidime ale do tuningu by som sa moc puštat nechcel aby sa niečo neposralo a ja som zobral motowell magnet sport bez vodneho chladenia aspom o jednu vec menej čo sa može pokazit a aj tie svetla vymena je drahšia ako pri obyčajných žiarovkach a inak diki za postrehy treba si vymienat nazory

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Ut Júl 07, 2009 8:45 am

Prečo si nezobral vodníka? To je veľká škoda, lebo to natom skútry bola asi jediná výhoda oproti ostatným čínam. Teraz je to v podstate to čo majú všetci majitelia keeway a cpi. Teraz vravíš že nebudeš tuniť ale ja Ti zaručujem že budeš a potom budeš lutovať toho vodníka. Ale prajem vela šťastných km bez nehody a bez porúch.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"