Vonroad
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vonroad
2 Bazant13: ta sirena, nic v zlom, ked sa ti to paci... ale mne to pripomina kolotoc...
a inac, necital som cely topic, iba posledne 3 strany, ale nie je toto Scarpova tema? Lebo mi to tak trosku pripada, ako keby si sa tak trosku votrel do jeho temy so svojim strojom...
(ale mozno v tejto teme nie si jediny, necital som ju celu, takze nechcem kritizovat)

a inac, necital som cely topic, iba posledne 3 strany, ale nie je toto Scarpova tema? Lebo mi to tak trosku pripada, ako keby si sa tak trosku votrel do jeho temy so svojim strojom...

je to možne že som sa sem votrel ,,, nechcel som zakladať dalšiu tému ked mame rovnaku značku ,,,
a mne to ako kolotoč nepripadá ,, lebo s tím netrúbim tak dlho len ťukám ,,,
a mne to ako kolotoč nepripadá ,, lebo s tím netrúbim tak dlho len ťukám ,,,
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ty kks mne to pripada dobre a nie naco ti to bude.. zatrubis niekomu a namiesto co sa nasere sa zasmeje 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
preco? spomenul si si ze nemozes mat vyhravaci klakson? 

- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
názor na ten skůtr mám takový že bych si ho nekoupil ani za poloviční ceny než se prodává
je to hrůza, už jsem jich v servise skládal hodně na to abych mohl říct, že plasty jsou hrozný, nesedí, aby si sedly tak bylo normální použití horkovzdušné pistole, stane se i že je sem tam nějaka počáteční rez apod... udělej si obrázek
k trumpetám: tohle potkat na silnici tak bych si myslel, že za mnou jede nějakej zmrzlinár

k trumpetám: tohle potkat na silnici tak bych si myslel, že za mnou jede nějakej zmrzlinár

podpis som si este nenastavil
- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Re:
napsal jsem ti na předešlé stránce ...bobs napísal:čau skarp,počuj..hod nejake info o tej machine čo maš,mam ho objednany ,ale vela o nom neviem,ake máš skusenosti?vela ludi totižto nadava na chinu..dikScarp napísal:Vario nahodene no sklamanie akceleracia z 0-60 sice pekne stupla vykon je pekne prenasany otacky neklesaju ale maximalka nevzrastla . Dnes som to 4 hodiny ladil skusal konstrastky a vsetky mozne valceky co som nasiel no nic moc stale nmam spravnu vahu ale presiel som z 3,5 g valcekov na 6,3 stale male no co uz
názor na ten skůtr mám takový že bych si ho nekoupil ani za poloviční ceny než se prodává

Bazant13 napísal:http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1

Tak ja som spokojny sice je pravda ze par veci som si musel doriesit plasty a pod ale pokial to jazdi ...bobs napísal:čau skarp,počuj..hod nejake info o tej machine čo maš,mam ho objednany ,ale vela o nom neviem,ake máš skusenosti?vela ludi totižto nadava na chinu..dikScarp napísal:Vario nahodene no sklamanie akceleracia z 0-60 sice pekne stupla vykon je pekne prenasany otacky neklesaju ale maximalka nevzrastla . Dnes som to 4 hodiny ladil skusal konstrastky a vsetky mozne valceky co som nasiel no nic moc stale nmam spravnu vahu ale presiel som z 3,5 g valcekov na 6,3 stale male no co uz
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Nahradne diely skus pokukať na stranke www.minibikemania.sk maju tam dosť veci na činy. alebo skus na strankach Vercajch centra pokukať oni su vyhradny dovozcovia Vonroad skutrov. ale čo poznam technika zom Zvolena tak dosť veci objednavaju ked nemaju z minibikemanie. inak skus aj pogoogliť niečo, možno najdeš za dobru cenu diely.
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
ahoj scrap, počuj kamoś rád by som sa ťa opýtal že ako si prišiel k tým titulom najkrajśí scooter, kto to hodnotil? a kolko scootov tam vtedy bolo?, ma to zaujíma kto to hodnotil, Inak ja mám presne taký istý scooter len ho nemám tak vytunený parádne 

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
hodnotilo to pár ucastnikov zrazu plus jeho cely tím ktori mu pomahal zo zrazom pomer ucastnikov a jeho timu 1:2 a jeho tím samozrejme volil jeho 

Skuter je aktualne napredaj za 500 Eur Nechodim sem skoro vobec nemam nato cas tak pisat pls na mail ScarpRS@gmail.com alebo icq 223-581-523 cena pevna podotkynam ze som preinvestoval viac ako stal v tej dobe novy treba mu akurat novu baterku a vymenit pakne v zadnej brzde ale to je otazka par eur
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
- Skúter: vonroad50- vario malossi ,biela kontrastka , Xkevlar remen .70cc
chlapci nevedeeli by ste mi povedat ako alebo kde si kupil ten podsedak ?
dakujem

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 9:49 am
- Skúter: Yamaha yzf-r125
Drago0.9 Na staran7 posledny prispevok tam ma odfoteny podsedlak a ako som cital tak si myslim ze si ho vyrobil sam
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
prispievaš do dosť starej temy ale nevadi. tu možeš kupiť "univerzal" podsedlak: http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
samozrejme ho treba trošku dopasovať. maju tam viac druhov treba si vybrať.
samozrejme ho treba trošku dopasovať. maju tam viac druhov treba si vybrať.