3X BENELLI QUATRONOVE X

Moderátor: Moderators

Určite v dohľadnej dobe zasa zavítam do Prievidze. Za ten deň som ja nalietal 204 km. Veľa zážitkov a stretko sme zavŕšili takým mini skokom cez žel. priecestie
 Určite v dohľadnej dobe zasa zavítam do Prievidze. Za ten deň som ja nalietal 204 km. Veľa zážitkov a stretko sme zavŕšili takým mini skokom cez žel. priecestie   
  a na rovine zasa fúkalo tak som šiel akurát ako on. Potom ku koncu keď vietor ustál som šiel na trištvrte plynu zarovno z Mirkom. Do tých cca 20km/h sa rozbieha strašne vlažno a až potom chytí správne otáčky. Momentálne gramáž 5g, takže ešte lahšie pôjdu v dohľadnej dobe. Po večeroch mi to dosť vyhovuje, pretože navečer sa vačšinou vždy vietor utíchne a ide mi to do pohodky. Hrošie je cez deň keď fúka...to je kríž
 a na rovine zasa fúkalo tak som šiel akurát ako on. Potom ku koncu keď vietor ustál som šiel na trištvrte plynu zarovno z Mirkom. Do tých cca 20km/h sa rozbieha strašne vlažno a až potom chytí správne otáčky. Momentálne gramáž 5g, takže ešte lahšie pôjdu v dohľadnej dobe. Po večeroch mi to dosť vyhovuje, pretože navečer sa vačšinou vždy vietor utíchne a ide mi to do pohodky. Hrošie je cez deň keď fúka...to je kríž   
  a u "Benelli:)" točia dobrú kofolu
 a u "Benelli:)" točia dobrú kofolu  

bolo super hlavne to ako som pokrstil skuter
 bolo super hlavne to ako som pokrstil skuter  este doladit motor a bude to fajn...a uvidim ako sa ujme ten Remeň Malossi [X-Kevlar]
 este doladit motor a bude to fajn...a uvidim ako sa ujme ten Remeň Malossi [X-Kevlar]

to akoze cinsky motor a montuju to niekde v anglicku?
 to akoze cinsky motor a montuju to niekde v anglicku?
 ale podla mna najkrajší skuter aky može byť
 ale podla mna najkrajší skuter aky može byť 

Skoda ze China Ale aj tak je pekný
 Skoda ze China Ale aj tak je pekný  Som rád že si s Prievidze
 Som rád že si s Prievidze