Yuki 50 rally 2T - bezoadam
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yuki 50 rally 2T - bezoadam
precitaj si, aky je pripustny tlak na pneu. Ja by som dal vpredu 1,8 alebo 2 a vzadu 2,2 alebo 2,3
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
takze konecne to prislo
uz sa tesim jak to nalepim

uz sa tesim jak to nalepim

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- bezoadam
- st. skútrista
tak pasiky nalepene iked trochu krivo ale vsak hlavne ze to pekne vyzera

dneska som sa vozil jak šéfko.. všetko šlape jak má

dneska som sa vozil jak šéfko.. všetko šlape jak má

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- bezoadam
- st. skútrista
takze dnes som si dal svoj prvy vyjazd
35 km spravil ikeď sám a 55kou maximalne ale bolo super
ak by sa chcel niekto na buduci tyzden pridat tak mi napiste SZ.. a na buduci tyzden možno ak sa podari tak sa nahodí leovince
a + sa bude sprejovat na červeno toto mam doma spreje Montana a presne taku krvavu červenu takže
http://i51.tinypic.com/f0riq8.jpg

a + sa bude sprejovat na červeno toto mam doma spreje Montana a presne taku krvavu červenu takže
http://i51.tinypic.com/f0riq8.jpg
- bezoadam
- st. skútrista
heh takze dnes prvy pojazd ze nesiel som sam.. iked iba max 40km/h lebo kamarat je este v zabehu ale zajazdili sme si.. teraz som pocitil ze treba vymenit variator kedze on mal lepsie rozjazdy a ked sme isli do kopca tak ja som isiel na maxe a isiel som 30km/h a on v pohode na pol plynu
Maximalka 65 km/h jemnym kopcekom dole
par fotiek:

par fotiek:

- bezoadam
- st. skútrista
caute.. mam taky mensi problem.. dnes som bol na duchonke ale nesiel som sam a uz aj predtym jazdu som citil ze ked idem na pol plynu tak okolo 40 tak skuter ako keby strati tah na taku jednu sekundu.. budem musiet vymenit valceky kedze su asi zodrate a aj rozbeh je otrasny .. a najhorsie je ze co som mal usetrene mi rodicia zobrali za dnesny prepis 50 e a poistka 50 e tiez a nemam ziadne peniaze na vymenu takze neviem ci nemam jazdit alebo co..ja som mal prichystane na multivar ale 
btw: dnes prekonanych 2000km uz (konkretne 2017

btw: dnes prekonanych 2000km uz (konkretne 2017
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
jak mozes mat po 2000km zodrane valceky ked ja mam na mojich 9000 a nic im nieje
- capitan94
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 250
poistka 50 €? ja mam na 125 tku za 30 tuším.. ja myslím že to nemôžeš mať zodrané valčeky po 2 tis km... veď sa pozri v akom sú stave:)
Keeway Arn 125
24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
Aprilia Atlantic 250

Aprilia Atlantic 250
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
ale ty mas asi inakolko rokou a podla toho aj kde to mas poistene ked mas groupamu a uniqu to je rozdiel 

Mozem oŠtat cely podpis 

- bezoadam
- st. skútrista
platil som 36e.. som sa teraz pytal rodicov ..a nemozem to otvorit pretoze nemam piston..
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 18, 2011 10:14 pm
- Skúter: yuki 50 whip 2t desire 50
ahojte, kupil so si skutra yuki 50 desire 50 whip 2t, dnes som bol na prepis, a tu som cital ze uniqa je najlacnejsia, 22 euro. v topolcanoch priamo na di poistuju v alianci, davali mi ju za 29 euro, tak beham po meste, hladam uniqu, ale nenasiel som, tak som behol do union poistovne, a tam mi ponukli za 24 euro, tak som to zobral.
podpis som si este nenastavil
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Niekedy sa viac oplati obratit na agenta, ktory spolupracuje s viacerymi poistovnami. Casto aj so svojou marzou vie ponuknut lepsie ceny.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
- chodec
spominal som svagrovy ze mam poistku 24 euro a on ma mercedes c200 kombi a ma poistku 29 euro
je to na zasmiatie

- capitan94
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 250
.. tak ta poistka je na otca v kooperative myslím že je to taká normálna cena okolo 30 e 

Keeway Arn 125
24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
Aprilia Atlantic 250

Aprilia Atlantic 250
- bezoadam
- st. skútrista
ja mam poistku 36 euro pretoze je to na mna napisane a ze do 25r ci ako tak je to ze drahsie pretoze som zaciatocnik a bla bla.. hej inak lubko nemas facebook? ak hej tak daj by sme sa dohodli.. my sme boli vcera na duchonke,..
-
- chodec
veru nemam facebook, jedine cez forum sa dohodnut. ale skutrik pojde do servisu. zadne koleso sa mi hybe, zevraj mam lozisko vybyte, a lenivy je pri rozbehu, zevraj niake valceky su vydrate, a este spotrebu mam velmi vysoku.
- bezoadam
- st. skútrista
ja mam take iste problemy .. potom napis ako to dopadlo a kolko si platil.. ale ta spotreba je tym ze ten merac benzinu je nahovno.. ja spravim 35km na plnu nadrz podla ukazovatela a potom este na nule mozem kludne spravit este 20kmto lubko napísal:veru nemam facebook, jedine cez forum sa dohodnut. ale skutrik pojde do servisu. zadne koleso sa mi hybe, zevraj mam lozisko vybyte, a lenivy je pri rozbehu, zevraj niake valceky su vydrate, a este spotrebu mam velmi vysoku.

- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
otom mercedese to je blbost s tou poistkou ale nejdem sa hadat ale najlachsie to je pzoret na netfinancie.sk
Mozem oŠtat cely podpis 

-
- chodec
o tej poistke, to mi svagor povedal, ze cez internet si to poistil. a o tej spotrebe, natankoval som do plna, a vcera som bol skutrik prevetrat, spravil som 70 km, a dnes rano som natankoval zase doplna, a vysledok je aktualna spotreba, 3,3 litra. takze matematicky to vychadza 4,5 litra na 100 km. a to je vela. mal som fiat 126p a ten zral 4 litre na 100 km, a mam babetu a ta zere 1,8 litra na 100 km.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
pomylil si sa vo vypocte, matematicky to vychadza 4.7 
a to je teda dost, akej farby mas sviecku? Resp. pises, ze rano si bol natankovat plnu... neunika ti v noci benzin? Alebo este jedna moznost: nenatankoval si do rovnakeho maxima. Mas to otestovane, ze vies natankovat stale rovnako plnu nadrz? Trebars na automaticke vypinanie pistole sa neda pri takychto malych objemov nadrze zdaleka spoliehat...

a to je teda dost, akej farby mas sviecku? Resp. pises, ze rano si bol natankovat plnu... neunika ti v noci benzin? Alebo este jedna moznost: nenatankoval si do rovnakeho maxima. Mas to otestovane, ze vies natankovat stale rovnako plnu nadrz? Trebars na automaticke vypinanie pistole sa neda pri takychto malych objemov nadrze zdaleka spoliehat...
-
- chodec
neunika benzin, mam ho v robote v sklade, a pod nim neni mlacka. natankoval som az po stupel, takze rozdiel moze byt tak 1 dl. ked som ho kupil tak sviecka bola cierna, tu na forum som cital ze to znamena bohatu zmes. tak som pritiahol trisku na karbosi, a vysledok uz poznate, stale to zere vela.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
trocha si pritiahol trysku na karburatore... a sviecka je teraz aka? Ak stale cierna, tak stale bohata zmes a to sa riesi vymenou trysku za mensiu, resp. posuvanie ihly (s tym skusenost nemam), supatko na karburatore to neporiesi (to riesi volnobeznu zmes).
Ale sme v nespravnej teme, toto je tema o bezoadamovom scootri... zaloz si vlastnu temu o svojom scootri aj so zopar fotkami v sekcii Vase skutre a tam mozes riesit...
Ale sme v nespravnej teme, toto je tema o bezoadamovom scootri... zaloz si vlastnu temu o svojom scootri aj so zopar fotkami v sekcii Vase skutre a tam mozes riesit...

-
- chodec
jaj, pardon. zalozim si temu, a fotky dodam zajtra, ked najdem kabel na mobil 

- bezoadam
- st. skútrista
heh nevadi.. ja som rad ze uz pojdem na 4 stranu
inak podla mna ti to len zle ukazuje .. ak ako mne

inak podla mna ti to len zle ukazuje .. ak ako mne
- bezoadam
- st. skútrista
heh takze dneska zase dalsich 50km spravenych ale skoda, mal som sa stretnut s uzivatelom modreOKO ktory tu je u babky ale som ho stretol po ceste a potom cakal hodinu na kofole ale neprisiel
(musel sa vratit nieco za fotrom ci co) ale mam par problemov .. prvy problem : vyfuk.,. uz som to aj minule pisal ale jazdim 10 minut a uz je zeravy ze sa ho neda ani chytit a to este nehovorim ked idem dlhsiu trasu tak 15km.. sa cudujem ze plasty na okolo ze sa nezacnu topit.. minule som sa dotkol rukavicou a sa mi cela rozdrhla a ten textil sa vyparil lol.. nedasa kupit nejjaky kryt co absorbuje to teplo alebo nieco take.. kamarat (Mixed) to ma len trochu horuce ale daju sa polozit na to ruky a na moj este 2 hodiny je stale žeravy,.. a este dalsi problem - prava zadna smerovka mi vypadava tam je asi zly kontakt a ked ona vypadne tak predna ide 2x rychlesie xD a vcera celkom funny story.. premavka jak hovado a vypadol mi srobik na vyfuku takze samozrejme zvuk jak čoprák a este aj smerovka ma toto spravila a takze som isiel bez smerovky pravej a rukou ma nenapadlo ukazovat