Cital som patral co moze byt preco idem len 50 dosiel som nato ze su tam restikcie... konkretne tam bol kruzok vo variatore... a potom koleno na vyfuku.. skuter mi odblokovali za 70euro.. vtedy mi to bolo jedno nerozumel som sa do toho tazke som caloval velke penaze... no neskor som spilil aj koleno a skoro ziadny vysledok..
zacal som znovu citat dostal som sa k "tuningu" zaujalo ma to ako zo svojho tatosa spravit 70ccm delo

kupil som si malossi multivar namontoval som aj bielu kontru.. a ide to paradne cez 78 km/h tacho....
cely stastny som sa vytesoval a co cert nechce za par dni som isiel normalne 50 zrazu zdohcol motor a konec...

rozhodol som sa ze si kupim novy 70ccm valec od motorface s nikasilovou vlozkou,karburator tam mam len 17.5 to sa niekomu moze zdat hlupost... ale mam tam dost velku trysku a je to v stadiu ladenia... dalej som si kupil ventilator.. ze vraj to pomaha.. kedze mam AC je tam dost problem s tymi teplotami..
nahodil som to behom 2-3hodin vsetko nastartoval som a ten pocit bol na nezaplatenie..

Kluku som tam nechal povodnu kupil som akurat ojnicne lozisko... dufam ze nestreli