Zdravím Vás, sry že po dlhšej dobe, ale predsa.
Rozhodol som sa, že trošku skútrik vylepším. 1.Vec boli neóny, tie som kúpil vyskúšal išli, a keď som ich nahodil tak blikli a už dosvietili

Tak som to nakoniec vzdal s tými neónmy, lebo momentálne šetrím na sezónu, ale to spomeniem ako poslednú vec.
2.Vec, už sa mi pár krát stalo, že som šiel niekde na výlet, a zapol som gps v mobile a ten sa mi vybil, tak som sa rozhodol vybaviť skúter 12V zásuvkou. Kúpil som zásuvku (1 €) 2 m káblu, drziak poistky, poistku (5A 7,5A 10A), vypínač. Dokopy to vyšlo 4 €.
Spravil som to tak, že som naletoval kábliky, pri baterku som dal poistku, kabel som natiahol do kufra tam som dal vypínač, a za to zásuvku. Chcel som to zabudovať do plastu v kufru, ale nakoniec som sa rozhodol, že to nechám len tak voľne. Takže som vypínač so zásuvkou dal do kufra a to pre istotu do malej plastovej krabicky. Foto priložím, len neviem nájsť kábel momentálne.
Ešte som dal žiarovky s vyššou svietivosťou a je to fakt poznať.
To je z úprav všetko.
Chcel by som sa Vám ešte zdôveriť s mojím plánom na leto, a momentálne na to teraz šporím, a keby sa chce niekto pridať rád ho uvítam. Chcel by som cez Júl asi tak na 7 dní ísť na cestu po Slovensku. Chcel by som navštíviť zaujímavosti Slovenska, aquapark, a i. (napr. Thermal Park Veľký Meder, Mohyla Štefánika, Aquacity Poprad, Štrbské pleso, atď.) Mapa je tu, ale tá sa ešte bude dolaďovať.
mapa