Keeway Matrix 50 - Baca
Moderátor: Moderators
- BacaNR
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 01, 2012 11:10 pm
- Skúter: Keeway Matrix , Malaguti Madison RS250 , Yamaha T-max 500i
Re: Keeway Matrix 50 - Baca
mam otazku nema niekto skusenosti s tymto kitom sania? http://www.scooter-tuning.sk/product_de ... item_id=29
Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja ne ale looky ma skusenosti s jeho predajom urcite 

- BacaNR
- st. skútrista
tak dnes som spravil video zrychlenia. Je to na kamosovom profile na youtube. 94tacho = 90gps
Skusal som aj odmerat kompresiu bo sa mi furt zda ze dakedy to tahalo lepsie(mozno som si len zvykol
) , ale merak zo sady na auto mi nechcel nic ukazat ani sa nepohla rucicka
ked som ho zakrutil a nasadil budik ani nakopavacka nemala odpor ako ked tam je normalne sviecka
inak este pikoska - cisto agresivna jazda po meste brzda plyn furt plny ale doslova furt - otacky v kuse medzi 9 az 10 tisic a spotreba mi vychadza okolo 7,5litra
Skusal som aj odmerat kompresiu bo sa mi furt zda ze dakedy to tahalo lepsie(mozno som si len zvykol

inak este pikoska - cisto agresivna jazda po meste brzda plyn furt plny ale doslova furt - otacky v kuse medzi 9 az 10 tisic a spotreba mi vychadza okolo 7,5litra

Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm
- BacaNR
- st. skútrista
Dnes bolo pekne tak som natocil neake video pre ModreOko
ide to paradne som spokojny je to ovela vacsia zabava ako na maxiskutri a ten zvuk je pecka
inak uz chodim normalnejsie a spotreba 5L , cisto mimo mesto by to asi slo aj za 4L , este dam nove MHR klapky a odmeram potom

ide to paradne som spokojny je to ovela vacsia zabava ako na maxiskutri a ten zvuk je pecka

inak uz chodim normalnejsie a spotreba 5L , cisto mimo mesto by to asi slo aj za 4L , este dam nove MHR klapky a odmeram potom

- BacaNR
- st. skútrista
Tak dnes som mal predcasne vianoce. Jano z Budče s 2 chladičmi sa zblaznil a poslal mi sam od seba necakane balik a v nom toto
Kto uhadne z fotky co je to za valec? 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
polini corsa 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Keejwak
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Hmm no zaujimalo by ma co tam potom ma teraz jano 
Baca - kedy nahadzujes?
uz teraz som zvedavy ako to pojde
dufam ze tu pridas tvoje postrehy pred a po vymene 

Baca - kedy nahadzujes?

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
- Jano
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Jún 28, 2012 6:55 pm
- Skúter: keeway f-act
To nie je moj valec,ale Očkov 

Keeway f-act 100ccm 2T LC - valec liatina 100ccm, karb Motoforce 21, variator MHR, valčeky 5.7 g, kontra malossi červená, fuk Yasuni C16, klapky Malossi MHR, OF...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi že putovný valec veliteľa útvaru.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- BacaNR
- st. skútrista
tak kedze dnes nebolo co robit a valec sa objavil doma tak hned som sa rozhodol ze ho idem nahodit a vyskusat. Vyfukovy stift bol opraveny za 10 minut , tesnenie pod valec mi chybalo ale nasiel som druhe tak som zhodil stary valec a nahodil corsu. Stary valec mal asi na 2 miestach take mierne vylestene pruhy a bolo tam citit prechod aj ked som jemne rukou po tom presiel , asi aj preto sa asi tak nevyspitatelne spraval ked nemal otacky a chvilkovo horsia odozva na plyn a ta spotreba. Corsa nahodena , skusobny start prebehol OK tak som poskladal zbytok ,doriesil neake detaily s vodou a isiel na skusobnu jazdu. Nechal som zatial nahodeny leo vince TT vyfuk a nemenil som ani valceky (5,6g). Len v skratke s tymto valcom mam 100%nu reakciu na plyn v akychkolvek otackach tak ako som si vzdy predstavoval uplne parada, volnobeh, start vsetko na 1Ku , sviečka krasne tehlova karburator povauzjem momentalne na 100% naladeny. Co sa tyka jazdy je tam citelny narast vykonu aj s tymto vyfukom asi 20 minut som nerobil nic ine len sa zastavoval a pohynal sa vysmiaty
Maximalka zostala rovkana tam ma uz nepusti vyfuk do otacok viac.
Ako dalsi postup bude nahodenie top performances nardo vyfuku len musim zohnat nove tesnenie a az potom by sa mal naplno prejavit potencial Corsa valca samozrejme dovalcekovat potom vario, som na to velmi zvedavy ako to potom pojde ale uz teraz to ma vykonu až až
Samozrejme este som rieisl problem s vodnou pumpou bo teplota divne stupala ked som mal vysoke tacky a klesala a slzila trocha pumpa pritom gufero a loziska som nedavno menil. Po zhodeni pumpy som zistil ze mi chyba ten kovovy čap čo otaca to biele plastove koliesko takze pri vysokych otackach pumpa presmykovala a netlacila vodu a vysunula sa hriadelka takze slzilo gufero. Vyrobil som si novy cap z klinca upravil a funguje znova bez problemov

Ako dalsi postup bude nahodenie top performances nardo vyfuku len musim zohnat nove tesnenie a az potom by sa mal naplno prejavit potencial Corsa valca samozrejme dovalcekovat potom vario, som na to velmi zvedavy ako to potom pojde ale uz teraz to ma vykonu až až

Samozrejme este som rieisl problem s vodnou pumpou bo teplota divne stupala ked som mal vysoke tacky a klesala a slzila trocha pumpa pritom gufero a loziska som nedavno menil. Po zhodeni pumpy som zistil ze mi chyba ten kovovy čap čo otaca to biele plastove koliesko takze pri vysokych otackach pumpa presmykovala a netlacila vodu a vysunula sa hriadelka takze slzilo gufero. Vyrobil som si novy cap z klinca upravil a funguje znova bez problemov

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..som rád, nech slúži, Jancimu dakujeme za pekne gesto .. 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- BacaNR
- st. skútrista
Tak dnes prekvapenie, Look mi poslal tesnenie na vyfuk, nahodil som Nardo vyfuk a isiel sa previest. Valceky som schvalne nechal zatial povodne 5.6g
Skuter tak ako som cakal nemal vobec otacky takze to netahalo tak som siel postupne hmotnostou dole najprv na 4,8g , to uz celkom islo , potom som siel na 4,35g to uz slusne tocilo a na konci uz na 3,9g hmotnost. Vysledok je vsak taky ze to toci viacej ale nema to taky zatah ako s Leo vince TT a maximalka viacmenej rovnaka. S tymi 3,9g som tocil pocas celej akceleracie okolo 10600 otacok ale nema to proste taky zatah ist to ide schopne ale nepacilo sa mi to. Tak som este zalozil naspat TT vyfuk a 5,6g valceky a hned to zasa nabralo silu , otacky pri rozbehu chvilkovo 10 000 a potom 9 tisic kym pracuje vario a na konci az stupaju ale taha to lepsie ako s Nardom
Cakal som uplne iny vysledok , na scooter attacku k vyfuku nardo replica pisu polini corsa ako vhodny valec a otacky do 11.000 tak neviem
Aky valec je potom vhodny na ten vyfuk okrem Due+ ku ktoremu je spasovany od vyrobcu?
Rozmyslam este vyskusat neaky dalsi vyfuk kef sa mi podari niekde zohnat
Skuter tak ako som cakal nemal vobec otacky takze to netahalo tak som siel postupne hmotnostou dole najprv na 4,8g , to uz celkom islo , potom som siel na 4,35g to uz slusne tocilo a na konci uz na 3,9g hmotnost. Vysledok je vsak taky ze to toci viacej ale nema to taky zatah ako s Leo vince TT a maximalka viacmenej rovnaka. S tymi 3,9g som tocil pocas celej akceleracie okolo 10600 otacok ale nema to proste taky zatah ist to ide schopne ale nepacilo sa mi to. Tak som este zalozil naspat TT vyfuk a 5,6g valceky a hned to zasa nabralo silu , otacky pri rozbehu chvilkovo 10 000 a potom 9 tisic kym pracuje vario a na konci az stupaju ale taha to lepsie ako s Nardom

Cakal som uplne iny vysledok , na scooter attacku k vyfuku nardo replica pisu polini corsa ako vhodny valec a otacky do 11.000 tak neviem

Aky valec je potom vhodny na ten vyfuk okrem Due+ ku ktoremu je spasovany od vyrobcu?
Rozmyslam este vyskusat neaky dalsi vyfuk kef sa mi podari niekde zohnat
- Keejwak
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Skus na skusku od jana c16 

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
- Jano
- skútrista
Ono tieto fuky su narocnejsie na naladenie,predsa len Leo TT je zakladny ladak a ma preto sirsie spektrum otacok v akych pracuje a tak sa ovela lahsie ladí.Ja ho povazujem skor za taký lepsí street
Ku korze ale podla mna asi najlepsie pasuje tá C16-ka.Ten Nardo bude vhodnejsí skor k tomu due valcu.A este stage6 PRO ide celkom slusne z korzou.Tam by ti pekne tahalo od spodu.Vsak ak chces,poslem ti ho na skusku.

Ku korze ale podla mna asi najlepsie pasuje tá C16-ka.Ten Nardo bude vhodnejsí skor k tomu due valcu.A este stage6 PRO ide celkom slusne z korzou.Tam by ti pekne tahalo od spodu.Vsak ak chces,poslem ti ho na skusku.
Keeway f-act 100ccm 2T LC - valec liatina 100ccm, karb Motoforce 21, variator MHR, valčeky 5.7 g, kontra malossi červená, fuk Yasuni C16, klapky Malossi MHR, OF...
- BacaNR
- st. skútrista
tak vyskusal som 4 hmotnosti valcekov , ako ja netvrdim ze to islo zle ale neslo to tak dobre ako s TT vyfukom. Ako zvuk s Nardom parada hocikedy som pridal plny otacky 10500 a islo to ale prislo mi to ze to uz len viac huči a toči ale zatah tomu neodpovedal a maximalka cca rovnaka aj ked som tocil viac. S tym TT to proste funguje lepsie, zryhcluje paradne a taha aj na pol plynu. Nech si vravi kto chce co chce ten TT vyfuk je podla mna dost podcenovany , ved aj na zahranicnych strankach co som cital testy a grafy ten TT mal jeden z naj vykonov na 70cc sport valcoch , skoda ze nemam viac vyfukov na skusku.
Jano ten stage 6 vyfuk dohodneme dajak
Jano ten stage 6 vyfuk dohodneme dajak
- BacaNR
- st. skútrista
tak dnes som sa pozrel dokladne na zubok zadnej remenici. Remen skutocne ide az na spodok (tak 95% spodok) takze uprava seriovej nieje možna jedine vymena za vacsiu aby sa naplno využilo vario
ale predsa len neaky pol milimetrik az milimetrik som ziskal kedze po založeni spojky sa remenica kusok stiahne tak som dal podlozku pod spojku a tym padom ma zadna remenica a kusoček vacsi rozsah uvidime ci to bude citelne aj na jazde ale asi skor nie ako ano
Otazka znie ma niekto zadnu remenicu morini alebo stary piggio motor do roku 98 ?

Otazka znie ma niekto zadnu remenicu morini alebo stary piggio motor do roku 98 ?

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Len pracuj.....aby to bolo na budúci rok šecko na porádku. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 3:05 pm
- Skúter: Piaggio Zip SP, Aprilia SR 50 LC, Piaggio NTT, Fast Rider
Piaggio stara by sa u mna našla, tiež som to pôvodne chystal narvať do Minarelli bloku
podpis som si este nenastavil
- BacaNR
- st. skútrista
hej?a preco si potom upustil od projektu?aky si mal setup? A co by si za nu chcel ak je na predaj? 

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
pol kila slaniny a kilo bryndze
- BacaNR
- st. skútrista
Caute dnes dorazili klapky ale je tu problem jeden listok na nich je otočeny naopak teda napisom dnu. Ak fuknem ustami do otvoru tak ten co je napisom dnu sa otvori a druhy sa pri funuti ani nepohne aj ked zvonku zapcham ten naopak otočeny prstom. Na google nikde nevidim fotku kde by boli takto otočene a nezda sa mi zeby sa mala každa strana kde je listok spravat inak. Otazka je je to namontovane zle fo fabrike alebo to tak ma byt? 

- Jano
- skútrista
Ono to nema ziaden vplyv ci je to tak alebo naopak.Ide len o to,ci nie je mierne prehnuty ten list dovnutra,co sa ti nechce otvorit.Ak ano,tak ho nechaj tak a prehod opacne ten co je prikruteny naopak.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
kup zltu fixku a dokresli loga aj na druhy aby ta to moc nesralo. to co fuknes s tvojimi chabymi plucami je asi prilis malo oproti tomu co tam spravi ten piest. teda vies ze to je do motora a nie na fukanie ne? 

- BacaNR
- st. skútrista
hej hej veduci viem ved si fukneme pivo na zraze
no len mne islo o to ze jedna klapka sa inak otvarala ako druha....potom som ju ale pretocil pismenkami hore a ta povodna s ktorou som nehybala sa stale otvarala a jemne netesnila takze ako pise jano pisemka nemaju vyplv na funkcnost akurat este zajtra budem muset otocit tu druhu aby poriadne tesnila. Len ma zarazilo to ze cisto nove drahe klapky a uz je tu nedostatok
ale bol som sa na tom uz previest , vlozil som tam aj venturiho trubicu (ma neaky vyznam ?) ale neaky velky rozdiel v chode motora ani nepozorujem. Uvidime co spotreba

ale bol som sa na tom uz previest , vlozil som tam aj venturiho trubicu (ma neaky vyznam ?) ale neaky velky rozdiel v chode motora ani nepozorujem. Uvidime co spotreba