Mira58 ano vidim ze sa vyznas

je to tak ako vravis ze Shot vyfuk je identicky s Nardo vyfukom ale povodny nardo uz bol asi 3-4x zvarany na roznych miestach a ledva drzal pokope tak zato novy vyfuk. Ano Shot /Nardo je od fabriky navrhovany na Due+ valec preto som zvolil znova tuto triedu. Na tento giannelli shot V4 pise vyrobca zvysenie vykonu o cca 1 konik oproti starsim verziam ale osobne tomu moc neverim , papier znese vela

Ale subjektivne teraz ma ten skuter o nieco lepsi "spodok" oproti starsiemu setupu s nardo vyfukom. Predtym pod 10 000 to nemalo ziadny vykon teraz sa to zbiera o nieco lepsie

Na brzde bol skuter az po vylete v bosne bohuzial vtedy uz nemal taky vykon ako predtym ale aj tak to dalo 11 koni na zadnom kolese. Budem pokladat za uspech ak sa to bude pohybovat medzi 12-13 konmi s povodnym 21mm karburatorom.
Stanley : video natocim hadam tento tyzden ked preladim vario na ostry setup ale zvuk to ma asi rovnaky ako predtym. Jazdil som este na skusku na s6 pro(nie replika) vyfuku je zvuk subjektivne rovnaky. A samozrejme v auguste na kempe sa na nom mozes povozit
este jeden poznatok na zaver : nerobim neake drahoty okolo teploty ale znova sa mi teraz potvrdilo ked som nahodil docasne corsu a potom znova jedno kruzkovy due+ s novym origo piestom ze na due+ valci som mal nizsie teploty ako na corse

Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm