80ccm valec na RIEJU TOREO50 daSaTo?vydrži toten čina motor?
Moderátor: Moderators
- LUFOO
- v podmienke
- Dátum registrácie: St Okt 31, 2007 8:15 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 RACING
- Kontaktovať užívateľa:
pitlo : ta akože možno som asi iba ja velmi naročny rider ale čakal som od nehko viacej po odblokovani a nejako nič... po rovine išiel vtedy 45 ateraz 55 ale to podla radaru je menej lebo tie činy robia nepresne tachometre, a dole kopcom ide aj cez 90 ale to kym sa rozbehne ta ... lutujem že som ho kupil teraz by som urč. kupil 2T, ja mam 80kg a tiež mi išiel po rovine ked som ho kupil 45 takže nvm možno je moj šrot ... ale som čakal že budu lepšie tahy po odblokovani..trošku som neštasny z neho ale čo uš.. uvažujem nejake vario a valec ale nvm či do toho trepať keš 

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
no ved to sa aj mne zda nejake divne, akože z rychlostou nema problem ale až kym sa rozbehne..a to dosť trváá...akurat keby to rychlejsie zrychlovalo..bo ..ma ..trafi...no rozmyšlam vymeniť ten variator a valčeky dať lahšie aby to malo lepšie tahy a to by mi stačilo lebo je to lenive
Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
To musis mat ece nejaku restrikciu alebo co
lebo sak kamarat am tez trajfuna ( 4T cina jako cina
) no a ide mu to celkom o.k.
tu kolko krat na tom lietal a to je jak prd galota 50ccm a 4takt .. som myslel ze to ani nejde 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
no hey je to malo viem že tomu skutrou niečo chyba k doladiniu..lebo od 15 do 35 ide ako divi ale potom to uš bida riadna....nvm..ako keby doostaval pri väčšej rychosti vela vzduchu alebo nvm........tu sadu čo si mi posielal link naebay? no kupil by som ale ta to konto nevem ako čo na to zda sa mi to byť dosť zložite a necem niekomu posielať peniaze na slepo.. a tak som rozmyšlal že kupim z attacku to vario a možno aj valec....ale aj to je v štadiu rozmyšlania či sa oplati vražať
Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
ha ha ty asi žiješ ešte vo hviezdach.. ved to je čista čina.. scoot sklada sice španielsko ale pôvodom su všetky súčiastky na nom z činskej dielnepitlo napísal:čo by sa neoplatilo a ten scooter je vyrobený v španielsku mimichodom, takže nieje čína ako čína. Rieju robí toho strašne veľa, scootre, štvorkolky, endurka a aj závodaky.

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
motozeta je tiez udajne made in italy...a taliansko to nevidelo ani pri vykladani kontajnera z ciny...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
to aj mne hovorili že to vyraba španielsko ale určite si iba robil srandu z nastheruck napísal:ano prisiel do spanielska v krabici a odtial to preposlali sem a tu ti ho predajca zlozil. pekne bullshity do teba natlacili vpredajni. ale cim skor sa s tym zmieris tym lepsie

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
tak sa pozri tu a uvidíš http://www.rieju.es/en/interface.html
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Vela znaciek je takych.Napr CPI tiez vyraba taiwan a sklada rakusko.Ale ked sa to tak bere tak cina a taiwan uz maju technologie na vyrobu a ci verite alebo nie 9/10 suciastok na vasich scootoch vyraba china.Len skoda ze setria na materiale.Citujem "Americke suciastky,ruske suciastky ,vsetko je jedno-Aj tak vsetko vyraba taiwan"
(Armagedon)

podpis som si este nenastavil
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
ok kup si botasky od cinana a kup si znacku...co vydrzi dlhsie a vcom s ati noha pohodlnejsie pohybuje?a to nehovorim ten smrad z cinskej "koze"ADo_xXx napísal:Vela znaciek je takych.Napr CPI tiez vyraba taiwan a sklada rakusko.Ale ked sa to tak bere tak cina a taiwan uz maju technologie na vyrobu a ci verite alebo nie 9/10 suciastok na vasich scootoch vyraba china.Len skoda ze setria na materiale.Citujem "Americke suciastky,ruske suciastky ,vsetko je jedno-Aj tak vsetko vyraba taiwan"(Armagedon)

ono ide len o to , ze na vychode je lacna pracovna sila, vsetko sa tam robi , dokonca uz aj napriklad mlade ceske znacky trekingoveho oblecenia si davaju sit do ciny, je to jednoducho lacnejsie..podstatny rozdiel, je v tom, z coho je to vyrobene, usite, odliate..atd atd.. a preto cim kvalitnejsie tym drahsie, cim drahsie tym dlhsie by to teoreticky malo vydrzat v prostredi na ktore je to urcene.. a na cine hned vidno preco stoji tak malo, ci skutre, ci auta, ci odevy.. vacsinou to co je vymyslene aj vyrobene v cine je šunt, ale to co nieje vymyslene v cine ale je to tam vyrobene, to je vacsinou o niecom inom..
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Okt 02, 2007 5:19 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no sak kupil som za 3500 a mam ich mesac a jak vyzerajuu ovela horse nez kamos co kupil za 500skQuiksilver napísal:ok kup si botasky od cinana a kup si znacku...co vydrzi dlhsie a vcom s ati noha pohodlnejsie pohybuje?a to nehovorim ten smrad z cinskej "koze"ADo_xXx napísal:Vela znaciek je takych.Napr CPI tiez vyraba taiwan a sklada rakusko.Ale ked sa to tak bere tak cina a taiwan uz maju technologie na vyrobu a ci verite alebo nie 9/10 suciastok na vasich scootoch vyraba china.Len skoda ze setria na materiale.Citujem "Americke suciastky,ruske suciastky ,vsetko je jedno-Aj tak vsetko vyraba taiwan"(Armagedon)
![]()
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Quiksilver a take Nike alebo puma sa vyrabaju de??? MADE IN CHINA.Uz od toho zalezi ze de sa to sklada a ze kto zadal objednavku.Ono vyrobne vykresi a mat si zada ten,pre koho sa to bude vyrabat.Alebo chces tvrdit ze napr keeway sa moze porovnavat s Yamasaky alebo podobnym??? 
A inak,Ako si to vymislel s tym valcom???Namontoval si ho???

A inak,Ako si to vymislel s tym valcom???Namontoval si ho???