KEEWAY tuneUP

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Los Screamos

#101 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Št Júl 24, 2008 7:58 pm

daj neco aj na peugeoty plss.

Užívateľov profilový obrázok
geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#102 Príspevok od užívateľa geetee =) » Pi Júl 25, 2008 1:34 pm

Los Screamos napísal:daj neco aj na peugeoty plss.
dojdy do BA a na tvojom to sfotodokumentujem (najlepsie ak mas euro2 verziu)
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Los Screamos

#103 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Pi Júl 25, 2008 8:25 pm

geetee =) napísal:
Los Screamos napísal:daj neco aj na peugeoty plss.
dojdy do BA a na tvojom to sfotodokumentujem (najlepsie ak mas euro2 verziu)
ok kam presne a kedy

woodfinger

hadicka

#104 Príspevok od užívateľa woodfinger » So Júl 26, 2008 11:17 am

caute chlapi,
tak kutim, mam to rozobrate a som zistil, ze mi trci odspodu karburatora hadicka a neviem kam s nou a vyzera, ze bola niekde zapojena. fcul babo rad.
priesvitna a kratka, moc daleko nedociahne. ale ja nevidim ziadnu dieru do kerej to pichnut...

...ta posledna veta stoji za to ;)

<b>U R G E N T !</b>

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#105 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 11:24 am

heh ona nema byt nikde zapojena to je tam aby snej nieco vytakela ja neviem mudrejsi ti povedia naco tam je

wilili
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500

#106 Príspevok od užívateľa wilili » So Júl 26, 2008 12:55 pm

len ju vytoč do hora nech ti z toho nič netečie .

woodfinger

no koniec

#107 Príspevok od užívateľa woodfinger » So Júl 26, 2008 1:17 pm

a sme dosli stara mama... poskladal som to a naskocil na prvy sup, krasne bezi na volnobehu, co mi predtym (odkedy ho v servise odblokovali) nerobil.
<b>A L E</b>
vzapati, co som presiel prvych 20m k prvej krizovatke, uz som sa z nej nepohol... <b>dusi sa pri 3.5k rpm !</b>
ale zatat... akonahle pridam k 3apol az 4 tisic otackam, okamzite sa dusi a skapina...

co by to mohlo byt? treba upravit trysku 0.6tkou? otvoril som totiz vzduchy filter...

skaza
st. skútrista
st. skútrista

#108 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 1:20 pm

aku tam mas teraz trysku???

woodfinger

#109 Príspevok od užívateľa woodfinger » So Júl 26, 2008 1:27 pm

tu, co mi dali v servise pri odblokovani. nepytaj sa ma na rozmer, este som ani nenasiel, kde v tom karburatore ju mam hladat, takze tak...
sak greenhorn, ne?! ;)

skaza
st. skútrista
st. skútrista

#110 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 1:30 pm

to ti dali asi 58 je tam ked otocis karburator odsrobujes ten dekel a tam hu mas nemozes hu prehliadnut :D .si dal to kolienko z filtra dole???

woodfinger

#111 Príspevok od užívateľa woodfinger » So Júl 26, 2008 1:48 pm

nie, kolienko mam nalepene. navrtal som diery na stenu krabice. ale nie je problem ich zakryt v pripade potreby. to kolienko by som musel urvat.

inak este jednu blbost som asi urobil - namazal som osku variatora, aby lepsie chodil pri otvarani/zatvarani... ci sa mi mazadlo nedostalo na plochu variatora... to by tiez mohlo sposobovat ten problem, ze pri zatazeni preklzovanie remena brzdi motor, ne?

woodfinger

#112 Príspevok od užívateľa woodfinger » So Júl 26, 2008 1:49 pm

ta tryska to je taka dlha skutka, kera trci z karbeca hore? polka z nej je venku?

skaza
st. skútrista
st. skútrista

#113 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 1:54 pm

jj to bude asi ona sak hu skus odsrobovat uvidis.a myslim si ze to robia tie tdery to ta co za kravinu napadlo mas asi malu trysku skus tak 65-70

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Kontaktovať užívateľa:

#114 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Ne Júl 27, 2008 1:44 pm

pockaj pockaj ked das dole plavak tak tam co trci taka skrutka akoby to je tryska ... nie tie srobky co mas na karburatore zvonka s ktorymi vies tocit ... a to ze ti to dusi to je tym filtrom .... proste sks zalepit tie dierky ...
kolienko z tade nevyberaj
podpis som si este nenastavil

woodfinger

#115 Príspevok od užívateľa woodfinger » Ne Júl 27, 2008 10:50 pm

ta skrutka, co trci do plavakovej komory nie je tryska, ale nastavovanie volnobehu.
vzduchac som zalepil, naladil si karbec (bohatost zmesi skrutkou navrchu karburatora) a nastavil volnobeh a teraz chodi ako hodinky. Vmax=66 na rovinke, dnes 73 km/h dole kopcom dvaja v sedle.
podla vsetkeho by mal aj menej zrat oproti tomu ako mi to nastavili v servise, lebo 60km/h som dosahoval az pri 8500 rpm a teraz v pohode uz pri 7800 rpm.

neviete na kolko je nastaveny obmedzovac otacok? bo viac ako na 9000 ma nepustil este...

woodfinger

#116 Príspevok od užívateľa woodfinger » Ne Júl 27, 2008 10:54 pm

blbosti pisem... hovno do plavakovej komory... do komory s ihlou som myslel.

kaslem na to, uz to rozoberat nejdem, pockam na zimu, ked sa nebude dat jazdit a kupim paksamenty...

...alebo to strelim a kupim SilverWinga alebo Burgmana400

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#117 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 28, 2008 2:03 am

geetee napísal:dalsia drobnost je hlavne pre tych co si nahodili tjuning fyfuk.

pri tejto uprave treba sledovat farbu sviecky, niekedy netreba trisku zvecsit, niekedy treba.
Zvecsenie je otazka halierov, ak sa vam podari zohnat povodnu trisku s blokacie(skuste si ju pekne vypitat pri odblokacii, alebo dako ked sa dostanete k triske ktoru nebudete potrebovat) zbehnete do najblizsieho zeleziarstva a vypitate si 0,6mm vrtak (nulašestku) a jednoducho ho uchitite do kombinaciek a prstami nasrobujete trisku nan (ziadne vrtanie vrtackou a podobne lebo sa velmi rychlo urobi vecsi otvor ako bolo treba)
(doporucujem zbrusit povodne oznacenie trisky aby nahodou neskor nebol niekto v omyle ze to je trebars 45ka tryska)

!!!!!velka zmena, minimalne treba 75ku alebo 80ku trisku!!!!!
najprv sa pita ze na co davat pozor tak mu napisem ze velkym a tucnym a tu trisku som tam dal snad dostatocne velkym

jak u retardov!!!!!
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

woodfinger

#118 Príspevok od užívateľa woodfinger » Po Júl 28, 2008 9:57 am

geetee, nezhav sa, cicus, tak rychlo, nesvedci ti to. cital som to.
narocky som robil tak, aby som to vedel zvratit spat. trysku by som zvacsil, keby som vedel, kde je.

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#119 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 28, 2008 11:52 am

woodfinger napísal:geetee, nezhav sa, cicus, tak rychlo, nesvedci ti to. cital som to.
narocky som robil tak, aby som to vedel zvratit spat. trysku by som zvacsil, keby som vedel, kde je.
u vas na vyhodze by ste radi s h0vna bič, ale ani trisku netusite kde najst :gt1:

no skus zo spodu karburatora, 4 sruby dole a voalaaa triska ti priam oci vypichne

skaza
st. skútrista
st. skútrista

#120 Príspevok od užívateľa skaza » Po Júl 28, 2008 12:10 pm

hhe to iste osm mu pisal aj aj aj tak to nenasiel :lol:

woodfinger

#121 Príspevok od užívateľa woodfinger » Po Júl 28, 2008 9:28 pm

uhm, dakujem chlapci, za trpezlivost, kt. so mnou mate.

woodfinger

#122 Príspevok od užívateľa woodfinger » Po Júl 28, 2008 9:41 pm

len si tiez uvedomte, ze mnohe z mudrosti, ktore pisete, pisete v tom Vasom skutro-latina slangu, obcas vynechate nejake to sloveso a mnohi laici su z toho skutocne out...

ja som mal v prvom rade dilemu, ci mi to nedusi preto, ze mam zamastene polremenice varia a preklzuje mi remen, kt. by teoreticky mohol brzdit (a tym dusit) motor...

... a ze neviem najst trysku? no je tam toho... aspon ze viem najst G bod, svoju kreditku a mnoho ineho...
... a aj tu trysku najdem, ked to rozoberiem.

... hat, mali ste pravdu, klobuk dole, a nasli ste si noveho retardu. komu cest tomu cest.

ale asi nebudem mat na to bunky, vzdy, ked budem nieco nevediet, byt za debila, takze ak by som Vas prilis brzdil mojou stupiditou a nedokazal drzat krok s borcami ako Vy, rad som Vas poznal.

zice sebe fajne

chudar
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#123 Príspevok od užívateľa chudar » Po Júl 28, 2008 10:01 pm

woodfinger napísal:len si tiez uvedomte, ze mnohe z mudrosti, ktore pisete, pisete v tom Vasom skutro-latina slangu, obcas vynechate nejake to sloveso a mnohi laici su z toho skutocne out...

ja som mal v prvom rade dilemu, ci mi to nedusi preto, ze mam zamastene polremenice varia a preklzuje mi remen, kt. by teoreticky mohol brzdit (a tym dusit) motor...

... a ze neviem najst trysku? no je tam toho... aspon ze viem najst G bod, svoju kreditku a mnoho ineho...
... a aj tu trysku najdem, ked to rozoberiem.

... hat, mali ste pravdu, klobuk dole, a nasli ste si noveho retardu. komu cest tomu cest.

ale asi nebudem mat na to bunky, vzdy, ked budem nieco nevediet, byt za debila, takze ak by som Vas prilis brzdil mojou stupiditou a nedokazal drzat krok s borcami ako Vy, rad som Vas poznal.

zice sebe fajne
jak souvisi tohle co tu pises s timto tematem?? nechapu vubec :roll:
podpis som si este nenastavil

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#124 Príspevok od užívateľa Flash99 » Po Júl 28, 2008 10:06 pm

asi tolko ze ho vsetci iba ... za to ze nevie kde je tryska..a trisku nehladaj..tu tam nenajdes..tu ma iba gt..
uvedomte si ze su tu aj amateri..nie kazdy sa v tom vrta od svojich 6rokov..

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#125 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 28, 2008 10:19 pm

ide o to ze ked chce clovek robit dake upravy mal by mat sajnu co robi a preco to robi...auto a motorka sa povazuje za zbran...v aute si tiez laik nejde prerabat vstrekovanie aby mu to slo lepsie doma v garazi...daco pokasle a hned je o mrtvolu viac...to iste aj skuter...
maly priklad: idem si vymenit ako laik vario...v eshope si ho objednam vezmem si piston stopper nemam co pokaslat...dekel drzi 15srobov...pohoda ved to zvladnem odkrutit...davam dole dekel...niekde je zasprajcovany...sroby vsetky dole...tak troska nasilia ho uvolni...pacim srobovakom...trosku mi ujde ruka ale vsetko ok (nevsimnem si ze som si sekol brzdovu hadicu)...vsetko krasne prehodim a idem vyskusat...(blby prikad ale asi viete co chcem povedat...)...kym nemam sajnu co kde ako nerobim to nasilu doma aby som usetril 100sk...a najllahsie je napisat urobte mi presny navod a ja si to spravim...
p.s.: 99% ludi sa to co vie v skole nenaucilo...ani na internete...ale pokus omyl na vlastnych skutroch...a ked mam pravdu povedat na motorke som sedel prvy krat v 18tich,prvy motor v ktorom som sa vrtal prisiel o pol roka neskor...ale to ako co rozobrat mi nik nemusel kreslit...skratka srobovak,kluc a idem...co ide rozobrat da sa aj zlozit...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"