No neskúšal ale mal ho Alči na ladenie a mal s tým problem vraj tieto 19 sa nedaju naladiť. Tak skusim ešte poslednu šancu kupiť nejaký 21 karb a ak to nepojde tak žial končimviper napísal:Sice si pisal,ze mas mokru sviecku - ale mne to robilo podobne veci(po pridani nad volnobeh zdochol) a bolo to sposobene malou tryskou.Neskusal si sa pohrat s karbecom ?
Keeway Focus by Deltoro
Moderátor: Moderators
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway Focus by Deltoro
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Tak zozen 21,bola by to skoda nedokoncit tento projekt.
Kawasaki Versys Touring Edition

- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
ked si to tak zoberes tak to nema co ine byt len nedostatok paliva.Skus este zhdit open a prekry saci otvor rukou nech ide menej vzduchu.Ale pevnedufam ze ten karbik tomu pomoze-viem ake je to svinstvo-snazis sa,das do niecohjo peniaze a cas a ked cakas super vysledok tak len sklamanie.Chce to zelezne nervy-drzim palce.Bojuj 

podpis som si este nenastavil
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... mam v garazi vililiho scot s velmi podobnym setupom aj problemom,akurat ma 75 trisku a aj tak to nejde do otacok ...
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Tuning je beh na dlhú trať a ty si už veľa toho zažil a zdolal, nehádž flintu do žita veď rýchlosť je výzva.deltoro5784 napísal:Tak skusim ešte poslednu šancu kupiť nejaký 21 karb a ak to nepojde tak žial končim
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Vďaka chalani za povzbudzujúce slová,ešte niečo poskúšam , ale nový karb bude posledná investícia do tohoto skútru. Ak to nepojde tak žial kôli financiam to nebude môcť pokračovať. Tento skúter ma už vyšiel extrémne vela asi je to najdrahšia nefunkčná čína na svete.
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
ked by si chcel potom predat nejake veci tak sa ozvi
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Bol by som rád keby k tomu nemuselo prísť že rozpredať ho na súčiastky. Radšej ako celok , ale ešte tomu dávam poslednú šancu či pôjde alebo nie.momoo napísal:ked by si chcel potom predat nejake veci tak sa ozvi
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
ked to islo a odrazu nejde poyri klapky a pretesni sanie odboxu az pod klapky,mne bude treba asi mensiu trisku,po rozbehnuti sa to zapluje ...
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No momentálne skúter nechávam tak čakám či Alči príde do štvrtka. Ale už začínam aj sviečku podozrievať či hádže iskru vo valci. Normálne vonku o kostru hádže. A navyše skúter už vôbec nechce naskočiť včera aspoň točil do 4 tisíc. Je to divné. Aj airbox som rozobral či tam nieje benzín a nieje. Podtlak tam je. Odpojil som aj benzínovú hadičku a keď štartujem tak tečie prúdom takže to upchaté nieje. Taká malá kontrolná otázka. Keby bol zadretý valec čo podla mňa nieje je možné aby naskočil a točil?
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
keby bol zadrety tak tazko bo by si snim ani nepohol.keby pridrety tak hej
- ADo_xXx
- st. skútrista
Je to mozne-ze bol pridrety a rozbehal to-no to by nemalo tvoje simptomy.Ale podla mna je toto vsetko koli sviecke-naozaj sa stava ze vo valci neodpali.Teraz som robil starkemu moped (mal plny variator vazeliny
) a zdochlo to pri pridani plinu.Bola to vadna sviecka.A navise aj ked tam zapnem sitic tak po pridani nad pol plinu motor zdochne-pokial je zohriaty motor tak hned po zapnuti sitica=utopi sviecku.Ak po vykruteni sviecky a jej ocisteni motor znova naskoci-je to v tom ze ti "utopi sviecku-velka triska alebo dava taku slabu iskru ze pokial je v spalovacom priestore zmes tak proste neodpali=ked pridas-viac zmesi a nedokaze odpalit.Ale zase si pisal ze si skusal inu sviecku a tiez nic.Vyskusal by som aj tretiu.

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No šak aj Alči tak uvažuje že sviečka asi neodpaluje. Preto je už objednaná denso platinum tá vraj vydrží aj zatopenie. Ale je mi divné že raz to išlo potom to nešlo a stále tak dookola a teraz to nejde vôbec. Som veľmi zvedavý ako sa to celé rozuzlí. A tiež dúfam že s 21 karbom to bude šlapať. Určite dám vedieť potom
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Takže nejaké novinky : Alčimu neprišiel tovar a on odišiel do zahraničia tak musím čakať minimálne do budúceho štvrtka. Kedže som tvor nedočkaví skúsil som nahodiť môj sériový 12 mm karb. Výsledok bol taký že to stále neštartovalo aj keď som menil obidve sviečky čo som mal. Divné na tom bolo že obidve hádzali iskru keď som ich vytiahol s valca. Nedalo mi to a tak som po dlhom zháňaní (tu v ZM je veľký problém niečo zohnať) objednal sviečku aká je sériovo v keewayoch NGK BR7ES. Idem to vyskúšať a skúter naskočil na prvý pokus. Alči mal pravdu aj keď sviečka hádže iskru nemusí ju hádzať vo valci. Poobede skúsim aspoň provizorne doštelovať môj sériový karb aby sa na tom dalo aspoň previesť. Čo sa týka tej 19 delorta čo som tam mal tak naozaj je pokazený. Vo vnútry čo je taký valček ktorý reguluje prísun zmesy do valca podľa pridania plynu tak sa zadrháva. Asi výrobná vada lebo strašne ťažko sa pohybuje ledva som ho odtial vybral. Takže určite ma čaká výmena za 21 ktorú Alči objednal. Budem informovať čo bude ďalej.
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
to ze sa zadrhava moze byt nejakou spinou co sa don dostala odporucam ti to vyčistit technickym benzinom .. rozobrat co vies .. a utopit to vsetko do technickeho benzinu a potom vyfukat vzduchom .... mne tiez piaggio neslo ked som ho kupit .. vyčistil som technickym benzinom karb. a na prvy kop to nastartovalo
- ADo_xXx
- st. skútrista
Nevravel som-tolko zhonu koli sviecke
Len si daj pozor nech s tou 19-tkou nezadries

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No nakoniec to nebola sviečka. Poobede idem naštartovať a nič. Skúšam či hádže iskru a len také malé iskričky hádzalo. Akurát tu mám uja z CZ a on mi vraví že bude asi v kábli nejaký problem. Tak som trochu dotiahol skrutkovačom ten úchyt v kábli čo sa pripája sviečku a ešte som poprehýbal kábel a už to ide. Asi zlý alebo slabý kontakt. Teraz musím doladiť trysku,lebo na tom starom karbe 12 mm je sviečka úplne biela. Skúsil som ju zväčšiť na 70 mm ale stále je biela. Tak sa ešte dnes budem hrať ale asi už počkám na ten 21 karb aby som nezadrel motor.
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Osbone si myslim ze by si to s tou 12tkou ani nemal skusat - lebo to zadries, totiz vo vseobecnosti plati pravidlo ze do motoru musis dostat tolko paliva kolko je z neho schopne aj odist, viem ze to znie cudesne ale uvediem priklad: nas pretekarsky scooter ma vo vyfuku povinny restriktor teda je tam zuzeny otvor na 14mm , jazdime so seriovym karbom teda 12tkou vyladene a vsetko je ok, ked sme tam nahodili 17,5 (ta je povolena pravidlami) tak ten scooter bol neustale prechlastany a v podstate nobolo mozne s nim jazdit aj ked sme davali malicke trisky, otvorili airbox a vsetko... nepomohlo a vratili sme sa k seriovke.
Ty to mas v opacnom poradi - poriadny valec, poriadny vyfuk a malicky karb uz logicky to nemoze stacit... nedrazdi hada bosou nohou!
lebo to uplne dorazis, uz tie 3 dni vydrz a uvidis ze ta vymena karbu pomoze, ja som tiez s tymto problemom zapasil ked som nahodil 19tku karb, mal som pouzivany a nastastie tiekol preto som kupoval novy a to 21tku a zrazu bolo po problemoch.
Ty to mas v opacnom poradi - poriadny valec, poriadny vyfuk a malicky karb uz logicky to nemoze stacit... nedrazdi hada bosou nohou!

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Optiku poslúchňem ťa už to vydržím. Mne išlo len o to zistiť v čom bol problém. Aj tak to s tým karbom ide zle lebo nemám naštelované lanko a zmes je chudobná a nemám už väčšiu trysku. Momentálne je tam vyrobená 80 a na poli prelepený airbox. Verím že výmenou karbu a doštelovaním sa moje problémy definitívne skončia. Dík za všetky rady čo sem píšete.
- wilili
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
Pisal si ze mas asi najdrahsiu cinu na svete. Ja som do mojho focusa tiez uz co to investoval a mam podobne problemi ako ty . asi to bude naozaj tou 19 . Ak by som vedel ake problemi s tym budu ,tak skoncim z tuningom niekde pri vyfuku variu a mozno spojke. Proste sa na cine neoplati ist do 70 . potom sa to len sere.Jasne ze vykonovo to je niekde inde ale vznikne ti plno problemov a neprijemnosti. Ked budes mat tu 21 daj vediet ci sa to da naladit . Ak nie tak tam dam povodny valec a karb a budem sa vozit . asi najlepsie riesinie.
Piagio Beverlly 500
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Nooo neviem ci by sme sa mali vystatovat tymi nasimi predrazenymi chiniakmi
asi je to skor na hanbu
ale co uz clovek sa uci cely zivot.

- Anubis
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Máj 24, 2007 10:16 pm
- Skúter: cbr 600f
- Kontaktovať užívateľa:
deltoro5784 napísal:Vďaka chalani za povzbudzujúce slová,ešte niečo poskúšam , ale nový karb bude posledná investícia do tohoto skútru. Ak to nepojde tak žial kôli financiam to nebude môcť pokračovať. Tento skúter ma už vyšiel extrémne vela asi je to najdrahšia nefunkčná čína na svete.
tak pozor...este je tu moja draha a nefunkcna cina
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
- Anubis
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
chalani poviem vam len jedno.... moj cinsky scoot je najlepsi na svete,preto ze mi otvoril oci a ukazal mi,ze sa ja mam z vysoka vysrat na tuning cinskych vechtov a mam si kupit poriadnu japonsku motorku....
ziskam 3x vyssi vykon za cca tie iste prachy
30000skk cinsky scoot+30000skk tuning,plny nervov a sklamani = http://honda-cbr.autobazar.eu/125-r-id1006592.html
na buduci rok rozsirujem vodicak a cinu nech zozerie komunizmus aj s ich skutrami
ziskam 3x vyssi vykon za cca tie iste prachy
30000skk cinsky scoot+30000skk tuning,plny nervov a sklamani = http://honda-cbr.autobazar.eu/125-r-id1006592.html
na buduci rok rozsirujem vodicak a cinu nech zozerie komunizmus aj s ich skutrami

yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
aby si sa neprekvapil 

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Anubis
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
keeway ma velmi sklamal....a ako tak pozeram,tak vsetky modely su nekvalitne
ci sa on staras,alebo nie...aj tak sa poserie,pretoze rakosnici pouzili nekvalitne materialy
az pokial ho nepredas,tak to len zerie prachy,cas a nervy
keeway je len predrazeny pocit z jazdy
ci sa on staras,alebo nie...aj tak sa poserie,pretoze rakosnici pouzili nekvalitne materialy
az pokial ho nepredas,tak to len zerie prachy,cas a nervy
keeway je len predrazeny pocit z jazdy
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t