keeway focus 50
Moderátor: Moderators
- 6ko
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ani neviem, kolko to stalo dokopy.. ale ved skus si zratat: Stage6 Sport PRO 70ccm, Kľuková hriadeľ RMS Super Racing, DellOrto PHBG 19mm Black Edition, karbon klapky, Variátor Hebo Next generation (mam 2hehe), vyfuk Hebo Performer, podlozka pod tlmic + 45mm, vlozka do filtra, gumy Sava mc29 sporty a nejake kozmeticke zalezitosti (spreje, laminat, tmel...)
a kooopec straveneho casu
a kooopec straveneho casu

podpis som si este nenastavil
- 6ko
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pandora:
keby sa na to kazdy pozeral tak ako ty, tak si tu na tomto fore nemame o com pisat. ale nastastie sa najdu nejaki "streleni" ludia, ktorych to hlavne bavi, ktori niesu lakomi pre vlastne potesenie obetovat aj nejake peniaze...
a nehovorim o tej radosti a dobrom pocite, ked z tej kopy suciastok vlastnorucne poskladas nieco, co fakt jazdi...
ale tak nic v zlom:)
keby sa na to kazdy pozeral tak ako ty, tak si tu na tomto fore nemame o com pisat. ale nastastie sa najdu nejaki "streleni" ludia, ktorych to hlavne bavi, ktori niesu lakomi pre vlastne potesenie obetovat aj nejake peniaze...
a nehovorim o tej radosti a dobrom pocite, ked z tej kopy suciastok vlastnorucne poskladas nieco, co fakt jazdi...
ale tak nic v zlom:)
podpis som si este nenastavil
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze by sme to tu nemali spamovat, lebo toto je ina tema... ale na margo tej zivotnosti, vies ked vymenis 70% povodnych dielov za "tuningove" tak by to snad malo vydrzat o trosku dlhsie nemyslis? A pandora ludne si zaloz novu temu o tom ake su kvalitne cinske scootre a myslim ze sa najde viacero ludi ktori ti to velmi rychlo vysvetlia... /inak to som zartoval, lebo tych tem je tu asi 8... skus si ich pohladat, mozno ti rozsiria obzor/