U mňa to vyzera takto: Baterka---poistka---jeden vypínač---starter(krabica)---2x30cm PC neon + pripojené 6xLed skrutky
Červeny kabel na + a čierna na -
O neonoch a ako to napojiť sa už tu písalo stokrát, HĽADAJ

Moderátor: Moderators
Áno myslím tu čiernu krabicu. Všetko mi ide bez problémov.kredenc1001 napísal:myslis "starter" tu ciernu krabicku kde ti idu kalbe z neonov??ale nehapruje ti to???alci vravel ze to sa posere casom...
potrebuješ napríklad MA 7812 alebo LM 7812 a dva kondíky 100nanové a nejaké dva elaktrolytické k tomu a máš zdroj hladučký 12V DC.kredenc1001 napísal: vecicku na tych 12V
PeterZ napísal:potrebuješ napríklad MA 7812 alebo LM 7812 a dva kondíky 100nanové a nejaké dva elaktrolytické k tomu a máš zdroj hladučký 12V DC.kredenc1001 napísal: vecicku na tych 12V
Ja chápem presne asi by sa u mňa niečo použiteľné našlo som v ZHkredenc1001 napísal: ALe ja potrebujem taku vec ze do nej dam napr14V ale znej pojde len 12V chapes??
nič za to nechcem ak nájdem dám a to skoro na 100perc nájdem... pozri si to v tých adresách pripojených treba to zaletovať k sebe a uchytiť niekde vhodne na kúsok chladičakredenc1001 napísal:a co zato chces??poses mi pls foto nech viem ako to vyzera??
v akych adresach???a na aky chladic to treba pripojit?PeterZ napísal:nič za to nechcem ak nájdem dám a to skoro na 100perc nájdem... pozri si to v tých adresách pripojených treba to zaletovať k sebe a uchytiť niekde vhodne na kúsok chladičakredenc1001 napísal:a co zato chces??poses mi pls foto nech viem ako to vyzera??
čítaj hore tam máš odkazy na net kde sú infokredenc1001 napísal:v akych adresach???a na aky chladic to treba pripojit?
rado sa stalo keby nejaká otázka daj vedieťkredenc1001 napísal:aha tak dik