Tak dnešnym dnom hlasim ze je skuter konečne po skoro roku vyladeny

(dočasne

)
Valec: Top trophy 70cc
Kľuka: DR
Výfuk: leo vince TT
Variátor+valčeky: Malossi Multivar +5,5gr valčeky
Zadná remenica: séria
Predná poloremenica: seria
Remeň: Malossi special belt
Spojka: Malossi Delta clutch + zelene strunky , predpatie na stred , zavažička na max
Kontrastka: Malossi - žlta
Zvon: séria
CDI : Malossi TC-unit
Karburátor+tryska: dellorto 21mm + 86 tryska
Sanie + Klapky: sériové klapky s Malossi karbónovými lístkami a podložkou
Vzduchový Filter: seria aerox + vybrate kolienko
Zadny tlmič z malaguti F12
Brzdy v predu séria vzadu kotuc z malaguti F12
Prevody : dlhši primarny prevod o 21%
Priemerná Spotreba: momentalne nezmerane ale asi do 5L
Maximálka: po rovine 90 gps vzpriameny posed (mam 90kg) , dole kopcom nieje problem aj 100 gps
Najazdené km (na aktuálnom setupe): 3000 km +
Chcel som dnes spravit video akceleracie ale zacalo uz dost tiect gufero na vodnej pumpe (vydrzalo asi 3 tisic km) tak video až po vymene gufera

Ale zodpovedne mozem povedat ze motoricky je to male žihadlo

Zadna brzda doladena teraz to už ide šmykom co sa oproti starej brzde na cinskom motore s paknami neda porovnat. Chladenie s hlavnym a pridavnym chladičom + SSP pumpa je vyborne za cely cas som teplotu nad 90 stupnov videl iba 2x a to len v lete do prudkeho dlheho kopca ked som siel pomaly ale motor mal točky kedze nemam vrtulu.
Inak robil som priame porovnanie vyfukov Leo vince TT vs Top performances Nardo replica na tomto valci a s leom TT to ide citelne lepsie. S Nardom rozbeh nebol lepsi a ani maximalka. Ten valec už nad 10 000 otacok nema silu a Nardo ho pretačal.
Do buducej sezony je v plane spojit Polini Corsu s Nardom a pokorit 100kmh gps po rovine bez skrčenia

Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm