Tie nalepky dostaneš k variu. Kupoval som to od alcatelka. Cena: 2340,-Sk + pošta(Spolu 2400,-Sk).
Dnes som bol v servise. Všetko mi môj servisák namontoval a ja som len pozeral

Cena práce: 1500,-Sk, no teraz už viem že ja by som to určite nevedel namontovať, lebo treba na to náradie a veci čo ja doma nemám(napr. zverák, kluč pro povolení variátoru, kluč Buzetti...)
Menší problem bol:
1.-že ako dať dole maticu zo spojky lebo spojkový zvon činania zatiahnu jak je.. , nejde to pohnut
2.-potom to nevedel dať naspať maticu, lebo ten závit tam bol taký oničom, že nie a nie chytiť ten závit.
Pokecali sme o tuningu a že vraj sa len akcelerácia bude lepšia ale nie maximálka, čo sa aj potvrdilo. Rozmýšlal som, že tam ešte dáme aj Malossi kevlar remeň ale nemali ten rozmer čo potrebujem - origo remeň číslo 788 17 28. Asi tam pojde ešte aj open filter. Trysku tam mam 50ku. Sviečka má ideálnu tehlovu farbu. Valčeky: Malossi 6gr, tie čo boli k tomu variu.
Jazda: lepšila sa akcelerácia, maximálka ta ista ako pred namontovani varia, čiže podľa vetra len 65-70 km/h, môj rekord dnes 80 km/h asi do mňa fukol vietor

Ide to tak isto jak pred tým, ale akcelerácia brutalne lepšia. Motor hneď chyti dych a ide do 70km/h jak raketa

takisto aj do kopca. Ešte som to poriadne neotestoval.