takze po odchode nasledovali chvile totalneho stastia a totalnej smoly
prisiel som na brzdu dal plny a ..., remen na tri, tak vymena a meranie pokracuje, plny kotol a ... znova a dim s varia a motor vypol, vystreleny simering zo strany varia, takze oprava a ziadne ladenie sa nekonalo, tak sa ponahlam a idem tak mierne nad mimomestky limit a na konci NZ zrazu majaky v spetnom, noo tak vravimsi, uz som skoncil... a musim policajta pochvalit ze ma poslal prec nech sa ponahlam pomalsie

tak a na zavodoch, doladoval som vario a karb (ten este stale neni na 100%, teda ani vario) a trening problemy s kondickou, prvy zavod som nahodil svieckovy kabel ponad bovden a v jednom ostrejsom prejazde zakruty tak prepruzilo ze mi stiahlo fajku zo sviecky, no motor sa tvaril ako zadrety, len trochu isiel, tak ja uz pomali do placu zaklonim hlavu dole a vidim volne vysiacu fajku

druhy zavod som zanechal piagio zip125ccm a new runner 200ccm s tuningom v stovkach tisic a nasim firemnym keewayom som nadelil kolo

to ma asi tesi najviac (ale hned po tom runnerovi bo to je sila aj na mna

)
no a treti pretek som si dal S6 boostbotle a som skoro infarkt dostal, sposobi to akurat to ze sa spomalil nabeh po zatiahnuti za plin (asi to ma sposobit to ze ked je velmi velky vykon a clovek da max plin tak mu nevileti scoot spod zadku, tuning pre retardovanych nemcov

) takze som sa snazil dohanat a som si zaklienil nohu do pneumatiky (co vyznacovali trat) a som zavod ukoncil, kotnik mam opuchnuty teraz ako slon a koleno tiez dost boli, na scootri ani nieje vidiet ze vylahol, trocha cierneho matneho spreju a je jak nowy
takze musim podokoncovat veci co som odlozil kvoli zavodom a potom budem pokracovat v prestavbe