Keeway Focus LC - Porkyyy
Moderátor: Moderators
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
ale ved to svetlo maju aj tu: http://www.scooter-tuning.sk/shop/produ ... tem_id=879
podpis som si este nenastavil
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Ake je z tade postovne?DamiBiker napísal:www.scooter-prosports.de tam mas aj ceny
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mimochodom neviete niekto cim to je ze sa mi s...re podtlakovy ventil alebo nieco co s tym ma suvislost... proste stane sa to jeden den za 2 tyzdne ... neviem nastartovat .. 10 kluc dole sedadlo potiahnem ustami podtlak a nastartuje .. necham 3 hodiny lezat nenastartujem ... potiahnem ustami ide. .. na dalsi den uz frci ....
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No pekne si ho porobil.. to uvidite ece fotky ked dam ja do svojej temy ze neni to moje az take pekne
plasty setky rozbite
mas to pekne aj s tym nosicom bez neho by to bolo asi blbe

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
ja mam to iste len neviem ci to je podtlakom alebo syticomDamiBiker napísal:mimochodom neviete niekto cim to je ze sa mi s...re podtlakovy ventil alebo nieco co s tym ma suvislost... proste stane sa to jeden den za 2 tyzdne ... neviem nastartovat .. 10 kluc dole sedadlo potiahnem ustami podtlak a nastartuje .. necham 3 hodiny lezat nenastartujem ... potiahnem ustami ide. .. na dalsi den uz frci ....