jasnee co sa pytas taku kktinku??4BALL napísal:Ked tam nahodis valec 70ccm tak to treba tiez zabehavat ?6ko napísal:Valec Stage6 Sport PRO 70ccm Minarelli AC
Karburátor DellOrto PHBG 19mm Black Edition
bude to moje "tenkrat poprve" tak dufam, ze to rozbeham :walk:
keeway focus 50
Moderátor: Moderators
-
geetee
-
geetee
-
6ko
- Finkis
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 7:21 pm
- Skúter: neuvedený
Keby si nahodov nevedel tak kluky co sa montuju do CPI (Keeway) maju od roku 2002 piestny cap 12mm a dostat k tomu aj valce s piestom 12mm capom len si treba spravne objednat asi tolko.6ko napísal:no presne tak... veci sa totiz maju tak, ze stara kluka ma piestny cap 12mm a novy piest chce 10mm cap...A redukcne lozisko na keeway kluku nesedi...
a okrem toho este nejake skusky chybaju:(
podpis som si este nenastavil
-
geetee
keby si nevedel tak to vieme, len sme nevedeli ze tie redukcne loziska nepasuju, tak sa caka teraz na inu kluku aby sa to dalo namontovatFinkis napísal:Keby si nahodov nevedel tak kluky co sa montuju do CPI (Keeway) maju od roku 2002 piestny cap 12mm a dostat k tomu aj valce s piestom 12mm capom len si treba spravne objednat asi tolko.
-
6ko
-
6ko
-
iwinko1
no ten piest je brutalny, hehe
sa cudujem ze to este aj s nim chodilo
hehe, inak porozmyslaj nad nalakovanim kol na cierno plus pasik(lem) z reflexnej folie, to by bolo celkef fajn
mimochodom te smerofky sa mi tam lubia, uz som nekde cital par nazorov aby si tam kdosi dal smerovfy z auta (co su na prednych blatnikoch) blek tak to by bol humaaac
ale lubi sa mi to
-
jano1212
-
6ko