Motowell Magnet sport ?

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
DAR0
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
Kontaktovať užívateľa:

Re: Motowell Magnet sport ? ???????

#51 Príspevok od užívateľa DAR0 » Ut Júl 07, 2009 9:32 am

ja co viem o cinskych scootoch :D he h pri nasej 1 stvorkole atv 250 hardcore cinan ktora stala vtedajsich 125000sk a po cca 2 mesiacoch mosno 10 mth sa rozsypala prewvodovka ako kocky komplet servis&,.d zaruka na to neplatila &:D vraj nasa vina to bola podla nich aj prevodovku treba zabehnut :D:D:D kupili sme raptora a tam sa opotrebovali doscicky kedze SME MALI CINANA V SOPE NAHODOU SME POZRELI CI BY DOSKY NESEDELI NA PREKVAPENIE SEDELI :d ALE VYDRZALI HODKU JAZDY PO TRATI :d NWM CIM TO BOLOO ASI TYM KVALITNYM JAPonskym materialom :D vozil som sa na piaggiu nrg mno mal som ho rok bez tp ale o nic skuter cista seria a prasilo to perfektne super jazdne vlastnosti a pod kamos ma piaggio free neskutocne zivy a rychly na trych tenkych 14 kolesach ja mam yamahu takysto dobre jazdne vlastnosty no kamos ma keway :D ani do obchody by som s tym nesiel ved to ani nebrzdi posiadne :D a tie gumy proste hroza asi tpolko o cinannoch a motowel je taky sto hardcore cina bol je a bude:D pozdravujem
podpis som si este nenastavil

jurajc
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T

#52 Príspevok od užívateľa jurajc » Ut Júl 07, 2009 10:03 am

Bez urazky. Never tomu co vsetko povie predajca. Poviem ti len jednu radu. Vies kedy ta neoklame predajca, ked sa mu netrasie pera!!! Takze klame stale. :( Najlepsie predat a... A potom sa ukaze ak nastane problem ako sa ktomu postavy a nezacne sa vyhovarat a hladat chybu u teba. Aby sa neurazili vsetci co su fer na tych to neplati. Prajem ti, ale vela stastnych km nech to jazdi co najlepsie.
uz 10600km tak zase jazdim ;) tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa optik » Ut Júl 07, 2009 10:08 am

jojo756 napísal:skutrik má aj dialkový štart aj alarm ale to maju asi všetky skutre ?????
Dialkovy start maju vsetky china scootre :) - cela elektrika tych scootrov je postavena na riadiacej jednotke alarmu. Ak mam pravdu povedat aj ja som si myslel ze si kupil toho vodnika /co sa mene osobne pozdavalo ako zaujimave riesenie/, ale totok je china jak poleno - ako aj ta moja :ROFL:
Prajem ti vela stastnych km a nech ti to vydrzi , len prosim ta nezacinaj s tuningom lebo dopadnes ako ja alebo napr. deltoro viac v garazi ako na ceste :D

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#54 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Júl 07, 2009 11:06 am

si to zaklincoval tou odpovedou že "chvalabou nie je to vodnik" že aspon o starosť menej....no ta starosť Ta može stať vela hlavne v lete...zadretý valec + veci čo odidu pri riadnom zadretí nie su tiež nejak lacna vec...ved každí čo aspon trošku chce ako tak dobre jazdenie najmä v lete by bral vodnika....nehovoriac o tuningu. zbytočne si tu budeme nahovarať že nechceš tuningovať. My všetci čo sme tu sme nechceli tuningovať a dopadne to tak že "My" čo sme najviac akože nechceli tunovať sme do toho dali kvantum penazí a s tažkym srdcom sme potom rozmyšlali že za tie koruny by bol v pohode a s prehladom novy runner.
Naposledy upravil/-a Mitko v Ut Júl 07, 2009 12:49 pm, upravené celkom 1 krát.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Skúter: neuvedený

#55 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 07, 2009 11:11 am

Alči, aha ale to je iná vec. Lebo keby to museli párovať, jak Rusi piesty na žigula (9 tried, A až C a každá delená I až III :D ), tak by to nebolo bohviečo.

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am

#56 Príspevok od užívateľa mino2 » Ut Júl 07, 2009 2:15 pm

Tak potom som ja prvý čo má čínskeho vodníka, Outlook od Kivača je vodník a má aj ukazovatel teploty chlad. kvap. :good:
Honda PS 150i

miiireeec
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
Skúter: Yamaha XT 660 X

#57 Príspevok od užívateľa miiireeec » Ut Júl 07, 2009 2:45 pm

celé fórum mu vraví že kúpil čínu ale on sa nedá :lol: kto vie ..možno mu bude slúžiť dobre.... nakoľko je teraz ešte v radostnej eufórii z kúpy scootra a domnieva sa že nik nemá lepší scoot ako on, treba mu dať pár dní nech mu to z hlavy trochu vyhučí a bude sa s ním dať normálne pokecať :D na fotkách to vyzerá pekne treba uznať ..no veď uvidíš sám.... veľa štastných km bez poruchy ( :ROFL: ) a nezačínaj prosím ťa s tuningom :D

ešte chcem dodať k tej rýchlosti aby si vedel že tacho premeriava....napríklad môj peugeot ide pri tachometrovaej rýchlosti 90 v reále ( merané GPS) 73 ... ale čo ja tu vlastne píšem s peugeotom keď mu to natrel aj sériový motowell a môj peugeot je vlastne čína... :D
Yamaha - ride the right bikes

Mitko
motorkár
motorkár

#58 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Júl 07, 2009 8:51 pm

nechaj tak Mirec ved vieš kedy sa chlap zbada že mu premeriava tacho?? ked pojde 90 km/h prikrčeny na riaditkach v euforii z rychlosti a v tej "90ke" akože ho bude predbiehať runner v serii po zadnom .......inak ak by si si rozmyslel ten motovel lebo je to to iste ako Keeway F-act teraz maju vyrazne zlavy na nove skutre aj v radiu v reklame to ide že: "9ti z 10tich motorkarov odporučaju Keeway" takže možno ta zlaka aj takato reklama ked si sa dal namotať predajcovi že je to teda minarelli origo motor tam.....

miiireeec
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
Skúter: Yamaha XT 660 X

#59 Príspevok od užívateľa miiireeec » Ut Júl 07, 2009 9:00 pm

šmátrame rukami v koši....stačí :D
Yamaha - ride the right bikes

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Jún 19, 2009 9:14 am
Skúter: Motowell magnet sport 2takt 4,2 kW

#60 Príspevok od užívateľa jojo756 » Ut Júl 07, 2009 9:30 pm

no šak ja som nepovedal že nemáte pravdu ale mne to na začiatok stačí a ked sa to nebude kazit tak pre man v pohode skuter dnes som bol na takej dlhšej jazde 150 km no celkom pekne išiel ale nejak to ešte nedusim len tak menim rychlost a pomaličky to zabieham už sa teším na ten odblok lebo mi ukazovali nove zapalovanie ktoré mi vymenia za to stare že tak sa to robi pri minarelli no neviem či je tam origo minarelli ale asi za tie prachy nie ale ked bude dobre jazdit aj nie origo minareli alebo čínamotor tak budem spokojný no nie???????? a do toho tuningu by som sa asi nepúštal ale maximalne som rozmýšlal o tom variatore multivar že ten nema abrazívne učínky na motor tak neviem či by ste mi to radili alebo nie ???????????????????????????????,

Mitko
motorkár
motorkár

#61 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Júl 07, 2009 10:20 pm

vidiš a už sme doma.....už rozmyšlaš o multivare od malossi.......po mesiaci budeš pytať odpoved na otazku kevlar remen, potom klapky, potom budeš chcieť spojku novu, a už len valec, kluka a karbec a si tam kde Ti každí vravel že nechci skončiť s činskym skutrom. a k tomu zapalovaniu to by bola fundovana odpoved od alcatelka ale ja si myslim že odblok nejak neviem či ma niečo spoločne so zapalovanim....viem že na race skutre sa dava zapalko race ale to len koli tomu aby stihalo koli otačkam na MHR valce napriklad čo točia cca 14-16000 ot. ale tam sa už aj CDI odblokovane dava. tak asi CDI mal chlap na mysli. ale podla mna bude brzdou aj vyfuk takže za okamih budeš na fore hladať kto by Ti poradil aky fuk je dobrý na Motowell. ver mi tak to bude a skončiš s investiciou 2500ečok aj s cenou skutra co maš teraz....

DAR0
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa DAR0 » Ut Júl 07, 2009 10:30 pm

budu ti menit zapalko? nie cdy?:D ow husty to predajca :D pomaly si pripusta sze je to cina tak netlac doi toho prachy jazdy ak ta omrzi 50 tak ho supni na neta a doloz na jazdenu znacku

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#63 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 07, 2009 11:19 pm

A ja prosím vysvetliť, ako abrazívne vplýva sériový varec na motor :Yahoo!:

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#64 Príspevok od užívateľa jojo756 » St Júl 08, 2009 5:55 am

no pokračovat by som nechcel v tuningu aj to ten multivar to bol len taký napad na daleku budúcnost lebo zaruku by som si rad udržal a to o tej abrazivite toho multivaru som aspom tak čítal na scootlande tak neviem či ničí motor alebo nie?????

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#65 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » St Júl 08, 2009 7:50 am

Multivar je asi jediná rozumná investícia do čína motoru,ktorá niečo pridá na výkone. A nemá nepriaznivý vplyv na motor tak toto kludne vymeň. Ale ako Ti už ostatný napísali ver mi chytí ťa ten ošial to je už odskúšané a nikdy to nedopadne dobre tak ak môžem poradiť preber sa skôr ako bude neskoro. Ja som vrazil do tuningu keewayu cca 1500€ a výsledok je dosť chabý. Som niekde mierne nad úrovňou sériového taliana a mám skúter v celkovej hodnote 3000 € :D
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Mitko
motorkár
motorkár

#66 Príspevok od užívateľa Mitko » St Júl 08, 2009 11:28 am

presne ako pisal deltoro. dal 3000euri za skuter + tuning tak si to zober keby kupil runnerku za 2100+dal by klapky+fukes tak je na nejakych 2500 ciže by mal ušetrenu 500ku v euro a chodilo by mu to ako blazon oproti tomuto keeway stroju čo ma teraz (respekt deltoro nie v zlom to pišem len ako priklad) ja som na tom nebol o nič lepšie s 4T "Uraganom" cena skutra 500euri + tuning cca 1200 euro. cena spolu 1700euro to mohla byť kludnučko Yamaha Neos. predal som to s velkymi obtiažami za 600ečok. takže asi tak je to s tunovanim činaka.

Rusty
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 22, 2009 7:22 pm
Skúter: Gilera Runner SP 50 Simoncelli

#67 Príspevok od užívateľa Rusty » St Júl 08, 2009 1:02 pm

a kde sa da kupit Runner za 2100,- €? Teda pokial si myslel noveho.. :)

Mitko
motorkár
motorkár

#68 Príspevok od užívateľa Mitko » St Júl 08, 2009 10:14 pm

tu sa da kupiť runner novy kamoš: http://www.funscooter.sk/product/gilera ... celli-169/

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#69 Príspevok od užívateľa viper » St Júl 08, 2009 10:33 pm

V terajsej dobe sa ceny hybu jedna basen.Ked som kupoval matrixa nova aprilka 50(presny typ si nepamatam)
stala cca 97 000Sk.Matrixa som kupil za cca 40 000 + tuning ma stal cca 25 000.

Stale to bude cina,ale clovek sa coto nauci a ked to oplieska o zem tak ho tak nemrzi akokeby rozbil skuter co stoji tolko ako motorka.
Keby nebolo cinskych skutrov tak doteraz stoja znackove skutre 100 litrov.
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

Rusty
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 22, 2009 7:22 pm
Skúter: Gilera Runner SP 50 Simoncelli

#70 Príspevok od užívateľa Rusty » Št Júl 09, 2009 1:02 am

Mitko napísal:tu sa da kupiť runner novy kamoš: http://www.funscooter.sk/product/gilera ... celli-169/

Ano, funscooter.sk som si vsimol uz davnejsie, ze maju zopar akcii na scoots. Ale stale to nie je tych 2100,- € ;) Jasne, rozumiem, pisal si to asi v "cca" a zaokruhloval si pravdepodobne, prip. ratal si so zlavou.

Inak presne odtial mi privezu v sobotu az domov Runnera Simoncelli. Velka tesenica. :Yahoo!:
Chlapik, s ktorym komunikujem sa zda byt seriozny a rozumny predajca. :good:

Btw. neviete, ci sa Runner-y dovezene zo skladu do predajne este dodatocne aspon ciastocne skladaju? Alebo su to uz uplne komplety? Lebo ked som sa bol davnejsie pytat na Motowell v jednej predajni, bolo mi povedane, ze ked pride skuter zo skladu do predajne, tak ho musia este dodatocne poskladat.
Dakujem.

jojo756
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#71 Príspevok od užívateľa jojo756 » Št Júl 09, 2009 8:14 am

no motowell sa sklada ešte aj v predajni aj mne ešte nedali jeden šrob na predný kryt dnes to musim ist riešit aj v technickom mam niečo ine ako písali v letaku klamlivu reklamu robia

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#72 Príspevok od užívateľa viper » Št Júl 09, 2009 8:58 am

A co mas zle napisane v TP?
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

Mitko
motorkár
motorkár

#73 Príspevok od užívateľa Mitko » Št Júl 09, 2009 9:01 am

To "rusty" jasne že som to pisal "cca" ale daval som priklad deltorovu prestavbu v sume 3000ečok takže aj keby ten runner stal 2400ečok stale je to menej ako 3000ová prestavba....... :D

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#74 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Št Júl 09, 2009 9:12 am

No tie ceny vyzerajú dosť dobre , len by ma zaujímalo ako je to so servisom. Keď nato pozerám tak som mohol mať už značkovú 125 ccm :o
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Mitko
motorkár
motorkár

#75 Príspevok od užívateľa Mitko » Št Júl 09, 2009 9:49 am

No to aj mna zaujima ale alcatelko vravel že by sa nejak dalo možno dohodnuť servisovať to cez nejaku predajnu bližšie ako v Modre. samozrejme nejaku autorizovanu to by zaležalo od dohody. ja tiež si neviem predstaviť ako by som servisoval skuter ked som zo Zvolena a servis v Modre.....

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"