Trymore: Myslíš, žeby ti radili blbosti? Aj keď niektorí sú takí akí sú, hovoria ti len dobre. To mi môžeš veriť, sám mám LeoVince TT a som s ním nadmieru spokojný, to sa nedá so sériovým porovnať. Ja som najprv menil vario, remen, kontrastnú pružinu a spojkové pružinky za Polini najtvrdšie a to som tam mal sériový výfuk a vo variátore 4,8g valčeky. Akonáhle mi prišiel laďák, namontovali sme ho a spolu s ním aj 3,5g valčeky, žlté spojkové pružiny čo boli k výfuku a samozrejme sme prevŕtali trysku, lebo som po ruke nemal nijakú a rozdiel? Keď potiahnem za plyn, tak skúter vystrelí a ťahá ho stále až pokým sa nezastaví niekde na 75km/h a to mám čínsky skúter, ktorý tu tak všetci vehementne odsudzujú. A TO NEMÁM ANI MULTIVAR! Ty si vymenil variátor a teraz si myslíš, že ti ten skúter pôjde o polovicu lepšie ako predtým? Myslím, že si vymenil aj kontru...ale základ je ako povedali mnohí predo mnou vymeniť spojkové pružiny! Všetko je to o vyladení a to chce čas, ktorý ty zrejme nemáš chuť stráviť vŕtaním sa v skútri. To nie je len o tom, že si sa dočítal. By som chcel vidieť toho blbca, ktorý ti povedal, že trysku nemusíš vymeniť

Tu si prečítaj ako sa tuningujú dvoj-takty
http://www.scootland.sk/scooter-tuning- ... tuning-2t/ 
veľa šťastia