Tak dnes sa na skútriku poctivo pracovalo. Starý fuk zhodený, Twinner nahodený aj s menšou úpravou

, a síce na držiaku boli len dierky na nosné šróby, ale na blatník už akosi nikto nemyslel, bez blatníku nechcem ostať, a tak sa navarilo na držiak kúsok pásoviny, zasprejovalo sa to celé na strieborno a je to. Pneu vymenená, Spojka tiež a vyčistený kryt varia a celý systém nakopávačky (tam bolo maglajzu požehnane). Sa čudujem, že vôbec šla, ale už drhla...
Fotky zajtra
Tiež som zistil, ako to je s Benelli. Dizajn a technické postupy ostávajú na taliansky spôsob (robia ho Taliani) napríklad technickým manažérom najnovším je Claudio Consonni...O ekonomickú stránku a financovanie sa stará čínsky gigant QJ . Samozrejme vyrába sa v CHINA

Takže to, že hroziaci krach Benelli donútil túto firmu stať sa členom Q.J. Group, nerobí z môjho skútra úplnú Čínú čo som rád. Čo sa potvrdilo aj v recenziách čo som čítal. A nebolo ich zo dve zo tri len...
Takže toľko na dnes, zajtra chystám vario nahodiť...Som zvedavý na valčeky. Škoda len, že toho asi moc nenaladím v tomto počasí...