tak tak, toto som riešil aj ja a stačí dobre pakne,, MALOSSI , FERODO a fakt to máš vyriešené cele to stačí zrepasovat a nie kvoli brzde menit cely blok ( i ked aj ja som takto špekulovat prednedávanom )
toto od naraku je omyl prirody lebo je to moc vysoke a tym padom sa kontrastka nevie stlacit uplne a tym sa casto nevie otvorit upne zadna remenica...malosacku pouzivam uz roky a nemozem povedat jedine krive slovo na to...funkciu si to krasne plni a pouzival som to od serie po full tuning a nikde nesposobio ziadny problem
neni to celkom tak alci ... mina kontra beriem, lebo je dost vysoka a ta by sa tam isto nestlacila ... preto som riesil peugeot-acku kontru od stage6 ... ta ma len tri necele zavity, je ovela kratsia ako mina kontra a krasne sa tam stlaci, remenica sa otvori uplne ... skusal som to ... inac by som to tam ani nedal a rovno to predal ... vladeno ja tam mam kontru ktora je o hodne kratsia ako mina ... nic rezat netreba
nejake fotecky neskor pridam aj pre porovnanie velkost origo mina kontry a origo peugeot S6 ... a celkove stlacenie remenice ak sa mi to podari stlacit
Pre porovnanie minareli kontra a moja ... a fotka uplne otvorena remenica, ziadny problem ... robil som aj upravy spojky, stara stage6 poletela prec a prerobil som hondacku hebo spojku na minareli, ktora je omnoho lahsia ... zajtra dam fotky o tom, lebo dnes uz nevladzem