No po rovinke ked sa prikrcim tak takych 70 ale nie uplne plny plyn...Sice kebyze dam plny tak sa to uz asi moc nepohne takze takych 70 max...Dole miernym kopcom by to 80 dalo kebyze sa prikrcim.. podla vetra
no by ma zaujimalo kolko ides realne lebo my sme boli na vyjazde ja peter a este jeden kamarat a on ma tiez motorro a on isiel 80 a peter na jeho aprilii 65 ci kolo a ja 50
No co su tie meracie tabule pri ceste tak meraju presne ako moj tacho isiel som 55 a ukazovalo 55 vyssie ci nepremeriava som neskusal... niekedy otestujem este
Tam skusal som to podla GPS na mobile a tacho meria dobre... Tak asi idem naozaj tych 70 po rovine.Ale to uz musim byt prikrceny ako na supersporte. Dole kopcom z toho max dostanem tak 80.
tie nalepky 46 tam už boli alebo si si ich tam nalepil ty ? lebo si mi teraz dal inšpiráciu si dať niečo take na moj scoot len trošku štýlovejšie .. inak pekný skutrik kolko to má kW ? kupoval si ho čisto nový alebo už ojazdený ? daj viac info o nom ako len maximálku
Dik. Kupoval som ho cisto novy ma to myslim ze 2,8 KW, nalepky som tiez prilepoval taktiez aj reflexne pasiky na kolesa od nova boli nalepky len vzadu nad tou 46 s napisom desire a v predu to *S*ko. Nalepky som objednaval na http://www.scootland.cz/