Keeway Goccia 50 - 1E40QMB
Moderátor: Moderators
Keeway Goccia 50 - 1E40QMB
Nič som sa nedozvedel o tomto mopede vždy to bol Matrix alebo niečo podobné. Moped bol nový,maximálka 45km/h. Ostránil som po zábehu blokovanie variatora a slepé koleno maximálka 65km/h. Namontoval som Multivar+Ventilvar ktorý mal 9g.a 6,5g.válčeky a biela kontrastná pružina. 9g.válčeky boli ideál,moja váha 104kg a 50ccm moped šlapal ako hodinky a aj s manželkou tachometrových 80km.V kopcoch strácal dych a tá kontrastná pružina veľmi pomohla. Na 700km mi spapal liter oleja Castrol Power Racing 1. Odpojil som čerpadlo oleja,začal miešať a hneď to bolo o inom.Pri 1400 kilometroch začal stácať výkon a slabol.Ten olej karbonoval výfuk,nevadí mal som vyhliadnutý iný Giannelli je síce na 100ccm skúter ale všetko je ako má,akurát som musel nahodiť tie 6,5g.válčeky,trisku 90 a samozrejme po každom zásahu ide lepšie a živšie.Do budúcna asi ostanem pri 50-kovom kite,karbec je orginál.Nechcem robiť také zásahy ktoré zvýšia moc spotrebu(2,3L) veď to je 50-tka.Uvidím po zime koľko spraví ten výfuk(0,5-1L) a určite tam dám polosyntetický olej.Jedno viem iste Multivar a všetko origoš a ten moped ide 80km akurát nieje taký živý a to je myslím dobre.My starší páni vo veku sme začínali na pionieroch,babetách,simsonoch a tie išli brutálnych 60km to sa nedá rovnať.Dorobil som origo alarm,čo sa týka štartov musel som odpojiť aut.syťič a nemám problém ani za tepla ani za studena štartuje na brnk bez plynu čo predtým nerobil.Neviem či to niekomu pomôže ale aj rád poradím a aj príjmem radu sám Ahoj
Naposledy upravil/-a Moped v Po Apr 15, 2013 9:01 pm, upravené celkom 2 krát.
Keeway Goccia 50ccm, Multivar, Ventilvar, Malossi X-kevlar, Malossi biele pružiny, karb.org, 70 ccm update
- tajfun
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 10, 2010 9:24 am
- Skúter: yamasaki ym 125
Re: Keeway Goccia 50
vidím že multivar nikdy nesklame nechapem prečo to nemontuju hned pri vyrobe
Xinling Tajfun 4T 50cm to bol teda stroj max 75km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
žeby preto aby to mohli predávať aby max rýchlosť neprekročila 45km/htajfun napísal: nechapem prečo to nemontuju hned pri vyrobe

Honda CBR 125
- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Lebo keby ho tam dajú od výroby potom by nemali načom ostatný zarábať..biznis kámo 

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
A preto ďakujme bohu za ten zázrak 

Keeway Goccia 50ccm, Multivar, Ventilvar, Malossi X-kevlar, Malossi biele pružiny, karb.org, 70 ccm update
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway Goccia 50 - Moped
temu som presunul do sekcie Fotky skutrov sem a patricne upravil jej nazov...
Re: Keeway Goccia 50 - Moped
Mechanický sytič je super vec. už žiadny problém s otáčkami. Ladený výfuk som dal preč lebo tá malá 50-ka žrala 3,6 litra. Nádrž mám 5,5 litra a spotreba bola vysoká. Teraz som namontoval 70 sadu liatinovú,válec,piest a až teraz je cítiť ten rozdiel v ťahu. Trisku som dal 83, namiesto 90-ky,50 ccm a výfuku. Zo vzduchového filtra som vytiahol zúžené kolienko sania a nič viac.Válčeky vo variatore mám 9 gramové. Ešte nemám odskúšanú spotrebu no podla rozhovorov a poznatkov by to malo byť pod 3 litre a to by bolo prijateľné na dané jazdné vlastnosti.
- shelbyk
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Apr 09, 2013 10:35 am
- Skúter: Gilera
Re: Keeway Goccia 50 - 1E40QMB
Vraj pod tri litre to mozes rozpravat inde tolko nezere ziadna 2t 70cc
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A ani séria poldeco...ak ho honíš furt naplno.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
Spotreba od 3 hore a ak som dobre rozumel že si dal ladák preč nechal seriu výfuk a na to 70ccm valec no nič moc 

Honda CBR 125