Dost bolo reci podme na tuning... zatial Vas oboznamim s prvou fazou mojho tuningu na druhej sa prave pracuje...

podme na to :
- tento scooter urcite poznate - jeho povodny stav

- scooter bol zablokovany a v podstate bolo nutne urobit "zabeh" po asi 1000ke km som to nevydrzal a pre zvysenie vykonu som scootra odblokoval, kedze som uz v tom obdobi cital toto forum som pochopil ze nema zmysel kupovat odblokovavaciu sadu, ale rovno poriadny vyfuk /Stage6 PRO replica/, trysku do karburatora a valceky do variatora...

- takto som vymienal valceky , ich hmotnost bola okolo 3,2g

- s tymto setupom sa zrazu maximalka vysplhala z povodnych 45 km/h na si 75km/h . Samozrejme meranych digitalnym tachometrom, lebo povodny tachometer nemeria spravne... kedze vymena valcekov priniesla aj problemy so spojkou /problem s rozbiehanim/ , bolo nutne upravit aj tu... vymena pruziniek /cierne - najtvrdsie/ nebolo to prave orechove a preto som odvrtal spojkove pakne...

- ak mam pravdu povedat nebolo to optimalne, samozrejme tie rozbehy boli uz lepsie, no nebol som s tym spokojny. Prislo na vymenu spojky za Stage6

- zacinal som byt s motrickou castou relativne spokojny a preto som sa rozhodol o malu zmenu vizaze... nahodil som 32cm zadny tlmic /povodny mal 28cm/ aby to dostalo trochu sportovejsi look

povedzme koniec 1 casti