Moderátor: Moderators
LUFOO napísal:hej to urč.ne šom rozlial čaj na klavšnicu tak mi nejdu niekt. pišmena...
...no hey tak ja to škušim rozobrať a kuknem čo tam piška...., ale ked prišiel z reklamacie tak nepiškal a aši po 120nabehanych km to začalo po rozbiehani piškať..a menili mi zeveraj ložiška ta nvm..či šu tie ložiška šmejdovške?.......ne pneu len na kamienkochVLADY napísal:LUFOO napísal:hej to urč.ne šom rozlial čaj na klavšnicu tak mi nejdu niekt. pišmena...
Má šušlavú klávesnicu....
![]()
môže byť že šmýka remeň a píska ten alebo spojka ... iné ma nenapadá... ešte tak daktoré ložisko ale to by pískalo furt....
alebo že by šmýkala samotná pneumatika???
to ište šom zažil ja že šu do obyčaj. dementi...lebo nedokazal založiť pridne kotučovu brzdu..založil ju mimo doštičiek a nie na kotuč ale vedla..n coment.....no hey tak ja ša pokušim to rozobrať a kuknem čo ako to tam je..Scarp napísal:servisovanie cinskich motoriek reklamacie a podobne hovadiny radsej ... su to povacsine dementi kadejaky suflikanti ktory vedia akurat vymenit olej aspon take mam snimi ja ksusenosti to co ti piska najlepsie ked rozoberes a kuknes sam ja uz servis nenavstevujem a ak uz je to nutne tak znackovy kde robia motorky
a ako by šom to z tamadial objednal ?re. cez koho? porad lebo ja bežne nechodim do nemecka...DamiBiker napísal:http://cgi.ebay.de/TUNING-KIT-Zylinder- ... dZViewItem toto je nenormalne lacny kit.... mas tam 80 ccm valec ... nie naraku ale nieco ine ... mas k tomu koso variator + valceky na doladenie .... cena s kurzom 34 co je uz vela to vychadza na 4000 sk !!!!!! je to na 4t china tak porozmyslajte