Zdravim, chcem Vas poprosti o jednu vec. Mam Keeway Flash. Mam uz na nom Stage6 PRO vyfuk (nie repliku). K tomuto vyfuku chcem Kívaja doladit vecami, ktore su v zozname. Zatial tam nechcem davat valec 70cc a kluku (ale bolo by ok ak by sa tento setup na tento rok s ktorym sa navas obraciam dal napr. za 1-2 roky vyuzit aj prave s 70cc valcom a novou/lepsou klukovkou, hmm?)
Do setupu na 2009 - ku kazdej polozke prosim doplnit Vas meno a typ produktu (samozrejme aby to sedelo na Keeway Flash)
1. Variator
2. Spojka
3. Zvon (spojkovy)
4. Klapky
5. Karburator (17,5 alebo 19)
6. Remen kevlarovy/sportovy
7. filter/vlozka do airboxu
Ja zatial navrhujem/myslim si
1. Variator - Malossi Multivar pre ciny
2. Spojka - S6 Torque Control Minarelli (neviem aky rozmer ??)
3. Zvon (spojkovy) - (fakt neviem aky typ a aky rozmer...??)
4. Klapky - vsak asi jedine su iba Stage6 VForce3 by Moto Tassinari nie?
5. Karburator (17,5 alebo 19 tam dat pri uvahe ze za dva roky tam fuknem 70cc ???)
6. Remen kevlarovy/sportovy - (neviem..??)
7. filter/vlozka do airboxu - (neviem..??)
Bol by som rad keby to vyslo za vsetky diely dokopy tak cca. 10-12 tis. SK 300-400 Ojro. Co na to vravite?
Keeway FLash 50
Moderátor: Moderators
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway FLash 50
Máš niečo zo spojkou ? Ak nie kašli na ňu a vraz tie peniaze do valca .
podpis som si este nenastavil
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
Multivar hej,spojku zo zvonom ani velmi nedavaj az tolko nepomoze staci vyladit pruzinkami,klapky niesu len s6 vforce ale je ich mnoho,daj minimalne hebo alebo malossi MHR,karburator na liatinove valce postaci 17,5,remen kup malossi kevlar,a vlozku tiez malossi,valec by som poradil malossi sport,polini sport,alebo top performance racingmao napísal:Zdravim, chcem Vas poprosti o jednu vec. Mam Keeway Flash. Mam uz na nom Stage6 PRO vyfuk (nie repliku). K tomuto vyfuku chcem Kívaja doladit vecami, ktore su v zozname. Zatial tam nechcem davat valec 70cc a kluku (ale bolo by ok ak by sa tento setup na tento rok s ktorym sa navas obraciam dal napr. za 1-2 roky vyuzit aj prave s 70cc valcom a novou/lepsou klukovkou, hmm?)
Do setupu na 2009 - ku kazdej polozke prosim doplnit Vas meno a typ produktu (samozrejme aby to sedelo na Keeway Flash)
1. Variator
2. Spojka
3. Zvon (spojkovy)
4. Klapky
5. Karburator (17,5 alebo 19)
6. Remen kevlarovy/sportovy
7. filter/vlozka do airboxu
Ja zatial navrhujem/myslim si
1. Variator - Malossi Multivar pre ciny
2. Spojka - S6 Torque Control Minarelli (neviem aky rozmer ??)
3. Zvon (spojkovy) - (fakt neviem aky typ a aky rozmer...??)
4. Klapky - vsak asi jedine su iba Stage6 VForce3 by Moto Tassinari nie?
5. Karburator (17,5 alebo 19 tam dat pri uvahe ze za dva roky tam fuknem 70cc ???)
6. Remen kevlarovy/sportovy - (neviem..??)
7. filter/vlozka do airboxu - (neviem..??)
Bol by som rad keby to vyslo za vsetky diely dokopy tak cca. 10-12 tis. SK 300-400 Ojro. Co na to vravite?
podpis som si este nenastavil
Zatial tam nechcem davat valec 70cc a kluku (ale bolo by ok ak by sa tento setup na tento rok s ktorym sa navas obraciam dal napr. za 1-2 roky vyuzit aj prave s 70cc valcom a novou/lepsou klukovkou, hmm?)
ale inak diki moc zatial za tipy
ale inak diki moc zatial za tipy
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa: