Moderátor: Moderators
hhh viesco este neviem ako to bude svietit ale ako hovoris velmi slabo budem tam musiet dat volake lepsie ziarovky .... jj niekedy pojdeme pobehat ... sa stretneme neni problempeter1029 napísal:nazdar kolegen, pekný skútrik, pekný, to mračenie si si robil ty, no tak to už musí dobre nachuja svietiť, lebo viem ako svieti to moje bez toho a chodim dosť v noci, inak ty si najbližšie odo mňa, musíme sa niekedy stretnúť a pokecať
ty mas blizko jedneho typka co nosi scootre .. ma tam plno dielov .. odtial pochadza aj moje bwskopeter1029 napísal:nazdar kolegen, pekný skútrik, pekný, to mračenie si si robil ty, no tak to už musí dobre nachuja svietiť, lebo viem ako svieti to moje bez toho a chodim dosť v noci, inak ty si najbližšie odo mňa, musíme sa niekedy stretnúť a pokecať
ja viem ktoreho myslis Daniel Šimko byva Ruskovciachmomoo napísal:ty mas blizko jedneho typka co nosi scootre .. ma tam plno dielov .. odtial pochadza aj moje bwskopeter1029 napísal:nazdar kolegen, pekný skútrik, pekný, to mračenie si si robil ty, no tak to už musí dobre nachuja svietiť, lebo viem ako svieti to moje bez toho a chodim dosť v noci, inak ty si najbližšie odo mňa, musíme sa niekedy stretnúť a pokecať
ja som odneho potreboval prasiatko a nemal .....momoo napísal:presne tak ale nekonkretizujme to tu moc pretoze tam zacnu chodit vsetci a nebude tam nikdy nic co budem potrebovat
vydisto ..... este ze som nekupil ten odteba lebo potom by som si nepsravi tento ako jeskrone napísal:luxus
viem ale ja som snich velmi zbrusil a uz sa mi to necelo na novo gytovat .... ale to ma tak najmenej teraz trapi...momoo napísal:pekne pekne len tie mracitka su neni dobre vygitovane