Pridam aj ja par foto mojho pekelneho stroja.nalozene je tam vsetko v popise taky postacujuci zaklad rychlost podla tacha az na doraz podla meracov cosi cez 85
Naposledy upravil/-a skaza v St Okt 10, 2012 9:06 pm, upravené celkom 4 krát.
diky pani hej s nalepkamy sa to dalo aj lepsie spravit robil som to uz davno mozno ked bude chut tak to trosku pozmenim.ten zadok som riesil tak lebo sa mi vobec neluby spz na kryte varia hah ale ked zacne prsat tak strieka voda az cez mna
#6Príspevokod užívateľa matrixko » Ne Apr 11, 2010 9:13 am
inak skaza co hovoris na ten vyfuk hebo zavija to aj keeway tak moc?lebo tak trosku rozmyslam aj nad tim hebo, ale favorit je zatial stage 6 pro replica.
Ja som zažil hebo na matrixe a to bolo práve na zraze v Kováčovej. Bol to myslím Viperov stroj. Podla mňa to revalo dosť, ale to nieje celkom na škodu.
ja viem že je o dosť drahší a ani by som ho nechcel. Ten stage 6 je výkonovo zrovnatelný a má aj lepši zvuk aspoň podla mňa. A navyše je aj univerzálny na sériu aj na 70 valec.
ja som ho kupoval hlavne aby to bolo pekne zladene hlukovo ked mas 50 novu vatu tak lahoda das 70ku a vsetci susedia vedia ze idem zo zaciatku mi to trosku vadilo ale teraz by som ho uz nemenil ani za nic prirastol mi k srdcu
Veľmi pekný scoot, opticky.
Trochu som sa hral s maskou vo photoshope (chcel som to len skúsiť) a asi takto nejako by to vyzeralo na Canone s clonou 2,8 ale je tam aj tak pár chýb, takže ber s rezervou .