Tak tento skuter mam uz 3 roky kupoval som ho na zaciatku letnych prazdnin a stale je len v serii a nie je este odblokovany motor je 50ccm a ma 1,3kW nabehal som uz 7700km ............nemal som zatial ziaden vacsi problem len taka mallickost ako roztrhnute plynove lanko ............. co sa da tomuto skutru vytknut je len mensi odkladaci priestor kde sa mi nezmesti prilba ale vsetko ostatne sa zmesti a este sa daju vytknut plasty pretoze uz su vsetky popraskane a polepene sekundovym lepidlom co k nemu dodat proste na bezne jazdenie po dedine alebo meste je v pohodicke a v pohode staci
Naposledy upravil/-a m@jlo v Št Máj 05, 2011 9:58 pm, upravené celkom 4 krát.
to len ked je umyty predvcerom som rozobral prvy krat vzduchovy filter a co som tam nenasiel stebla travy a trochu oleja a este musim spomenut ze tacho inak skresluje ja som siel na yamahe a kamarat na mojom skutri a na skutri ze 80km/h a ja 50km/h on potom odhadom 100km/h a ja 60km/h a to som bol stale vedla neho
tak o tom som nepocul iba viem ze vo vietname pripada na jedno auto okolo 300 skutrov a zevraj v celom state je 60tka aspon co mi vravel segrin chalan co hra vo vietname futbal
dost bolo srandy rozmyslam ze este kupim kratke koleno a mozno aj vario na to ak budem mat peniaze uvidim kolko to pojde potom dufam ze aspon 70 km/h real a nie tacho