teraz mam momentalne ini problem konkretne so skutrom takze dobre ze ho beres.
  teraz mam momentalne ini problem konkretne so skutrom takze dobre ze ho beres.Moderátor: Moderators

velmi rad posielam a urcite este nieco k tomu tricku pribalim - ako sa poznam
    velmi rad posielam a urcite este nieco k tomu tricku pribalim - ako sa poznam  

Noooo dlho som zvazoval ci ano ci nie, ale povedzme ze si bol jeden z dvoch ktory boli ochotni bit sa do krvi /i ked si suboj prepasolmatrixko napísal:optik to ozaj mas len jedno? nejake by sa este nenaslo?
 /   takze mam navrh:  Je k dispozicii este jedno triko cele biele s cervenou potlacou o velkosti "L", konkretne pre teba za 14,00 € + posta pri platbe vopred na ucet  1,50€  dobierka 2,50 € . Pokial mozno rozhodni sa rychlo a tato ponuka plati  len pre uzivatela Matrixko
  /   takze mam navrh:  Je k dispozicii este jedno triko cele biele s cervenou potlacou o velkosti "L", konkretne pre teba za 14,00 € + posta pri platbe vopred na ucet  1,50€  dobierka 2,50 € . Pokial mozno rozhodni sa rychlo a tato ponuka plati  len pre uzivatela Matrixko  

ta naša pošta je akási super rýchla dakujem za nálepky už je aj nalepená na skútri
 ta naša pošta je akási super rýchla dakujem za nálepky už je aj nalepená na skútri   

OK pokial mi to vies zohnat za tuto cenu okamzite si ich od teba 10 objednavam !!!cvanakNM napísal:Jaaj , ja dam 1,5 e
0,5e - tricko z ADLER
0,5e - potlac folia
0,5e - cisty zisk

len ti asi kamoš nepovedal ceny, že?cvanakNM napísal:10 ??
nechcel by si aspon 12 ???
Zozeniem ti ich aj 500 , mam kamosa co ma reklamnu agenturu a posle ti aj katalog
 Lebo všetci sme tu asi z vajec vysedený a nevieme koľko stojí potlač reklamných predmetov. Takých ako ty tu už bolo habadeej..
 Lebo všetci sme tu asi z vajec vysedený a nevieme koľko stojí potlač reklamných predmetov. Takých ako ty tu už bolo habadeej..