Pomalicky sa zacinam prebojovavat cez to mnozstvo fotiek, nejake som na zaciatok vybral.
Este k poslednemu zavodu moj maly komentar. Do Dunajskej som nesiel z nejakymi velkymi planmi, ale samozrejme posledny som skoncit nechcel. Osobne som mal trochu strach z opacneho smeru, kedze sa vacsina zakrut jazdila na pravu stranu - teda vyfukovu, ale ako som na to v sobotu sadol mi to neprislo az take dramatické. Samozrejme v tej zakrute co som aj nafoteny ako som spadol som sa vysypal v soobtu a aj v nedelu co nebolo psychicky moc optimalne - myslim ze nikomu nemusim vysvetlovat co to znamena ked sa vysypete. Nakoniec som v pretekoch skoncil posledny no koli technickym problemom ostatnych jazdcov som obsadil celkovo 5tu priecku

Cele pozitivum ale vidim niekde uplne inde, na zavody som sa pripravoval, teda od pretekov v Madarsku som popracoval na svojej kondicke a urobil male upravy na scootri. Toto vsetko mi prinieslo to ze som konecne dostal prvy krat koleno na zem /a poviem vam ze to je zaujimavy pocit/, jednoducho aj ked som nebol schopny bojovat z favoritmi jazdu som si uzival. Este taka mala info, asi po mojom 3 alebo 4tom treningu som prisiel cely v euforii ze som konecne polozil koleno na zem, a to bol stimul aj pre Alciho

Povedal si ze to nie je mozne ze Optik ho v tomto predbehol a neuverite ze o 20minut sa vratil z odretym slajderom a to nie koli padu

ale od toho ze to tam tiez dostal... Viem ze ludom co uz jazdia nejaky piatok to teraz pride smiesne, ale pre mna to bolo zas posunutie o krok dopredu... Tot zatial vsetko vysledky su uz vyvyesene na stranke scooter-racing.eu koho to zaujima nech tam mrkne .