idete hodnotit skut ktory nieje dokonceny lebo necitate text....klasika mladez len obrazky v knihe pozriet ta tak aj na nete...
tak vam dam dalsie uz ked necitate aspon pozerajte..

Moderátor: Moderators

.Cim viacej zainvestujes-tym enej usilia ta stoji aby to vyzeralo.Chalani ti tu len pisu svoje nazori-ty ich:1 mozes akceptovat a nieco vymisliet ako sa s tym pohrat 2ignorovat a ist si vlastnov cestov.Je to asi paradox ale na poslednej foto sa mi fakt paci
 .Cim viacej zainvestujes-tym enej usilia ta stoji aby to vyzeralo.Chalani ti tu len pisu svoje nazori-ty ich:1 mozes akceptovat a nieco vymisliet ako sa s tym pohrat 2ignorovat a ist si vlastnov cestov.Je to asi paradox ale na poslednej foto sa mi fakt paci  -inak smerovky neplanujes?
 -inak smerovky neplanujes?

, to mračenie je super, celý predok sa mi páči, tu fakt pasujú tie downhilly, so zadkom skús ešte trocha niečo porobiť, napr. návrh redlina je celkom ok. Inak fakt super farba, presne takúto som chcel dať aj ja, napíš mi prosím ťa označenie tej farby a ešte by som chcel aby si mi sem hodil, alebo mi poslal pm stránku toho auta čo si robil, dik.
 , to mračenie je super, celý predok sa mi páči, tu fakt pasujú tie downhilly, so zadkom skús ešte trocha niečo porobiť, napr. návrh redlina je celkom ok. Inak fakt super farba, presne takúto som chcel dať aj ja, napíš mi prosím ťa označenie tej farby a ešte by som chcel aby si mi sem hodil, alebo mi poslal pm stránku toho auta čo si robil, dik.
 ..... inak mne sa pacil aj nahac - snat len kostra na nahaci v zadu mohla byt zlata .... farebna kombinacia po nahodeni zadneho kolesa super ....
 ..... inak mne sa pacil aj nahac - snat len kostra na nahaci v zadu mohla byt zlata .... farebna kombinacia po nahodeni zadneho kolesa super ....

a jazda na tom musi byt fakt sranda
 a jazda na tom musi byt fakt sranda

hodil by si sem ešte foto ako to vyzerá zozadu ?? chcelo by to vyjdeiť naživo no..
 hodil by si sem ešte foto ako to vyzerá zozadu ?? chcelo by to vyjdeiť naživo no..

mirec sorka ale nehodim tu foto zo zadu lebo to nieje este dokoncene a zas tu citat ake je to hnusne a kde su smerovky a podobne nemusim...
 mirec sorka ale nehodim tu foto zo zadu lebo to nieje este dokoncene a zas tu citat ake je to hnusne a kde su smerovky a podobne nemusim...

uz z fotky jde videt ze ta maska je kriva...
 uz z fotky jde videt ze ta maska je kriva...

ak nie je niečo viac KO tak ja bi som to opravil čo všetko je KO???
  ak nie je niečo viac KO tak ja bi som to opravil čo všetko je KO???