no skúšal som ale je mi ľúto nefunguje to bez krabice slečna je už odstránenáfrantisek290 napísal:mizu pocuj skus to zapojit na baterku ci si to zacne povidat

Moderátor: Moderators

no skúšal som ale je mi ľúto nefunguje to bez krabice slečna je už odstránenáfrantisek290 napísal:mizu pocuj skus to zapojit na baterku ci si to zacne povidat

tento menší mám aj ja len v inej "farbe"
 tento menší mám aj ja len v inej "farbe"  na manualny palivovy ventil sa budeš asi časom hnevať ale šak to zistíš sám
 na manualny palivovy ventil sa budeš asi časom hnevať ale šak to zistíš sám  najmä keď je na hentakom mieste... ak je to teda ventil
 najmä keď je na hentakom mieste... ak je to teda ventil  
  , preto sa potom ľahko hovorí aký je nádherný a pod. kto má peniaze spraví si
 , preto sa potom ľahko hovorí aký je nádherný a pod. kto má peniaze spraví si  ) ja sa len teším keby sme dali výjazd na slideroch
) ja sa len teším keby sme dali výjazd na slideroch  keby mám papiere
 keby mám papiere  do rici
 do rici 

KIWI vďaka za foto
 KIWI vďaka za foto  

uz nech to je aj na cestach s nami
 uz nech to je aj na cestach s nami  

http://www.youtube.com/watch?v=2cEFKCKYkjA
 http://www.youtube.com/watch?v=2cEFKCKYkjA

si myslel ze ti ujde spod riti
 si myslel ze ti ujde spod riti   este ze som tam siel s tomasom myslim ze sme ti dost pomoholi
 este ze som tam siel s tomasom myslim ze sme ti dost pomoholi   ale aj tak je najsamlepsie to tvoje bajocko
 ale aj tak je najsamlepsie to tvoje bajocko   ja z toho doteraz nemozem.........
 ja z toho doteraz nemozem......... 

bajocko ......
  bajocko ...... 

:D:D ...inak Misko ak  zajtra bude pekne a ces mozem dojst
:D:D ...inak Misko ak  zajtra bude pekne a ces mozem dojst  ..nema problema
..nema problema 

no nemáš nejak vysoko ten zadok ? uvidíme ako dlho ho budeš mať taký čistý
 no nemáš nejak vysoko ten zadok ? uvidíme ako dlho ho budeš mať taký čistý  a či si to nerozmyslíš s tým openom
 a či si to nerozmyslíš s tým openom 

čo si nevedel kade ho máš dať ?
 čo si nevedel kade ho máš dať ?