Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox R
by som ani nepovedal ze najak extra pomaha ta pumpa nieco pomoze ale nic moc ... dnes som nahodil svoju povodnu a skoro ziadny rozdiel ...
Srdcom TuneR
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
mna ti je tak strašne luto..chudák chlapec moj
kokos furt volačo 

podpis som si este nenastavil
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Hlavne nevrtaj ten predkolenny plast, za ten 1 stupen to nestoji...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
som Ti vravel zober novu pumpu. ked teraz nevieš uchladiť sporta tak čo bude v lete??
alcimu si nepisal, čo by tomu pomohlo??
alcimu si nepisal, čo by tomu pomohlo??
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
nie nie chlapci, on je môj milacik , nikto sa rozslapavat nebude
.
Ja to vidim tak ze budem musiet repasnut tu VP a myslim si ze ona bola na vine od sameho zaciatku. Koliecko co je na konci vrtulky co sa donho pichaju tie nahony co su na magnete , tak to koliecko je vykyvane , tazko to tam slo a tym padom nerovnomerne zabera a vymykava sa to atd atd .. treba proste repas a bude to .. a bude to

Ja to vidim tak ze budem musiet repasnut tu VP a myslim si ze ona bola na vine od sameho zaciatku. Koliecko co je na konci vrtulky co sa donho pichaju tie nahony co su na magnete , tak to koliecko je vykyvane , tazko to tam slo a tym padom nerovnomerne zabera a vymykava sa to atd atd .. treba proste repas a bude to .. a bude to

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 3:41 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
cauko, mne sa na speedovi tiez prehrieval motor ked som tam nahodil 70ku...vrtanie do plastov nepomoze...
jedno riesenie je zohnat si elektricku vodnu pumpu z auta....ide to y baterky, ktora sa ti stale dobija, odlahci sa kluke, a vyhodu to ma ze rychlost cerpania vody nezalezi od otacok motora, proste to stale toci a toci vodu...a urcite rychlejsie ako originalne mechanicke repadlo
alebo ako dalsi napad je umiestnit niekde maly chladic este jeden.
jedno riesenie je zohnat si elektricku vodnu pumpu z auta....ide to y baterky, ktora sa ti stale dobija, odlahci sa kluke, a vyhodu to ma ze rychlost cerpania vody nezalezi od otacok motora, proste to stale toci a toci vodu...a urcite rychlejsie ako originalne mechanicke repadlo
alebo ako dalsi napad je umiestnit niekde maly chladic este jeden.
-
- motorkár
ale Ty si nahodil 70ku valec ktorý je od malossi liatiny vzdialený skoro aj o 10 koni...porovnavať chladenie racing S6ky a malossi sporta sa neda.
načo tam bude davať elektricku pumpu....pekne traba klasicku porobiť a musi to bežať.
musi byť niekde v pumpe chyba ked minulu sezonu behal Vlado so mnou a davali sme take kopce v lete čo boli 5kmové strmáky a nikdy nemal s prehriatim problem. (Štiavnica, Hrochoť,Mičina, Kupele Sliač) všetko kopce ako do neba.
načo tam bude davať elektricku pumpu....pekne traba klasicku porobiť a musi to bežať.
musi byť niekde v pumpe chyba ked minulu sezonu behal Vlado so mnou a davali sme take kopce v lete čo boli 5kmové strmáky a nikdy nemal s prehriatim problem. (Štiavnica, Hrochoť,Mičina, Kupele Sliač) všetko kopce ako do neba.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Počuj skús ešte taký experiment, že daj dole prednú masku a vyskúšaj či tá teplota nebude nižšia keď tam bude iba chladič. Ak to nepomôže tak by som hladal problém niekde inde.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
dnes objednana sada od RMS na VP a gufera na kluku tak aj to stare vymenim pri jendom uz ked budem ..
..pomenim veci a uvidim , otestujem
..pomenim veci a uvidim , otestujem

Naposledy upravil/-a modreOKO v Po Mar 28, 2011 10:25 am, upravené celkom 1 krát.
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Snad uz budes mat pokoj
- modreOKO
- motorkár
I hope too 

- modreOKO
- motorkár
vsetko to je proste v tej VP chalani , nic tomu nie je , ani chladic ani vrtat do plastov sa urcite nebude , ani nic podobne .
VP mi tecie ale nie je to az take hrozne. Teraz som sa bol vozit , naveČER a dolial som normalne plny chladiaci system destilky, riadne riadne som to asi na tri krat odvzdušnil cez hlavu na najvyššom mieste, krasne vsetok vzduch von a siel som do mesta. krizovatky stale vsetko vsade, kopceky, pol plynu (zabeh) a teplota sa NEDOSTALA cez 55°, uplna nadhera. Mal som samozrejme zapnute tie ventilatorceky. No ako sla kvapka po kvapke von spod dekla VP sla vyssie aj teplota, ale nie cez 65°
Takze pocitam najblizsie dni pride repas, + nove gufero (nejdem riskovat stare) a bude to allright
VP mi tecie ale nie je to az take hrozne. Teraz som sa bol vozit , naveČER a dolial som normalne plny chladiaci system destilky, riadne riadne som to asi na tri krat odvzdušnil cez hlavu na najvyššom mieste, krasne vsetok vzduch von a siel som do mesta. krizovatky stale vsetko vsade, kopceky, pol plynu (zabeh) a teplota sa NEDOSTALA cez 55°, uplna nadhera. Mal som samozrejme zapnute tie ventilatorceky. No ako sla kvapka po kvapke von spod dekla VP sla vyssie aj teplota, ale nie cez 65°
Takze pocitam najblizsie dni pride repas, + nove gufero (nejdem riskovat stare) a bude to allright
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
myslís si že pomohli tie ventilatory alebo nie ?
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
-
- motorkár
...pochybujem, že tie ventilatory mali vplyv na teplotu. tak ako pisal david su to PC vetraky určene na ine veci ako chladiť skutrový chladič...
...to už učinnejšie by bolo použiť prietokovy chladič...ale aj tam je na jeden kus klesnutie teploty len tak do 5 stupnov.
uvidime ako to dopadne ked Vladenovi dojde ta nova sada VP....to by už mohol byť obeh v poriadku a tym padom by nemal byť problem uchladiť sporta malossi.
...to už učinnejšie by bolo použiť prietokovy chladič...ale aj tam je na jeden kus klesnutie teploty len tak do 5 stupnov.
uvidime ako to dopadne ked Vladenovi dojde ta nova sada VP....to by už mohol byť obeh v poriadku a tym padom by nemal byť problem uchladiť sporta malossi.
- modreOKO
- motorkár
tak tak Mitko. Tie ventilatory poviem vam otvorene podlamna su tiez skôr prekazkou ako pomocou. Ked si to len logicky zoberies, ako to ze som minulu sezonu behal bez nich a krasne mi to chladilo. Cize ked som vcera dolial vodu, riadne odvzducnil a teplota sa krasne drzala cez 55-60°max., tak tie ventilatory ci boli pustene ci nie , neovplyvnilo to dokopy nic.
btw: repas sada uz je doma .. skonci mi prednaska a idem na tooo
btw: repas sada uz je doma .. skonci mi prednaska a idem na tooo

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ale už si zase postúpil o krok dopredu, lebo si zrejme objavil kde je celý problém, aspoň dúfajme že je to ono. Už chcem počuť len dobré správy po oprave VP 

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes idem za Vlakom
ak stihnem tak mu pomôžem ak nie tak iba pochválim
A pôjde sa testovať 

nemám skúter takže sem nepatrím
- modreOKO
- motorkár
cosi cosi, uz davno spravene
, doobeda to doslo, vyzera to super, to zdvojene gufero sa mi veeeľmi páči 
..čakam ťa a idem to testovať

..čakam ťa a idem to testovať

- Prílohy
-
- 290320112441.jpg
- (175.13 KiB) 211 stiahnutí
-
- 290320112443.jpg
- (200.84 KiB) 211 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
a JE TO OK ! ! !
chalosiii, mega nalada, proste nadhera, pumpa ako nová, s kredencom po BB kusok povozili , sadli na kavicku, teplota nesla cez 55°, kopce max 65° a to je krasa nadhera
:):) ..
...dakujem Vam vsetkym za pomoc a radyy, bez vas by som tu nebol
chalosiii, mega nalada, proste nadhera, pumpa ako nová, s kredencom po BB kusok povozili , sadli na kavicku, teplota nesla cez 55°, kopce max 65° a to je krasa nadhera

...dakujem Vam vsetkym za pomoc a radyy, bez vas by som tu nebol

-
- motorkár
no vidiš 4ry strany dozadu som Ti pisal o tej RMS sade. to nejde , že by si sporta neuchladil.
nech Ti to "valí" už k spokojnosti.
nech Ti to "valí" už k spokojnosti.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Mal som dnes cestou vladka tak som sa u neho stavil. Keď som prišiel ma už čakal a už mal všetko urobené
Sadli sme na kávičku a cestou domov som urobil video ak Vladko "zabieha" svojho sporta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d3YUkMrdnwc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d3YUkMrdnwc[/youtube]

nemám skúter takže sem nepatrím
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Krasa
teším sa s tebou a držím palec nech už všetko šlape ako ma

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No super tak dúfajme že už budeš len jazdiť túto sezónu. Ty sa už môžeš rovno špecializovať na opravu minareli motorov