Vlady gratulujem
 už sa teším na počuvadlo, nabuduci týžden vyrážame
Moderátor: Moderators

..
 .. , nemala najmensi problem dokonca ma pochvalila ako som to zase raz vymyslel
 , nemala najmensi problem dokonca ma pochvalila ako som to zase raz vymyslel  
  tesim sa aj ja .. len to chce este dotiahnut určité maličkosti
 tesim sa aj ja .. len to chce este dotiahnut určité maličkosti 

modreOKO napísal:Diki chalani vážim si to, je to aj dobudúcna, aby človek zase nemusel rozmyslat ako vsetko ide , tak len klikne na 65 stranu v modroockovej teme a ides..
Damo , jasne ze to videla, nemala najmensi problem dokonca ma pochvalila ako som to zase raz vymyslel

Michal jasne ze vyrazametesim sa aj ja .. len to chce este dotiahnut určité maličkosti

ale ten tesniaci tmel si mal nechať po zložení vytvrdnúť a orezať tie kraje (nie tak rozmatlať), len to nieje pekné z estetického hladiska inak to je jedno
 ale ten tesniaci tmel si mal nechať po zložení vytvrdnúť a orezať tie kraje (nie tak rozmatlať), len to nieje pekné z estetického hladiska inak to je jedno  a na to lepidlo ti nadávať nebudem, toho si užiješ sám keď to budeš rozoberať
 a na to lepidlo ti nadávať nebudem, toho si užiješ sám keď to budeš rozoberať  

(magneto=magnet=rotor)modreOKO napísal:druha strana nejake to tesnenie pod zapalko, zapalko , samozreme polmesiacik na kluku no a magneto
 , mam ten detail o velkosti 40x17 cm a musim ho niekde na roxovi umiestnit chapes
 , mam ten detail o velkosti 40x17 cm a musim ho niekde na roxovi umiestnit chapes 

..tesim sa
 ..tesim sa

modreOKO napísal:foxik:(magneto=magnet=rotor)modreOKO napísal:druha strana nejake to tesnenie pod zapalko, zapalko , samozreme polmesiacik na kluku no a magneto
Michal stou kofolou neponahlajme , ja by som to kludne aj o tyzden este posunul, mam ten detail o velkosti 40x17 cm a musim ho niekde na roxovi umiestnit chapes
Makicko dikesss, zistil som ze sa to oplati robit poriadne a predcizne vsetky tieto veci netreba to podcenovat
tomcool2 som si ani nevsimol ze si z BS to je super, tak z BS pôjdeme ty, alchemist, ja a na pocuvadlo za michalom a ostatnymi..tesim sa
 leto sa ete len začína...
 leto sa ete len začína...
 ?
 ?

Nemám s tým také skúsenosti ale na mojej bývalej 50tke 2T viem že keď som dal plný tak sa my šoupatko otvorilo až tak ako je na druhom obrázku možno sa mýlim ale na 99% to bolo tak
 Nemám s tým také skúsenosti ale na mojej bývalej 50tke 2T viem že keď som dal plný tak sa my šoupatko otvorilo až tak ako je na druhom obrázku možno sa mýlim ale na 99% to bolo tak  veď skus nahodiť karbik naštartuj daj na stojan a ručne potiahni lanko.... Možno maš kratky rychlopal... (že sa lanko nenavinie uplne veď vieš ako to myslim
 veď skus nahodiť karbik naštartuj daj na stojan a ručne potiahni lanko.... Možno maš kratky rychlopal... (že sa lanko nenavinie uplne veď vieš ako to myslim  )
 )
 , chudak zase sa mu tam daco pokazi a budem to rozoberat , ved 92km/h real nie je na malossi sport dost ? .. ci sa mylim da sa to vyhnat este vyssie ?
 , chudak zase sa mu tam daco pokazi a budem to rozoberat , ved 92km/h real nie je na malossi sport dost ? .. ci sa mylim da sa to vyhnat este vyssie ? 

hh, ved uvidime
 hh, ved uvidime

,,tak sa stym zacnem hrat a asi prve co by som spravil by bola vymena toho slimaka aj ked neviem ci sa to osobitne da dokupit ,,,nejaky väcsi , co viac navynie to lanko, alebo potom cely plyn novy kupit alebo co ..
 ,,tak sa stym zacnem hrat a asi prve co by som spravil by bola vymena toho slimaka aj ked neviem ci sa to osobitne da dokupit ,,,nejaky väcsi , co viac navynie to lanko, alebo potom cely plyn novy kupit alebo co ..  ..
  .. 

a bojim sa toho ze ak to bol fakt pol plynu popripade kusok viac ze mi to po otvoreni odleti spod rite, zda sa mi to nejake divne ..
 a bojim sa toho ze ak to bol fakt pol plynu popripade kusok viac ze mi to po otvoreni odleti spod rite, zda sa mi to nejake divne ..
 lebo 90 na Malossi sporte a LC, to mi príde so wenig..
 lebo 90 na Malossi sporte a LC, to mi príde so wenig..   A to si nepočul, že to málo točí?
 A to si nepočul, že to málo točí?  potom ti to málo navíja, takže hľadaj niekde v plyne psa, alebo na dvore..
 potom ti to málo navíja, takže hľadaj niekde v plyne psa, alebo na dvore..  

,, a este ked som tam slahol 4g valceky tak som si fakt myslel ze sa mi to roztrhne pod ritou .. no a este teraz ak sa karb otvori naplne ludia no ja fakt neviem co to bude ... a potom ked toto je tekato ake musia byt tie S6 vysokootackove masiny preboha .. uf
 ,, a este ked som tam slahol 4g valceky tak som si fakt myslel ze sa mi to roztrhne pod ritou .. no a este teraz ak sa karb otvori naplne ludia no ja fakt neviem co to bude ... a potom ked toto je tekato ake musia byt tie S6 vysokootackove masiny preboha .. uf