Yamaha Neos no.2
Moderátor: Moderators
je to citit....pretoze ten povodny rafik mal 3,5x13" a tento je siroky....pneu mam povodnu 140/60 13. Pri seriovom naladeni motora mi klesla maximalka cca o 5km/h a v zakrutach je to v pohode. Horsie ked uz sa dostanes celkom na hranu pneu, lebo tam to uz smyka. Predsa ten behun nie je taky ohnuty ako na 3,5x13". Kedze mne to jazdi len 80km/h tak mne to tak nevadi....pri tych vacsich rychlostiach to moze byt v zakrutach o drzku
Motorovy tuning zatial nie, lebo nejako zacinaju suchoty....motor musi vydrzat do zimy. Akurat tam mam prevody z roxa, to trosicku pomoze. Farba bude zelena ale sam neviem aka presne lebo nechal som to na lakernikovi. Ak boh da, tak v piatok rano dojdu veci a ak nebudem mat nieco ine, tak v piatok vecer by mohol byt poskladany. Nebude to konecna verzia, lebo este par veci nedoslo....Cakam na veci od GeeTeeho a tiez z Yamahy....
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
.
je to fakt pekne lubi sa mi to
Za tu zelenu som neplatil nic, preto musim byt s nou spokojny.....Mam to urobene ako propagaciu lakernika. Ak bude zaujem kontaktujte ma......
FastHaly: neviem ti povedat cenu ale viem, ze cely skuter je cca 3-4 dcl farby a ked zratas robotu, tak mozes mat za takych 6000 - 7000Sk podla narocnosti farby a narocnosti prace
FastHaly: neviem ti povedat cenu ale viem, ze cely skuter je cca 3-4 dcl farby a ked zratas robotu, tak mozes mat za takych 6000 - 7000Sk podla narocnosti farby a narocnosti prace