sr-ko
Moderátor: Moderators
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
do U sa mi tu pasovinu nepodarilo skrivit, mam taky debilny zverak
a ohnut sa to urcite neohne, o to sa nebojim,drzi to dobre. pripadne mozem spravit ze este taku istu pasovinku dam aj zospodu, to by bolo uz podla mna viac ako dostacujuce. inak, na tom rotore su 3 zarezy, nie len jeden. podstatny je ten co si mi vcera hovoril?

podpis som si este nenastavil
- yanchi
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
takze dnes som prerobil zadny plast - prirobeny otvor pre lepsie prudenie vzduchu -> malo by to aj lepsie chladit. dalej som zapojil chcipak na zapalko, pouzil som s6 control panel (namiesto truby mam chcipak) a este som nastavil aj samotne zapalko.
prikladam aj nejake fotky

prikladam aj nejake fotky

- yanchi
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
takze uz prisiel "nahon vodnej pumpy" od alciho, majster sustruznik ho mierne upravil a odlahcil. nahodil som to teda vsetko, zmontoval a nakopol.. a na moje prekvapenie
ide to
motor je ovela citlivejsi na plyn teraz a co sa tyka vystuzneho ramena, to svoju funkciu tiez plni zatial dobre, moto je teraz celkovo taka tuhsia
avsak 2 male problemy. prvy suvisi s volnobehom, u alciho sme ho nastavili na cca 2500-3000ot. a teraz je 4000-4500.. neviem, moze to byt tym inerotorom? od prichodu zo zvolena som sa karbu ani nedotkol. btw, nie je problem nastavit to, len chcem vediet preco sa to zmenilo
a druha vec je, ze motor jaksik nechce ist do vyssich otaciek. predtym nebol problem na kratkom useku sa dostat za hranicu 12000ot, teraz som sa dostal na 300m useku na 11500, tak neviem.
kto by vedel poradit?

avsak 2 male problemy. prvy suvisi s volnobehom, u alciho sme ho nastavili na cca 2500-3000ot. a teraz je 4000-4500.. neviem, moze to byt tym inerotorom? od prichodu zo zvolena som sa karbu ani nedotkol. btw, nie je problem nastavit to, len chcem vediet preco sa to zmenilo
a druha vec je, ze motor jaksik nechce ist do vyssich otaciek. predtym nebol problem na kratkom useku sa dostat za hranicu 12000ot, teraz som sa dostal na 300m useku na 11500, tak neviem.
kto by vedel poradit?
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no to poznam ... zasral som si cele oranzove uchytenie motora len preto ze som taky bol nadrzany ze som cel aby to uz stalo na kolesach
a nakonec som to ece ten vecer aj nastartoval ... nece sa mi to teraz verit ale to je ta chut ze aby to uz slo 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750