show scoot by Citro
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
ani ja niesom zazobany .. kupil som si scooter... vytunil a predal .. to som teraz automaticky zazobany a neviem co s peniazmi? ja som si ho kupil na jazdenie, pre radost, a na to aby som si ho skraslil a proste prestalo ma to bavit tak som ho predal ... jaaaaaypalo1128 napísal:nezazobany človek si kúpi skúter pre radosť a nie na predaj
podpis som si este nenastavil
palo1128 a matopn to vy tu teraz nahanate prispevky blbymi pripomienkami? naco sa starate do druhych. co ak su v tom dovody, o ktorych nemate ani sajnu? zasa sa tu na fore nasiel niekto kto musi pisat do kazdej temy a hoci aj je to od veci? veci sa deju a jednoducho vy ich neovplyvnite. je to igorova vec co napise do svojej temy a co robi vo svojom zivote. nikto sa nestara do vas, tak preco sa chcete vy starat do druhych? zamyslite sa nad sebou. ste tuctovi ako ich tu bolo neurekom a po case sa aj tak odmlcali, lebo uz nemali co napisat nove len zavistlive slova.
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
tak akoze toto ma nakakalo dost...dpc
Igor raz do mna pod.je.bol tu na fore ohladom skutra ,mal som nervy ale ked som ho spoznal zistil som ze je to super clovek...vy co tu do neho ... sa trosku uvedomte..ja som si tiez zarobil na scoot a vlastne na vsetko co mam ..nesom zazobany no a co ..som hrdy na seba..a keby ze vy sa narodite v takej rodine kde su peniaze chcete povedat ze by ste tie love neprijali? ma peniaze ale povahovo je super clovek...vy nemate a ste aj bez nich cocoti...a co by bolo keby ste ich mali? k.o.ko.t +peniaze = FRAJER neviem si vas predstavit..by vam fest je,ba,lo .....toto je len zavist...na vasom mieste dam hlavu dole a nad sebou porozmyslam...shit...zavistlive p..chojde do k..matere//// 

- jarko90
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 14, 2008 9:00 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vy ste puci vsetci. niekto robi konecne poriadny projekt a uz musite do nho ... ze nema co z peniazmi? tak ako to ma tunit ? bez penazi ? nalepit si nejake nalepky len? ved o tom je tuning nech sa robi poriadne uz nieco no nie ? .. ja som tiez myslel ze svoj skuter porobim a predam len tak a co? hoc by som prerobil robim to pre seba pre radost, kazdy ma nejaku zabavku, nejake hobby nevidim predsa na tom nic zle hoci by mal aj 100 skutre nove prerobil a predal za menej je to cisto jeho vec, jednoducho zavidite a nesiahate mu ani po paty!!

- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
omg, resite tady hovadiny, tak má na skůtra sponzory(rodiče) co je na tom? Nepotřebuje vydělávat a by to vytunil, tak to mu závidíte? Me je třeba jedno jak si kdo platí skůtra, ale z osobní zkušenosti musím říct, že je to fakt nejlepší z vlastní kapsy
.....Jsem zvedavy jak tento projekt skonci, dej fotku jak bude vypadat na prodej, pokud se to doma neuklidni a bude muset z domu, i kdyz je ho skoda
Mír všem

- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
no vidim ze sa to tu zvrhlo, sak je to jeho vec... ked mu to robi starosti nech to preda a nech to preda niekomu odtialto za rozumnu cenu, aby sa mohlo v projekte pokracovat...
Moje skusenosti hovoria jednoznacne, sam si na scootra zarabam, tiez som si kupil noveho scootra aby som ho mohol potunit /mozno chyba/ a tiez mam problemy v rodine
koli scootru
nuz co vsetko stoji cas, problemy a peniaze pokial to chce clovek robit poriadne... tak s tym prestante...
Moje skusenosti hovoria jednoznacne, sam si na scootra zarabam, tiez som si kupil noveho scootra aby som ho mohol potunit /mozno chyba/ a tiez mam problemy v rodine

Precital som si tu toho dost ak oprojekt vyzeral fajn ale trosku sa to tu zvrhlo ale viac menej si zato igor mozes sam tu stai naznak blbich reci a hend sa to tu obrati na flame war , premazal by som ti to tu ale nemam tu prava GL a nechat to tak zbytocne sa tu budes hadat
ja som tuna najar spravil scooter praskol som donho namoj vkus dost penazi a ked som ho predal tak kupujuci sa nestazoval ze je zabehnuty tuning len trebalo lepse pokracovat odtedy som tuna videl par fotiek mojho vrespektiveš byvaleho scootrika a akurat tak nalepka tam pribudla a ina spz no podla mna igor G ci jak to ma ten nick mali by sme ho asi ukrizovat bo ma bohatich rodicov a je urcite jediny nasvete taky a automaticky tu je nadradena rasa ja myslim nie ??? pani sak trosku rozmyslajte ja mam kopu kamaratou co maju taky kes ze by ste ani lejn nechapali ze tolko penazi dakdo moze mat a ziju a ja snimi vychadzam normalne :thumbleft: :thumbright:
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
este som tam dal past tnt nastriekal som blatniky a vsetky plasty co boli sede do cierna open filter ...sokolino napísal:ja som tuna najar spravil scooter praskol som donho namoj vkus dost penazi a ked som ho predal tak kupujuci sa nestazoval ze je zabehnuty tuning len trebalo lepse pokracovat odtedy som tuna videl par fotiek mojho vrespektiveš byvaleho scootrika a akurat tak nalepka tam pribudla a ina spz no podla mna igor G ci jak to ma ten nick mali by sme ho asi ukrizovat bo ma bohatich rodicov a je urcite jediny nasvete taky a automaticky tu je nadradena rasa ja myslim nie ??? pani sak trosku rozmyslajte ja mam kopu kamaratou co maju taky kes ze by ste ani lejn nechapali ze tolko penazi dakdo moze mat a ziju a ja snimi vychadzam normalne :thumbleft: :thumbright: